Προς το περιεχόμενο

Πως κάνω Verify την κάρτα μου στο paypal ??

Dimitris_il_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δώσε θάρρος στον χωριάτη :-) !! Αν φτιάξει paypal ο φίλος μου δεν θα πειράζει που στο ebay θα έχω άλλα στοιχεία εγώ και άλλα το paypal που θα πληρώσω ??

κατι μου διαφευγει στην ιστορία προφανώς.δεν εχω κτλβει ποιος ακριβώς έχει λογαριασμό στο ebay,και ποιος θελει να αγοράσει κάτι.καποιος απο τους δυο που εχει και ebay και paypal να κάνει την αγορά και μετα ο αλλος να του δώσει λεφτα και να ξεμπερδευετε..

Δημοσ.

καταρχας οταν εχεις καποιο ποσο στο balance πχ απο επιστροφες κτλ, ειναι στον λογ/μο του paypal. Μπορεις οποτε θελεις να τα περασεις στη καρτα που το εχεις συνδεσει, χρεωστικη, πιστωτικη η οτι αλλο εχεις. Προσοχη: για την μεταφορα κατω απο 100€ σου κραταει 1.5€ και ανω των 100€ δεν κραταει τιποτα.

Για το e-bay τωρα οτι λογ/μο εχεις δωσει για το paypal απο αυτο τραβει κιολας χρηματα, δηλαδη μπορεις να εχεις εσυ λογ/μο στο e-bay και να εχεις συνδεσει το paypal του πατερα σου. Βεβαια εκει οπου συνδεεις λογ/μο e-bay με paypal σου ζηταει κωδικους και διαφορα για να επιβεβαιωσει οτι ειναι δικος σου ο λογ/μος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αμεσα γινεται, απλα θα πρεπει ειτε να περιμενεις τον μηνιαιο σου λογαριασμο για να δεις τον κωδικο (πχ χρεωση Paypal 0438) ειτε εαν βιαζεσαι καλεις την εξυοηρετηση πελατων μετα απο λιγο να στον πουνε.

Στην επομενη αγορα σου περνεις πισω τα 1,5€.

Αυτο το κανουν για να ειναι σιγουροι οτι οντως αυτος που περνει τον λογαριασμο της πιστωτικης καρτας ειναι και ο χρηστης με τον paypal.

Δημοσ.

το ιδιο επαθα και εγω καποτε καθως η κοπελα στην τραπεζα μου ειπε λαθος κωδικο . μονο οι υπαλληλοι απο το τηλεφωνο ξερουν καθως εκανα ολοκληρο τσακωμο .

για να την ξεμπλοκαρεις πρεπει να στειλεις με fax τα στοιχεια σου , φωτοτυπια της ταυτοτητας , διευθυνση , τκ , και τα στοιχεια του λογαριασμου σου στο paypal , δηλαδη στον Καναδα αν θυμαμαι καλα , οποτε αστο τελειως .

αυτο που εκανα εγω ηταν να παω να βγαλω αλλη καρτα στην ιδια τραπεζα και τους ζητησα να μου ακυρωνουν την καρτα που απορριφθηκε και να μου μεταφερουν απο την μια στην αλλη τα χρηματα που ειχα μεσα . 5 λεπτα δουλεια ηταν . απο αλλα site μπορουσα να κανω αγορες κανονικα , αλλα μεσω paypal οχι , οποτε μετα εκανα παλι την ιδια διαδικασια , δηλωσα την νεα καρτα και περιμενα να μου δωσουν το νεο κωδικο .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, σήμερα έβγαλα χρεωστική απο την Πειρεώς και λέω να ξεκινήσω να φτιάξω paypal,αλλά μια ερώτηση πρώτα...εγώ τι θα δηλώνω τον αριθμό της κάρτας μου ή τον αριθμό απο τον λογαριασμό ταμιευτηρίου? ευχαριστώ..

Δημοσ.
τον αριθμο καρτας...!

Ευχαριστώ πολύ, και μία άλλη ερώτηση, τι χρεώσεις υπάρχουν για να "ενώσω" την κάρτα μου με το paypal? υπάρχει καμία μηνιαία συνδρομή? τι account να κάνω? personal,ή premier? ευχαριστώ..

edit1: και μια ακόμα ερώτηση, τι είναι το topup?

Δημοσ.

καμια χρεωση δεν ειπαρχει...απλα το paypal παιρνει αν δεν κανω λαθος ενα ποσοστο στην καθε συναλλαγη νομιζω 1% δεν ειμαι και σιγουρος...με ενα personal εχεις καθαρισει...οτι αλλο διαβαζεις ειναι περιττο...ειναι επαγγελματικα και επιχειριματικα ολα τα υπολοιπα..

