AFANIS_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν....αν υπάρχει ήδη σχετικό θέμα....sorry...... Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να διαπιστώσω ορισμένα πράγματα.... όπως π.χ. πόσους και τί καφέδες πίνετε μέσα στη μέρα... άν δίνετε σημασία στην εταιρία απο την οποία θέλετε ή δεν θέλετε να πίνετε και γιατί... πού έχετε πιεί τον καλύτερο καφέ...το πιο παράξενο συνοδευτικό κλπ κλπ κλπ.... αυτά..... στην υγειά μας....
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 0-3 καφέδες τη μέρα (0-1 καθημερινές, 1-3 σ/κ). Εγώ να μην τον έχω φτιάξει κι ας είναι απ όπου ναι, ό,τι μάρκα να ναι. Τον καλύτερο καφέ τον έχω πιει απ τα χεράκια μου αλλά μιας και το να κάνω πόσιμο καφέ συμβαίνει 1/100, τ αποφεύγω. Το μόνο «συνοδευτικό» που μ αρέσει στον καφέ είναι το τσιγάρο. Φραπέ 70%, καπουτσίνο (ζεστό/κρύο αναλόγως εποχής) 20%, νες 9%, ελληνικό 1%.
VAssassin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλά θυμόμουν ότι υπάρχει θέμα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=294826&highlight=%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.