Προς το περιεχόμενο

3D Ταινίες

johnny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες. Τυχαίνει να έχω στα χέρια μου μια ταινία (My bloody valentine 3d). Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Έχω κάτι χάρτινα γυαλιά με γκρι φακούς που είχα πάρει από το allou σε κάποια ταινία 3D που δείχνουν. Αλλά είτε τα φοράω είτε όχι βλέπω ακριβώς το ίδιο και στην οθόνη του υπολογιστή μου http://en.kioskea.net/guide/details/854618-lg-m1721a-bz αλλά και στην τηλεόραση μου (Samsung 40' HD ready). Το ερώτημα μου είναι, χρειάζομαι άλλη οθόνη για να τη δω σε 3D, άλλα γυαλιά (κι αν ναι, ποια?) ή και τα 2??

Δημοσ.

Δεν κανουν οι τηλεορασεις οι συμβατικες.Mόνο συγκεκριμένες οθόνες LCD's με 120Ηz refresh rate υποστηριζουν 3d.Τις περιμενουμε το 2010... Η Samsung και η Viewsonic στο μέλλον θα φέρουν τέτοιες oθόνες και ενημερωτικα μια 22" οθόνη 3D Vision Ready θα κοστίζει γύρω στα $480..;)

ΥΓ Πρεπει να το υποστηριζει και η καρτα γραφικων σου και να εχει και τους καταλληλους drivers

Δημοσ.

Έχω την nvidia Geforce 8600 GT 512 mb.. To υποστηρίζει αυτή? Η θέλω αναβάθμιση και εκεί?

Δημοσ.

Τα γυαλιά που έχεις, μάλλον είναι αυτά που δίνουν και στις αίθουσες με RealD, δεν κάνουν για να δεις την ταινία που κατέβασες. Είναι γι άλλου τύπου 3D τεχνολογία. Εσύ θέλεις τα γυαλιά που έχουν φακούς πράσινο/κόκκινο.

Δημοσ.

φίλε μου φτιάξε μόνος σου γυαλάκια πράσινο/κόκκινο και θα δεις την ταινία σε οποιαδήποτε οθόνη. Εγώ το έχω δοκιμάσει.

τα γυαλιά απο κινηματογράφο έχουν άλλη τεχνολογία

Δημοσ.

Εγώ να φτιάξω αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι ειδικοί μαρκαδόροι για να αγοράσω. Η ακόμα καλύτερα για μεγαλύτερη σιγουριά μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τέτοια γυαλιά??

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168820 αυτή είναι από το μέλλον? :-P

Οντως εχουν βγει καποιες(δεν το ειχα δει) αλλα ακομα ειναι νωρις για να παρει καποιος...Ας περιμενουμε και τις sony που θα ερθουν το 2010 και δεν μιλαω μονο για τηλεορασεις αλλα και προϊόντα Blu-ray, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές VAIO και το PlayStation®3,τα οποια θα υποστηριζουν 3d ταινιες και παιχνιδια.

και σιγουρα θα βγουν καλα πακετακια για 3d

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:41 ----------

Εγώ να φτιάξω αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι ειδικοί μαρκαδόροι για να αγοράσω. Η ακόμα καλύτερα για μεγαλύτερη σιγουριά μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τέτοια γυαλιά??

Δες εδω εχει πολλα

http://www.3dillusion.eu/online%203d%20shop.html

Δημοσ.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές για 3D και απαιτούν διαφορετικό χρώμα φακών.

Για την ταινία που λες χρειάζεσαι γυαλιά που να είναι magenta ο ένας φακός και συγκεκριμένο πράσινο ο δεύτερος. Τα κόκκινα/μπλε γυαλιά είναι για άλλο είδος 3D και δεν κάνουν για αυτή την ταινία, όπως επίσης δεν κάνουν και τα μπλε-κόκκινα γυαλιά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη βοήθεια.. Τώρα εκτός από κάποιο online shop μπορώ να προμηθευτώ σε κάποιο άλλο κατάστημα τα συγκεκριμένα γυαλιά?? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...