Δημοσ.

Στις συναλλαγές κάτω από 100€ σου παίρνει 1 €, και πάνω από τα 100 τίποτα.

Για να βάλεις την κάρτα σου και να γίνει verify σου παίρνει 1,5 € αλλά στο βάζει στο paypal μετά.

Δημοσ.
Στις συναλλαγές κάτω από 100€ σου παίρνει 1 €, και πάνω από τα 100 τίποτα.

Για να βάλεις την κάρτα σου και να γίνει verify σου παίρνει 1,5 € αλλά στο βάζει στο paypal μετά.

το topup και το verify είναι το ίδιο? αμα δεν την κάνω verify τι γίνεται? όταν γίνουν όλα και έχω paypal επηρεάζει καθόλου τον λογαριασμό μου στην τράπεζα ή είναι όπως ήταν πρίν?

edit1: τι απο τα 2 να επιλέξω? ευχαριστώ

"Link your credit card to your PayPal account or top it up from your bank account"

Edit2: πέρα απο τα επάνω που χρειάζομαι απαντήσεις, μια ακόμα ερώτηση...πειράζει που έβαλα σαν διεύθυνση Greece? υπάρχει πρόβλημα με τα πράγματα που θα παραγγέλνω απο e-bay? μήπως πρέπει να βάλω τα αληθινά στοιχεία μου?

Δημοσ.

καλο ειναι να βαλεις αληθηνα στοιχεια για παν ενδεχομενο..το paypal δεν εχει σκοπο να σε κλεψει ι τπτ τετοιο...εχει αλλου ειδους φιλοσοφια....οσο για το διλιμα βαλε το link your credit card...μετα οταν βαζεις λεφτα στην καρτα πχ 20 ευρω και κανεις μια αγορα μεσω paypal πχ 15 ευρω σου τραβαει το paypal απο την καρτα τα 15 ευρω αυτα και τα στελνει στην αντιστοιχη καρτα του πωλητη..ειναι κατι σαν μεσαζοντας διακινησης χρηματων με απολυτη ασφαλεια ομως.

Δημοσ.
καλο ειναι να βαλεις αληθηνα στοιχεια για παν ενδεχομενο..το paypal δεν εχει σκοπο να σε κλεψει ι τπτ τετοιο...εχει αλλου ειδους φιλοσοφια....οσο για το διλιμα βαλε το link your credit card...μετα οταν βαζεις λεφτα στην καρτα πχ 20 ευρω και κανεις μια αγορα μεσω paypal πχ 15 ευρω σου τραβαει το paypal απο την καρτα τα 15 ευρω αυτα και τα στελνει στην αντιστοιχη καρτα του πωλητη..ειναι κατι σαν μεσαζοντας διακινησης χρηματων με απολυτη ασφαλεια ομως.

ευχαριστώ,θα βάλω κανονικά στοιχεία, δεν έχω πρόβλημα αλλά απλώς δεν θέλω να φαίνονται κάπου...αυτό..

edit1: προσπάθησα να κάνω verify την κάρτα μου και δεν γίνεται...μου βγάζει αυτό..

"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

Μήπως δεν είναι valid worldwide? επειδή δεν το γράφει απο πίσω...αλλά έχω ακούσει ότι είναι...τι να κάνω? ευχαριστώ..

Δημοσ.

ειναι σιγουρα η καρτα electronic visa?επικοινωνισε με την τραπεζα και πες του ακριβως τι συμβαινει...μην αγχςνεσαι ξερουν το εχουν ξανασυναντησει παρα πολλες φορες...και εγω εχω 2 χρεωστικες καρτες απο alpha και πειραιως και τις alpha δεν μ την δεχεται και χρησιμοποιω την αλλη.

Δημοσ.
ειναι σιγουρα η καρτα electronic visa?επικοινωνισε με την τραπεζα και πες του ακριβως τι συμβαινει...μην αγχςνεσαι ξερουν το εχουν ξανασυναντησει παρα πολλες φορες...και εγω εχω 2 χρεωστικες καρτες απο alpha και πειραιως και τις alpha δεν μ την δεχεται και χρησιμοποιω την αλλη.

τους παίρνω απο χθες και δεν απαντανε (24χ7 να σου τύχει...)

edit1: μου απάντησαν και μου είπαν ότι για να ενεργοποιηθεί η κάρτα πρέπει να κάνω ερώτηση υπολοίπου ή ανάλυψη...

να σας ρωτήσω,πίσω απο την κάρτα λέει electronic use only...τι εννοεί με αυτό???αφού και σε atm μπαίνει κτλ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...