haHa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 giorgos_k, ειναι οπως τα λεει ο Manuel. Δυσκολα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εεεεεεεεμ, αυτά συμβαίνουν όταν σαχλαμαρίζουμε ελαφρά τη καρδία με τέτοια πράγματα. Θα το προτείνω στο φίλο κ οτι καταφέρει, thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Και πάνω που σας κορόιδευα όλους, έκανα τα μαγικά μου και κατάφερα να σβήσω μερικά αρχεία που χρειαζόμουν!! Λες και με τιμώρησε ο Θεός! Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το thread και έχετε αναφέρει το data rescue 3!! Τώρα το έχω αφήσει και σκανάρει τον σκληρό και περιμένω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 εγω ειχα κανει τελεια τη δουλεια μου με το boomerang data recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 thakisn, περιμένουμε αποτελέσματα. Και μη σερφάρεις με τον σκληρό που είχε μέσα τα αρχεία. Μπορεί να γραφτούν από πάνω προσωρινά αρχεία του ίντερνετ και να τα χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 thakisn, περιμένουμε αποτελέσματα. Και μη σερφάρεις με τον σκληρό που είχε μέσα τα αρχεία. Μπορεί να γραφτούν από πάνω προσωρινά αρχεία του ίντερνετ και να τα χάσεις. Έκανε κάμποση ώρα να τελειώσει το σκανάρισμα αλλά όταν τελείωσε μου τα έβγαλε όλα πολύ περιποιημένα, με κατάταξη ανά είδος αρχείου κτλ.Επειδή όμως έβγαλε πάαρα πολλά αρχεία και δυστυχώς δεν είχαν κάποιο ενδεικτικό για να τα ξεχωρίζεις (π.χ.τα έλεγε image1, image2, με τη σειρά που τα είχε επαναφέρει και όχι με το όνομα που τα είχα διαγράψει) δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί είναι αρχεία που εύκολα ξαναβρίσκω. Παρόλα αυτά,αν κάποιος χάσει κάτι σημαντικό,το συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά ας έχει κοντά του έναν σκληρό δίσκο ή ενα usb stick γιατί προσωπικά δεν κατάφερα να κάνω επαναφορά των αρχείων στον εσωτερικό δίσκο. Και φυσικά ας πάρουμε όλοι ένα σημαντικό μάθημα: Να χρησιμοποιούμε το Time Machine. Μέχρι πρίν λίγες ώρες ούτε καν του έδινα σημασία αλλά αύριο πάω να πάρω εξωτερικό σκληρό για να έχω πάντα backup μέσα απ'αυτό το μαγικό εργαλείο της Apple!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 To Time Machine σε κάνει πραγματικά να νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Όχι μόνο για χαμένα αρχεία, αλλά και να πάθει κάτι ο υπολογιστής, με ένα restore είσαι εκεί που ήσουν πριν 1 ώρα, χθες, προχθες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eleni79 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και το Time Machine που το βρίσκεις; Εγώ έχω έναν server και ξαφνικά μου έχασε αρχεία επιλεγμένης περιόδου. Όχι όλα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα τίποτα από ότι έγραψες. Το Time Machine είναι ένα πρόγραμμα που υπάρχει σε κάθε Mac (είμαστε στο section του MacOS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και αφού μιλάμε για Time Machine, ας κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.Θα αλλάξω σκληρό στο mbp μου και στον νέο θα κάνω clean install. Μπορώ αν έχω πάρει backup του παλιού σε εξωτερικό σκληρό,να επιλέξω μέσω Time Machine να κάνω restore μόνο το iTunes? Δεν έχω καμία όρεξη να ξαναφτιάχνω όλη τη βιβλιοθήκη και τα πάντα του iphone.. Αν δε γίνεται,γνωρίζετε κάποια εναλλακτική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αν έχεις την βιβλιοθήκη των mp3 σου τακτοποιημένη με tags, τότε αρκεί να αντιγράψεις τα αρχεία στο νέο σου iTunes Library και αυτά θα τακτοποιηθούν ανάλογα με τα tag τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eleni79 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι δεν κατάλαβες Manuel? Ναι Mac έχω, αλλά δεν έχω αυτό το πρόγραμμα. Μου έσβησε συγκεκριμένα αρχεία. Δηλαδή από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο. Ενώ έχω μέσα και αρχεία έως τώρα. Κατάλαβες τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Βασικά δεν ξέρω τι είναι server, γι' αυτό δεν καταλαβαίνω. Τέλος πάντων. Όπως και να'χει, πρέπει να μας πεις κι άλλα πράγματα. Ποιο λειτουργικό τρέχεις; Tiger; Leopard; Αν τρέχεις από Leopard και πάνω, το Time Machine είναι μέσα στο λειτουργικό, απλά δεν το έχεις ενεργοποιήσει (φυσικά τώρα είναι αργά για τα παλιότερα αρχεία, αλλά θα μπορούσε να σε σώσει στο μέλλον), άρα πρέπει να κάνεις αυτό που περιγράφουν οι άλλοι από πάνω σε όλο το thread. Να βάλεις ένα πρόγραμμα ανάκτησης σβησμένων αρχείων. Απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Stellar Phoenix,Data Recovery... Σε φορμαρισμένο δίσκο 931GB,(καταλάθος) μετά από δυο-τρεις μέρες σκανάρισμα,μου έβγαλε 9 volumes διάλεξα το τελευταίο,δεν αρχειοθέτησε τίποτα,τα έσωσε όπως ακριβώς ήταν στην αρχή,τους ίδιους φακέλους και τα λοιπά, Άριστο Απαραίτητη προϋπόθεση,αφού γίνει η βλακεία στον δίσκο να τεθεί εκτός λειτουργίας η τουλάχιστον μην τον πειράζεται καθόλου με σκαναρισματα και τα λοιπά μέχρι να μπει σε λειτουργία το recovery, (Είναι το μόνο απλό λογικό μυστικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Και αφού μιλάμε για Time Machine, ας κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.Θα αλλάξω σκληρό στο mbp μου και στον νέο θα κάνω clean install. Μπορώ αν έχω πάρει backup του παλιού σε εξωτερικό σκληρό,να επιλέξω μέσω Time Machine να κάνω restore μόνο το iTunes? Δεν έχω καμία όρεξη να ξαναφτιάχνω όλη τη βιβλιοθήκη και τα πάντα του iphone.. Αν δε γίνεται,γνωρίζετε κάποια εναλλακτική? Home sharing του iTunes νομίζω μπορεί να αντιγραψει σε αλλο υπολογιστη με iTunes (μεχρι 5) ακόμα και apps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.