ApoelAndreas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Παιζει κανενας απο σας το Beta του παιχνιδιου στο Playstation 3? Χρειαζομαστε ενα code για να κανουμε redeem.. Δινουν διαφορα sites, ακομα και στο twitter, http://twitter.com/OfficialBFBC2 αλλα πολυ δυσκολο να προλαβει καποιος απο εδω να το κανω redeem.. Εγω ρωτησα καποιον απο το YouTube και μου εδωσε και το κατεβασα σημερα.. Το Beta ειναι το Demo, αλλα κυκλοφορει απο σημερα, ενω το Demo θα βγει αρχες του 2010 σε PS3, Xbox 360 και PC.. Το Beta του PC θα κυκλοφορησει τον αλλο μηνα, ενω το Xbox 360 δεν θα εχει Beta. Το Beta/Demo εχει εναν Multiplayer Online Map μονο. Καντε με add, PSN ID: AndreasPSN
timekeeper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πήγα να πάρω κλειδί και μου είπανε ότι είναι μόνο για Αμερική. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:13 ---------- To έψαξα λίγο και είχα άδικο. Κοίτα εδώ: http://badcompany2.ea.com/#/beta
timekeeper Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-bc2-beta/?tag=topslot;thumb;1 Κλειδάκια χωρίς κλήρωση για όλα τα μέλη. Θα χρειαστείτε αμερικάνικο account στο PSN.
giorgos147 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-bc2-beta/?tag=topslot;thumb;1Κλειδάκια χωρίς κλήρωση για όλα τα μέλη. Θα χρειαστείτε αμερικάνικο account στο PSN. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το κατεβάζω.
ApoelAndreas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως EU Code πηρα, μου το εδωσε καποιος στο YouTube που εχει XBOX 360 και PC και του εδωσε κωδικο η EA.. Οποτε δεν το ηθελε και το πηρα. Υπηρχε και ενα Bug χτες, χαθηκαν τα stats και πηγαν στο 0 τα Skill Levels, οποτε δεν ηταν δυνατο να παρουμε αλλα weapons και gadgets.. Ειπαν παντως οτι το διορθωσαν.
timekeeper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Βγήκε ένα patch σήμερα. Ίσως ήταν γι αυτό που λες. Πάντως εγώ κατέβασα με αμερικάνικο account και παίζω με το ελληνικό χωρίς κανένα πρόβλημα...
ApoelAndreas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παντως οι ποντοι που πηρα χθες δεν προστεθηκαν και ετσι δεν ανεβηκε το Skill Level μου και ξεκινησα απο εκει που σταματησα προχθες.. Το PSN αυτο που ειναι πρωτος ειναι: "Karkinos" Τον ξερει κανεις, Ελληνας ειναι?
Obiwan88 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 παιδια το preview της Beta εκδοσης απο gamebattles.gr [ame] [/ame]
Io87 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 παιδια το preview της Beta εκδοσης απο gamebattles.gr πooo ρε φιλεεεε τι MW2 κ χαζα μ λες τωρα!?? (καλα οκ ισως υπερβαλλω) παντως πολυ πωρωθηκα. ειναι παιχνιδαρα λογικα.. δν εχω ακουσει κατι για την PC εκδοση ειναι σιγουρο? ετσι κ αλλιως ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη π μιαλμε, οποτε...
