abc9510gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Γειά σας έχω ένα σταθερό υπολογιστή αγορασμένο με vista. έχω κανονικά και το δισκακι των σβίστα....Θέλω να κάνω φορμάτ ετσι κιαλιώς και θέλω να περάσω τα xp met;a. με την προυπόθεση ότι υπάρχουν οι drivers για το σύστημα μου μπορώ να βάλω κανονικά το δισκάκι των xp και να κάνω το φορμάτ? έχω εγκαταστήσει αρκετές φορες xp αλλά οχι vista και δεν ξέρω αν παιζει κατι στην απεγατάσταση....όπως συμβαίνει και στα λάπτοπ... η λογική του να βάλω το δισκάκι των βίστα και να φτάσω ως το φορμάτ ισχύει ωστε να περάσω απο εκεί και μετα τα xp? Τέλος πάντων καταλάβατε τι θέλω μην σας κουράζω. Αν δεν κάνω λάθος οδηγός πώς απο vista κανουμε φορματ και βάζουμε xp δεν υπάρχει σωστά? Μιλάω πάντα για xp ως μοναδικό λειτουργικό και όχι παρέα με τα βίστα. αυτα ευχαριστω εκ των προτέρων
SeKoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να βαλεις τα XP υπάρχουν πολλά άρθρα το μόνο που πρέπει να προσέξεις αμα έχεις SATA δίσκο θα χρειαστείς δισκέτα με τους drivers (δισκέτα όχι cd)
disqualified Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 αφου εχεις κανει πολλες φορες εγκατασταση XP τι προβλημα εχεις; Μαζεψε τους drivers που θες, βαλε το δισκακι των XP και εφοσων δωσεις ως partition εγκαταστασης αυτο που ειναι ηδη τα vista δε θα εχεις προβλημα. Οδηγοι φυσικα και θα υπαρχουν
abc9510gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να βαλεις τα XP υπάρχουν πολλά άρθρα το μόνο που πρέπει να προσέξεις αμα έχεις SATA δίσκο θα χρειαστείς δισκέτα με τους drivers (δισκέτα όχι cd) Αυτό ακριβώς είναι που ρώτησα να μάθω....αν ο δίσκος δέν ειναι σατα απλά βάζω το δισκάκι και όλλα οκ μου αναγνωρίζει το δίσκο? ποιούς dr;ivers πρέπει να περάσω σε δισκέτα του σκληρού δίσκου? Να υποθέσω πώς θα μου τους ζητήσει στην αρχή της εγκατάστασης για να αναγνωρίσει το σκληρό δίσκο?Κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι μπορώ να τους βάλω και σε φλασάκι αν δεν έχει ντράιβ για δισκέτα?
SeKoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Απο όσο ξέρω θέλει δισκέτα και να βαλείς τον driver του raid/sata controller απο το motherboard. Δεν ξέρω για flash νομίζω μονο δισκέτα για XP.
nathanas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αυτό ακριβώς είναι που ρώτησα να μάθω....αν ο δίσκος δέν ειναι σατα απλά βάζω το δισκάκι και όλλα οκ μου αναγνωρίζει το δίσκο?ποιούς drivers πρέπει να περάσω σε δισκέτα του σκληρού δίσκου? Να υποθέσω πώς θα μου τους ζητήσει στην αρχή της εγκατάστασης για να αναγνωρίσει το σκληρό δίσκο?Κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι μπορώ να τους βάλω και σε φλασάκι αν δεν έχει ντράιβ για δισκέτα? Δοκιμασε να κανεις το install και αν δεν φτάσει ποτέ ως την επιλογή σε ποιό δίσκο να κάνεις install τότε θέλεις raid drivers και μπορώ να σου πω πολύ απλό τρόπο να βάλεις στο cd εγκατάστασης τον raid controller...και μετά θα έχεις και cdaki ειδικά για το σύστημα σου... μου έχει τύχει πολλές φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μετά από αυτό το βήμα. Βεβαια υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να κάνεις το install και χωρίς raid drivers.... Σπάνιο φαινόμενο όμως... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:50 ---------- Δες το nLite... +1 για τον iant!!! με αυτό το πρόγραμμα κάνεις slipstream raid drivers στο win_xp_install_cd!! and thats it....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.