chek2fire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εχεί ανοίξει μεγάλη συζήτηση στην κοινότητα του ubuntu για την χρησιμότητα του pulseaudio σε σύγκριση με τα προβλήματα που φέρνει. Αφορμή το post Craig Edgy στο Ubuntu planet ότι πλέον φεύγει από την διανομή γιατί δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τα προβλήματα του pulseadio αλλά και ότι δεν μπορεί πλέον να το απεγκαταστήσει χωρίς να χάσει τελείως τον ήχο η τουλάχιστον δεν έχει την επιλογή να το κάνεις. Δείτε εδώ το post http://tycheent.wordpress.com/2009/11/18/pulseaudio-revisited/ Μερικοί του απάντησαν ότι το pulseaudio και το μεγαλύτερο δέσιμο του με την διανομή δεν είναι τελικά καν επιλογή της canonical ούτε του suse η της fedora αλλά του gnome. Δείτε εδώ http://drowninginbugs.blogspot.com/2009/11/flailing-against-light-or-why-bad.html Σε μένα πάντα το pulseaudio από την στιγμή που αποφάσισαν να το περάσουν στο kde ήταν το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπιζα αλλά και το πρώτο πράγμα που έκανα unistall. Τι είναι αυτό το pulseaudio που προσπαθουν όλες οι διανομές να το περάσουν και τι νέες δυνατότητες φέρνει ώστε ανεχόμαστε για δύο χρόνια τώρα τα προβλήματα που φέρνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εγώ σκέφτομαι να εγκαταλείψω το Linux λόγο KDE-4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πάντως στο LTSP δεν θα είχαμε καθόλου ήχο χωρίς pulseaudio, επειδή μεταφέρεται μέσω δικτύου από τον server στους clients. Ούτε όμως είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι τώρα, εκτός από ένα μικροπροβληματάκι στην Karmic που δεν έπαιζε ήχο σε SDL εφαρμογές γιατί δεν ήταν εγκατεστημένη η βιβλιοθήκη libsdl1.2debian-pulseaudio, με το που την εγκατέστησα όλα καλά. Ο συγκεκριμένος που παραπονιέται, αν κατάλαβα καλά, δεν είναι developer, έτσι δεν είναι; Αναρωτιέμαι, γιατί δεν παραπέμπει σε συγκεκριμένα bug reports που έστειλε και δεν λύθηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vas77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εγώ σκέφτομαι να εγκαταλείψω το Linux λόγο KDE-4... ??? Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός Όσο για το pulseaudio, δεν ξέρω τι είναι αλλά χαίρομαι που το έχω εν μέρει απεγκαταστήσει. Τώρα πια έχω ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.