ageliko445 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 παιδια εχουν πει πολλοι πως γινεται σε πολλα φορουμ να εγκαταστηση καποιος χρ στον 110. εχω vista τωρα κ δε με βολευουν. θελω να βαλω χρ αλλα δε μπαινουν. απο το command cmd με εντολες κτλ δε γινεται.οταν βαζω το θσβ στικ(8gb) δε τοο αναγνωριζει καν για usb εκκινισης. με το multiboot οταν το ανοιγω με δεξι κλικ ως admin λεει οτι καποιο αρχειο λειπει κ κλεινει(οταν το ανοιγω κανονικα δε βρησκη το usb) με το Novicorp WinToFlash 0.4.0021 beta οταν φτιαχνω το usb stic me xp αρχιζει την εγκατασταση για 2 λεπτα κ μετα βλε οθονη δηλωνοντας μου το προβλημα.ενω με το xp pro φτανει η εγκατασταση με τον ελεγχο του δισκου κ λεει οτι δε συνεχιζει για καποιο προβλημα(ιουσ κτλ) εχω δοκιμασει πολλα κοπυ απο λειτουργικα.μπανουν μονο τα vista k to 7. xp πως να βαλω???
tolis_01 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Έβαλες vista στον 8άρη ssd?? Πόσους μήνες έκανε;; Εγώ είχα ακολουθήσει αυτό τον οδηγό για xp: http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb μέσα από άλλο pc με vista και δούλευε κανονικά.
ageliko445 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 τα vista? περιπου 25 λεπτα κ τα w7 καπου στα 45 λεπτα.θελει μνηνη ραμ ρε φιλε τα 512 δε σηκωνουν τπτ..
ageliko445 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια δενυπαρχη λυση στο θεμα μου?
ageliko445 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 τελικα εφτεγε οτι το usb stick ηταν 8 gb ενω ηθελε 4 ... αλλα τωρα ενω ολοκληρωνω την εγκατασταση κανει copy files κ μετα στην επανεκινηση λεει no file found
jim3pap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 τελικα εφτεγε οτι το usb stick ηταν 8 gb ενω ηθελε 4 ...αλλα τωρα ενω ολοκληρωνω την εγκατασταση κανει copy files κ μετα στην επανεκινηση λεει no file found Ageliko, επείδη και εγώ αυτό έχω σαν νέο project, δεν αξίζει να βάλεις win σε αυτό το μηχάνημα. Εγώ πάω για linux. Δες εδώ ¨http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=345448 Νομίζω οτι για τις δυνατότητες του μηχανήματος είναι ότι καλύτερο.
ageliko445 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 παιδια μονος μου βρηκα το προβλημμα κ το παραθετο για οποιον ενδιαφερεται. 1)να εχετε φλασακι μεχρι 4 GB 2)κατεβαζεται το Novicorp WinToFlash 0.4.0021 beta ,δε χρειαζεται εγκατασταση.στη μια επιλογη βαζεις την πηγη των xP k στη δευτερη το φλασακι σου κ το φορτωνεις.(ευκολο προγραμματακι) 3)βαζεις το φλασακι στο μηχανιμα σου κ κανεις boot απο αυτο.σου βγαζει 2 επιλογες.επιλεγεις την κατω που λεει 1 και (γραφει κατι αλλα διπλα).φορμαρε το δισκο σε φατ 32 κ θα συνεχισει με αντιγραφη αρχειων.μολις τελιωσει θα επανεκινηση κ θα σου πει οτι κατι λειπει. 4)ξανακανε επανεκινηση αλλα κανε boot apo to φλασακι (οπως στο βημα 3) κ σου βγαζει παλι τις 2 επιλογες.τωρα επιλεγεις τιν πανω εντολη που λεει 2 (κ γραφει κ κατι αλλα)τωρα τα xp προχωραν την εγκατασταση. 5)μολις ολοκληρωση κ επανεκινηση θα σου πει οτι δεν εχεις δισκο η προβλημα η οτι το αρχειο hal.dll λειπει. 6)αφου φτασεις να σου λεει τα παραπανω ξανακανε boot apo το φλασακι κ θα σου βγαλει τις 2 επιλογες οπως στο βημα 3 κ 4.αυτη τη φορα δεν επιλεγεις καμια απο τις 2.αλλα πατας F8(an θυμαμαι καλα)παντως σου λεει κατω κατω gia options pata f8.οταν το πατας σου βγαζει ενα μενου me safe mode ktl. esy epilegeis τις τελευταιες γνωστς ρυθμισεις που γνωριζουν τα xp.(καπου στη μεση ειναι αυτη η επιλογη.το πατας κ ξεκηνανε κανονικα. 7) μπηκες στα xp. πηγενε πινακασ ελενχου _>συστημα.εκει στην καρτελα ειναι η επαναφορα συστηματος.στη μεση της καρτελας εχει ενα ''C: turn off'' βαζεις με το τικ ποιο πανω να εχεις επαναφορα του συστηματος,πατας εφαρμογη κ θα δεις poio κατω να αλλαζει κ να γινεται ""C:monitoring'' βγαλε το φλασακι κ κανε κανονικα επανεκινηση. αν αρχισει κανονικα να φωρτονει εισαι οκ,αν οχι δε ξερω τι μπορει να φταιει. αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.