Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά υπολογιστή (στησιμο)

konefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειτε να "κτίσω" εγώ τον υπολογιστη και επιλεγω τα "συστατικά" του . και θα ηθελα να με βοηθήσετε με την γνωμη σας . αν και ασχολουμε με τον προγραμματισμό , από hardware δεν ξερω και πολλα .

οποταν εως τωρα έχω υποψην

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION

ΜΝΗΜΗ RAM - 2 x APACER 2GB DDR3 PC10600 1333MHZ

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - 2 x POWERCOLOR RADEON HD4890 1GBD5 1GB PCI-E RETAIL

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ - TRUST SC-7600 7.1 surround sound card

(για ηχεία έχω τα logitech x-240 που είναι 2.1 και είμαι πολυ ευχαριστημένος)

και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή

ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ

επίσης οτιδήποτε αλλο δεν κολλάει από αυτά που εχω υποψην παρακαλω να με ενημερωσετε .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

1. Επεξεργαστή τον 955 καλύτερα.

2. Λάθος επιλογή το CrossFire με 4890 (δεν το πάω γενικά το CrossFire/SLI να σου πω την αλήθεια).

3. Δε χρειάζεσαι 3d party κάρτα ήχου, ειδικά για τα Χ-240.

4. Για μητρική έχεις πολλές επιλογές, εξαρτάται πόσα δίνεις και τι ζητάς.

5. Η επιλογή του τροφοδοτικού θα εξαρτηθεί σε μαγάλο βαθμό απ' την τελική επιλογή σου σε vga.

6. Όταν λες ψύξη τι εννοείς; Έχεις σκοπό να ασχοληθείς με overclocking; Θες να είναι όσο πιο αθόρυβη γίνεται; Ποιο κουτί έχεις;

Δημοσ.

ο υπολογιστης που εδωσες μπορει να ειναι απο πολυ καλη επιλογη ως fail αν δεν πεις τι ακριβως θα κανεις με αυτον

Δηλαδη αν τον θες για να παιζεις και κανενα PES Που και που η επιλογη της καρτας γραφικων δεν ειναι και ο,τι καλυτερο

Δημοσ.

λοιπον αλλαζω τα δεδομενα

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION

ΜΝΗΜΗ RAM - 2 x APACER 2GB DDR3 PC10600 1333MHZ

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - 1 x POWERCOLOR RADEON HD4890 1GBD5 1GB PCI-E RETAIL

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ-ASUS M4A785TD-V EVO

για ψηξη επεξεργαστη σκευτομε το

ASUS AXE SQUARE AMAZING

και τωρα χρειαζομε γνωμες για

a)τι κουτι πρεπει να παρω

B)χριαζομε τροφοδοτικο ? αν ναι πιο προτεινετε ?

c)kαπιο αλο λαθος π εχετε προσεξει ??

Δημοσ.

διορθωσα τα γκρικλισ σορρυ .

και βεβαια ακουο , ειδα τα ποστ σας και προσεξα τα λαθοι μου .

Δημοσ.

1.η χρηση του θα ειναι για παιχνιδια , και θα ειναι ανοικτος μερες ο υπολογιστης (οχι λογο παιχνιδιων ανοικτος μερες, προς θεου )

2.συνεχιζω με την 965 γιατι δεν βλεπω λογο να τον αλλαξω σε 955 . αν μου εξηγησετε καποιο σημαντικο λογο που να μην συνφερει να συνεχισω με 965 τοτε ναι θα ακουσω φιλε μου .

3.η 4890 ειναι πολυ φθηνη και πολυ καλη καρτα και μονο μια θα βαλω οχι δυο που ειπα στην αρχη

αυτα . φιλικα παντα :)

Δημοσ.

1. Πες ένα συνολικό budget να πέσουν μερικές συνθέσεις σιγά-σιγά. Με τι παιχνίδια θ' ασχοληθείς; Άλλο το Pro, άλλο το Crysis.

2. 22€ για 200MHz είναι ένας σημαντικός λόγος θα έλεγα, ειδικά απ' τη στιγμή που μπορείς μόνος σου να μετατρέψεις τον 955 σε 965 μέσα σε 10(?) δευτερόλεπτα. Άσε που μπορείς να τον ανεβάσεις περισσότερο ακόμα.

3. Θα εξαρτηθεί απ' το budget σου, τα παιχνίδια που σ' ενδιαφέρουν και την ανάλυση στην οποία παίζεις το ποια κάρτα γραφικών θα βάλεις.

Σαφέστατα φιλικά.

Δημοσ.

λοιπον παιχνιδια , ολων των ειδων απο προ μεχρι dragon age μεχρι resident evil βασικα θελω καρτα που να τραβαει και τα μελλοντικα παιχνιδια οχι μονο του 2009-2010 .

το ξερω πως μπορω να δυναμοσω τον επεξεργαστη , οπως και ο 3.4 μπορει να γινει 3.5 , 3,6 . ουτος η αλλως σπανια θα φτασει σε τετοια επιπεδα .

το budget μου ειναι maximum 800ευρω . ισως σου φενονται λιγα αλλα με 663 ευρω εως τωρα εχω επιλεξη τα παντα απο το eshop θα τον παρω. αλλα χρειαζομε γνωμες πριν προχορισω στην αγορα του .

ηχεια , εξωτερικο , σκληρο , οθονη , και τετοια περιφεριακα εχω .

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις;

Ποιος ξέρει αν θα σε καλύπτει η οποιαδήποτε κάρτα γραφικών σε 2+ χρόνια; Μπορεί να βγει ένα δεύτερο Crysis που ούτε μια σημερινή 5970 δε θα είναι σε θέση να το παίξει κι εσύ να έχεις τρελαθεί.

Δε μου φαίνεται καθόλου λίγο το budget σου, ειδικά για σκέτο tower.

Δημοσ.

εχω μια LG 19'' TFT .

και μια LG 32'' LCD .

ενταξη συνφωνο για την καρτα , αλλα παιχνιδια με απαιτησεις πανω απο 1 giga θα αργησουν να βγουν πιστευω

Δημοσ.

Έχουν βγει ήδη τέτοια παιχνίδια (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο για τη μνήμη μιας κάρτας γραφικών).

Άλλα χαρακτηριστικά κοιτάμε όμως, όχι τη μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...