alexrho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαμε το Νέο NoIp FUn Portal ανανεώθηκε με απλούστερη μορφή. Με νέα μορφή ,ελληνική γλώσσα, περισσοτερα απο 800games,κάθε παίχτης πλέον έχει εικονικά χρήματα τα noips ,λοταρία,τράπεζα,challenges ,Jackpots σε κάθε παιχνίδι, τουρνουά με εικονικά χρήματα αλλά και μεβδώρα ,mp3player δυνατότητα μορφοποίησης του nickname σας και πολλά άλλα .... Επίσης για όσους ενδιαφέρονται το noipfun.com ψάχνει Moderators ( Διαχειριστές ) για τα φόρουμ. Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλλουν ένα email στο [email protected] http://www.noipfun.com Σας Περιμένουμε Κάντε Εγγραφή ΤΩΡΑ !!!! ....NoIPFun TEAM....
antonisid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το "καντε εγγραφη ΤΩΡΑ" δεν ειναι και πολυ εύηχο Καλη επιτυχια στην δουλεια σας , βασει της περιγραφής περίμενα να δω κάτι διαφορετικο βεβαια απ τα συνηθισμένα φόρουμς που το περιεχόμενο τους το βρίσκεις ΠΑΝΤΟΥ.
alexrho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ, απλα δεν κατάλαβα για αυτο που είπες με το περιεχόμενο. Πιστευω οτι αυτο το site ειναι πολυ απλουστευμένο και επίσης δίνεται η δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια χωρίς να κάνουν εγγραφή
antonisid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εννουσα οτι ετσι οπως το περιεγραψες θα περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο πχ κατι σαν community ή social network .Οχι οτι ειναι ασχημο ή αυτα που προσφέρει δεν ειναι χρησιμα....μια χαρά είναι , απλα όχι και "μοναδική σελίδα" βάσει του τίτλου που εβαλες.
Mika Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 μια απο τα ιδια, δυσκολο να πιασει με τοσο τετριμμενο περιεχομενο... καλη επιτυχια στην σελιδα σου παντως
alexrho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μίκα το θέμα σε ένα site είναι οι διαχειριστές. Εμείς προσφέρουμε πράγματα πέρα απο τα συνηθισμένα. Πριν λίγο καιρό είχαμε διαγωνισμο στα παιχνίδια με πραγματικα δώρα( οι 5 πρώτοι πήραν δώρα αξίας 300 ευρω όλα ) τα οποια έχουν παει στους νικητές. Θα ρθουν και άλλοι διαγωνισμοί με netbooks και αλλα πολλά . Οπότε δεν είναι σαν τα συνηθισμένα.
tempo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εγώ νομίζω ότι θέλει λίγο δουλειά στην εμφάνιση. Είναι περίπου ίδιο με πολλά άλλα.
Luffy-san Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μοιαζει πολυ με το Forum της σχολης μου.Βασικα ειναι ιδιο αλλα με αλλο χρωμα.Καλη επιτυχια παιδια !!!
alexrho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις συμβουλές αν θέλετε εγώ ψάχνω moderators αν ενδιαφέρεστε στήλτε μου στο [email protected] Τι θα θέλατε να αλλάξω στην εμφάνιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.