ApoelAndreas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλα η beta θα βγει και στο pc.... πooo ρε φιλεεεε τι MW2 κ χαζα μ λες τωρα!?? (καλα οκ ισως υπερβαλλω) παντως πολυ πωρωθηκα. ειναι παιχνιδαρα λογικα.. δν εχω ακουσει κατι για την PC εκδοση ειναι σιγουρο? ετσι κ αλλιως ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη π μιαλμε, οποτε... Δεν ειπα κατι διαφορετικο εγω: "Το Beta του PC θα κυκλοφορησει τον αλλο μηνα, ενω το Xbox 360 δεν θα εχει Beta." Και εγω πηρα και MW2 αλλα δεν μου αρεσε.. Το πρωτο COD που παιρνω και απογοητευτηκα λιγο. Τελειωσα το Campaign σε 5 ωρες και ηταν η πρωτη φορα που επαιζα COD. Οσο για το Online.. Δεν ενθουσιαστηκα και πολυ. Αντιθετα, το BC2 εχει πολυ μεγαλους χαρτες, ειδικα σε συγκριση με το COD MW2 και το Story Mode θα κρατησει περισσοτερο.. Τωρα στο Beta, δεν ξερω τι ακριβως κανουν(EA) αλλα καθε λιγο τα Stats επαναφερονται στο μηδεν και μετα απο μερικες ωρες συνεχιζουν κανονικα απο εκει που εμειναν πριν. Οι ποντοι μαζευονται κανονικα(για Leaderboard) αλλα το Skill Level δεν ανεβαινει με αποτελεσμα να μην μπορουμε να κανουμε Unlock νεα οπλα και gadgets. Τριτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο απο την μερα που βγηκε το Beta. http://news.bigdownload.com/2009/11/05/battlefield-bad-company-2-beta-comping-to-the-pc-in-december/ "The good news is that the PC version of the beta will be launched sometime in December and a full blown multiplayer demo will be released for all of the game's platforms in early 2010 ahead of the game's release on March 2."
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 για το video λεω τι λεει. το οτι ειναι μονο ps3 προς το παρον το ξερω δεν ειπα τιποτα για σενα
Obiwan88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τελειωσα το Campaign σε 5 ωρες και ηταν η πρωτη φορα που επαιζα COD. αααα μην με απογοητευεις τωρα... κ ελεγα να το χτυπησω! στ easy to επαιξες ή normal??? (an εχει επιπεδα).. παντως θα συμφωνησω σε αυτο π λες οτι το BC 2 εχει μεγαλυτερους χαρτες...
ApoelAndreas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 αααα μην με απογοητευεις τωρα... κ ελεγα να το χτυπησω! στ easy to επαιξες ή normal??? (an εχει επιπεδα).. παντως θα συμφωνησω σε αυτο π λες οτι το BC 2 εχει μεγαλυτερους χαρτες... Εχει 4 επιπεδα δυσκολιας το MW2. Το επαιξα στο δευτερο απο τα τεσσερα(το τεταρτο ειναι και το δυσκολοτερο) αλλα καπου στην μεση του παιχνιδιου το εβαλα στο πιο ευκολο γιατι δεν μπορουσα με τιποτα να περασω ενα σταδιο. Εξαλλου, ηταν η πρωτη φορα που επαιζα παιχνιδι COD, δεν ηξερα τπτ ουτε για τα κουμπια κτλ, οποτε δεν μπορουσα να το βαλω πιο δυσκολο. Και στην αρχη που σου εξηγαει πως να παιξεις κτλ, αναλογα απο τον χρονο που κανεις στο Practice σου λεει Recommended Difficulty. @Toufas δεν ειπα κατι για σενα, στο αλλο παιδι απαντησα που ρωτησε αν ειναι σιγουρο για το Beta στο PC. Λοιπον, αν καποιοι απο εσας παιξατε το Battlefield Bad Company(1) , τα οπλα στο BC2 ειναι ακριβως τα ιδια. Τιποτα διαφορετικο. Αλλα, υπαρχουν 2 οπλα που εβαλαν στο Battlefield 1943 τα οποια μπορουν να γινουν Unlock στο BC2. Δεν ξερω πως, αυτο που ξερω ειναι οτι αν παρετε το Limited Edition του BC2 θα τα εχει ως Bonus και μαλλον θα μπορουν να γινουν Unlocked και με καποιο αλλο τροπο στο Online. Η διαφορα με του BC(1) απο το BC2, ειναι οτι υπαρχουν μερικα νεα Gadgets και κατι καινουργιο στο παιχνιδι, τα Specializations. Τα Specializations ειναι κατι που επιλεγεις, αφου βεβαια τα κανεις Unlock, και σε βοηθανε πολυ. Μπορεις να επιλεξεις να εχεις περισσοτερα Bullets, περισσοτερα Grenades κτλ...
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα στο Online πέτυχα έναν GR_SQUAD_elgeko Κανείς από εδώ; Μου μίλησε ελληνικά και μου είπε "Γιώργο σπάσε αυτό" αν βοηθάω =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.