RoDiTis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παιδια καλησπερα, εγω εχασα ολοκληρο φακελο με ταινιες και σειρες.... σε αυτες τις περιπτωσεις τι γινεται?? Εχω τρελαθει... τα νευρα μου κροσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Οι απαντήσεις βρίσκονται παρακάτω: Το Data Rescue 3 εκανε αριστα την δουλεια του! Βρηκε τα σβησμενα αρχεια και τα αρχειοθετησε και ωραια. Ακριβως οτι ηθελα.Αξιζε τα χρηματα που ζητουσε! Δηλαδή το πρόγραμμα που σου χρειάζεται είναι το Data Rescue. Και οι πιθανότητες ανάκτησης σβησμένων αρχείων είναι: η κατάσταση είναι ως εξής: όταν εσύ σβήνεις κάτι από τον δίσκο αλλά και από τον κάδο, το αρχείο στην πραγματικότητα δεν σβήνει, απλά ο χώρος σημαδεύεται ως διαθέσιμος για κάτι καινούργιο. Αν βάλεις κάτι καινούργιο, τότε δεν μπορείς να ανακτήσεις το αρχείο. Δηλαδή αν δεν πειράξεις ιδιαίτερα το δίσκο, θα έχεις καλές πιθανότητες. Τώρα όταν τα αρχεία είναι μεγάλα, είναι λίγο δύσκολο να τα ανακτήσεις πλήρως, γιατί και ένα μικρό κομματάκι του μέρους του δίσκου όπου βρισκόταν το αρχείο να έχει χρησιμοποιηθεί, θα είναι πρόβλημα για όλο το αρχείο. Δοκίμασε, όμως, δε χάνεις τίποτα. Και την επόμενη φορά, back-up με Time Machine (ένας εξωτερικός σκληρός δεν κοστίζει πολύ πλέον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.