haHa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Παιδια, οτι λεει ο τιτλος: Ψαχνω καποιο προγραμμα για ανακτηση σβησμενων αρχειων. Εχετε δοκιμασει καποιο και ποιες ηταν οι εμπειριες σας? Α, Time Maschine δεν υπηρχε και ουτε θα βοηθουσε στην συγκεκριμενη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 γιου γκοτ πιεμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ναι παιδιά δώστε καμία ιδέα γιατί προχτές φίλος έχασε 200gb(16+ χρόνια μουσικής) κ θέλω να τον βοηθήσω. Υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το βραδυ θα εχω δοκιμασει αρκετες λυσεις και θα σου πω.. Το βασικο ειναι μεχρι τοτε να μην χρησιμοποιηθει ο υπολογιστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 υπαρχει κ το (μη Freeware δυστηχως) Data Rescue 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το data rescue θα δοκιμασω αρχικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το data rescue θα δοκιμασω αρχικα... αναρωτιέμαι γιατί ατιμούλικο............;););) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το data rescue είναι ένα αρκετά αξιόλογο πρόγραμμα. Όσες φορές το έχω δοκιμάσει με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το Data Rescue II είχα χρησιμοποιήσει κάποτε, και με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Τώρα πια έχω Time Machine, οπότε έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω (και φυσικά δεν "πρόλαβα" την 3η έκδοση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 φιλε data rescue 2 τα ειχα βρει ολα!φτανει να μην εχει περασει τιποτα νεο μεσα στον δισκο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakdrama Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλο επισης και αυτο.. http://www.z-a-recovery.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το βραδυ θα εχω δοκιμασει αρκετες λυσεις και θα σου πω.. Το βασικο ειναι μεχρι τοτε να μην χρησιμοποιηθει ο υπολογιστης. υπαρχει κ το (μη Freeware δυστηχως) Data Rescue 3 Το data rescue θα δοκιμασω αρχικα... αναρωτιέμαι γιατί ατιμούλικο............;););) Το data rescue είναι ένα αρκετά αξιόλογο πρόγραμμα.Όσες φορές το έχω δοκιμάσει με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το Data Rescue II είχα χρησιμοποιήσει κάποτε, και με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Το Data Rescue 3 εκανε αριστα την δουλεια του! Βρηκε τα σβησμενα αρχεια και τα αρχειοθετησε και ωραια. Ακριβως οτι ηθελα. Αξιζε τα χρηματα που ζητουσε! Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ευχάριστα νέα. Αν κ η περίπτωση του φίλου μου είναι πιο δύσκολη γιατί ενώ νομιζε ότι πήγαινε να κάνει backup του εξωτερικού σκληρού του με το time machine , είχε ορίσει των εξωτερικό σαν destination του backup του εσωτερικού σκληρού.. Οπότε ο εξωτερικός σλκηρος με τα 200gb φορμαρ´ιστηκε κ γράφτηκε πάνω του ένα backup.. Λέτε θα ναι αδύνατη η ανάκτηση των τραγουδιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το άφησε και ολοκληρώθηκε το Back-up; Επίσης, τι μέγεθος είχε; Δηλαδή, απ' όσο γνωρίζω η κατάσταση είναι ως εξής: όταν εσύ σβήνεις κάτι από τον δίσκο αλλά και από τον κάδο, το αρχείο στην πραγματικότητα δεν σβήνει, απλά ο χώρος σημαδεύεται ως διαθέσιμος για κάτι καινούργιο. Αν βάλεις κάτι καινούργιο, τότε δεν μπορείς να ανακτήσεις το αρχείο. Συνεπώς, από την κατάσταση που μου περιγράφεις, σκέφτομαι ότι το απολύτως μέγιστο που θα μπορεί να σώσει, είναι ο ελεύθερος χώρος που του έχει απομείνει σ' αυτόν τον σκληρό μετά το "back-up". Κι αυτό, όμως, δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί τα αρχεία πηγαίνουν σε διάφορα μέρη του δίσκου, οπότε μπορεί το μισό mp3 να είναι εδώ και το άλλο μισό αλλού, και να μην μπορείς να το σώσεις. Τουλάχιστον έτσι ήταν στα Windows. Τώρα οι Mac απ' όσο ξέρω κάνουν κάποιο αυτόματο defrag (τοποθέτηση των αρχείων σε διαδοχικές θέσεις στον δίσκο) ή δεν χρειάζονται defrag, οπότε ίσως τα πράγματα να είναι πιο ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Κατάλαβα τι λές, άρα κατάλαβες τι εννοούσα κ γώ νωρίτερα. Δν ξέρω αν τράβηξε όλο το backup και αν το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο των 200gb(το μέγεθος των αρχείων που χάθηκαν, δν ξέρω τη συνολική capacity του εξ σκληρού). Το θέμα είναι οτι σίγουρα έχει γραφτεί κατι πάνω απτη μουσική που χάθηκε, οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Anyway, ευχαριστώ Manuel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.