dyrer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Έχω το Logitech MX Mouse, και κάνει διακοπές στην επικοινωνία με τον υπολογιστή. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες αλλά στην διάρκεια παιχνιδιών επηρεάζει. Ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αγορασε μια usb προεκταση και κρυψε τον δεκτη πισω απο την οθονη... Ετσι θα ειναι ομορφο, θα εχει καλο σημα και δεν θα τελειωνει γρηγορα η μπαταρια... Αν ηδη εχεις κοντα τον δεκτη και δεν πιανει καλα τοτε χρησιμοποιησε την εγγυηση να στο αντικαταστησουν
@topos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μπαταριες αλλαξες? Εμενα μου το εκανε οταν ηταν στα τελευταια τους (mx620).
dyrer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μπαταριες αλλαξες?Εμενα μου το εκανε οταν ηταν στα τελευταια τους (mx620). Είναι επαναφορτιζόμενο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 για ποιο ποντίκι λέμε ακριβώς? γιατί το Logitech MX δεν λέει κάτι από μόνο του, λείπει μια λέξη/αριθμός ακόμα...
iced Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αφου ειπε επαναφορτιζομενο ειναι το revolution... Αλλα και παλι οι συμβουλες που του εδωσα ειναι γενικες.... Φιλε τελικα το εφτιαξες?????????????????????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 υπάρχει και το MX1000 που είναι επαναφορτιζόμενο αλλά από ότι βλέπω και το καινούριο MX Mouse... http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5845&cl=roeu,en sorry, δικό μου λάθος δεν το είχα προσέξει μιας και το θυμάμαι ως MX Perfomance dyrer το πομπό τον έχεις βάλει στο πίσω μέρος του tower ή σε μπροστινή usb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.