ApoelAndreas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα στο Online πέτυχα έναν GR_SQUAD_elgekoΚανείς από εδώ; Μου μίλησε ελληνικά και μου είπε "Γιώργο σπάσε αυτό" αν βοηθάω =P Χεχε!! Και εγω πετυχα εναν Ελληνα την πρωτη ή δευτερη μερα, δεν θυμαμαι ομως το ID του..
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δώστε αν θέλετε το ID σας. Το δικό μου giorgos1GR
ApoelAndreas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο που μου την δινει ειναι οτι βρηκα Ελληνες που κανουν stat padding, αν ειναι δυνατον.. Δεν ειναι και πολλοι οι Ελληνες που παιζουν το Beta. Παρ'ολα αυτα, αυτοι οι δυο(ξερω τα ID τους) κανουνε αυτο το "cheat" για να παιρνουν ποντους.. Τελοσπαντων. Απλα να πω πως ανακοινωθηκε το Squad Deathmatch που θα ειναι 4 ομαδες των τεσσαρων εναντιον.. Αυτο θα ειναι πολυ ωραιο παντως. Πολυ συντομα θα βγει το Demo και θα μπορουν να το κατεβασουν ολοι. Ενα μεγαλο προβλημα του παιχνιδιου ειναι το lagging και το φαινομενο Lost Connection. Σχεδον ποτε δεν υπαρχει προβλημα με την συνδεση αλλα με τους Servers τους και σε βγαζουν απο το παιχνιδι και πρεπει να πατησεις Play Now ξανα και να μπεις σε αλλο game.. Αυτο συμβαινει τουλαχιστον στο 50% των παιχνιδιων που επαιξα. Το lagging απο το Bad Company 1 συνεχιζεται..
timekeeper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 lol σπανιο να πετυχεις ελληνα... Καθόλου σπάνιο! Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν το GR στην αρχή ή στο τέλος... Προσωπικά έχω πετύχει πολλούς.
ApoelAndreas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον το ΒΕΤΑ μας τελείωσε... Ναι, κριμα που δεν προλαβα να δοκιμασω το Sony Bluetooth Headset που πηρα σημερα. Τουλαχιστον δοκιμασα το M136 αλλα οχι το UMP45(ή οπως και να το λενε) Ηθελα πολυ να το κανω unlock, ελπιζω να προλαβω στο Demo. Νομιζω ειχα καπου 70 ωρες παιχνιδιου, καπου εκει.. Καλα ειναι.
timekeeper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ... Νομιζω ειχα καπου 70 ωρες παιχνιδιου, καπου εκει.. Καλα ειναι. Που τον βρίσκετε τόσο ελεύθερο χρόνο ρε παιδιά;;;
ApoelAndreas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Που τον βρίσκετε τόσο ελεύθερο χρόνο ρε παιδιά;;; Αχμ.. 14 χρονων ειμαι εγω, εχω και σχολειο να φανταστεις. Εχει αλλους(ελληνες εννοω) που επαιξαν πολυ περισσοτερες ωρες απο εμενα.
gikon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οντως παιξαμε απειρες ωρες..και περιμενουμε την ΒΕΤΑ και μετα την Full εκδοση... PSN : GR_SQUAD_Para
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οντως παιξαμε απειρες ωρες..και περιμενουμε την ΒΕΤΑ και μετα την Full εκδοση... PSN : GR_SQUAD_Para Demo θα εννοεις.. Ουφφ, τουλαχιστον βρηκα κατι να κανω μεχρι να βγει το demo. Pro Club Championship στο FIFA10!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.