Προς το περιεχόμενο

Γενέθλια σήμερα του κωτσόβολου στο The Mall

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι άκουσα στο ράδιο για γενέθλια σήμερα του κωτσόβολου στο The Mall και ειδικές προσφορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει κάποια πράγματα αλλά είναι απαράδεκτοι... από τις 9:00 είχε ουρές μισάωρου έξω από το μαγαζί ώστε μέσα να μπαίνουν λίγοι - λίγοι, λες και το μαγαζί δεν είναι τεράστιο!!! Εννοοείται πως μέσα δεν είχε πολού κόσμα οπότε δεν καταλαβαίνω το ότι έβαζαν λίγο - λίγο τον κόσμο κάθε δέκα λεπτά ... μάλλον νέες μέθοδοι μαρκετινγκ είναι αυτές για να σε βάζουν στη λογική της ευκαιρίας, της προσμονής και της αρπαγής!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

Ντροπή πραγματικά! Μένω κοντά στο mall και πήγα 9:05 για το netbook, είδα την ουρά και αηδίασα.. τους έχωσα μερικά γαμοσταυρίδια και έφυγα! Καραγκιόζηδες

Compaq mini 110c-1030sv 195euros

Compaq 610 T5870 399 euros

Toshiba 1 tb Store Art 59 euros

Nitendo Dsi 111 euros

Πολυμηχανημα Hpf4280 29euros

Philips 22'' 221t1 179 euros

Philips 32'' 32PFL3404 299 euros

LG 42LF2500 499 euros

Philips DVD DVP1033 22 euros

Αυτα...

• Moderators

Σαν αλυσιδα γενικοτερα παντως ο κωτσοβολος ειναι πατος...

Ολοι πατοι ειναι! Καθενας με τις μ@λ@κιες του! Μας τα εχουν κανει σαλατα λιγο-πολυ ΟΛΟΙ οι "μεγαλοι". Να ταν μονο ο Κωτσοβολος!!!

Εγω παντος απο τον Κωτσοβολο ειμαι περισοτερο "κερδισμενος" απο οτι απο plaisio-eshop κλπ. (Εχω παρει 5 πραγματα στην μιση πανω κατω τιμη - τελευταιο παραδειγμα οι verbatim 2 χ 1ΤΒ στα 49.5 ευρω εκαστος. Σε κανονικη τιμη δεν ψωνιζω τιποτα απο αυτους :) ).

Ολοι πατοι ειναι! Καθενας με τις μ@λ@κιες του! Μας τα εχουν κανει σαλατα λιγο-πολυ ΟΛΟΙ οι "μεγαλοι". Να ταν μονο ο Κωτσοβολος!!!

Εγω παντος απο τον Κωτσοβολο ειμαι περισοτερο "κερδισμενος" απο οτι απο plaisio-eshop κλπ. (Εχω παρει 5 πραγματα στην μιση πανω κατω τιμη - τελευταιο παραδειγμα οι verbatim 2 χ 1ΤΒ στα 49.5 ευρω εκαστος. Σε κανονικη τιμη δεν ψωνιζω τιποτα απο αυτους :) ).

Εννοείταιι ότι σε κανονική τιμη και κανονική ημέρα ούτε να μπαίνεις μέσα δεν είναι... το ζήτημα είναι ότι τις ημέρες προσφορών σε αντιμετωπίζουν σαν πρόβατο!

Στον Κωτσόβολο που είναι πάνω στην Εθνική οδό αλλάξανε ένα χερούλι απο μια πόρτα. Λέτε να κάνουν κι εκεί πάρτυ και καλά εγκαινίων? Μα καλά είμαστε σοβαροί? Κάθε τρεις και λίγο ψάχνουν αφορμή για να κάνουν και καλά προσφορές, ενώ στην ουσία μιλάμε για άγριο ξεστοκάρισμα. Αξίζει τον κόπο για μία άντε το πολύ δύο πραγματικές προσφορές να παίζουμε μεταξύ μας μπουνίδια για το ποιός θα πρωτομπεί στο μαγαζί? Όντως μας περνάνε για πολύ ζώα και αυτό που τους αξίζει είναι φτύσιμο!

Γενικοτερα ο Κωτσοβολος δεν ειναι για υπολογιστες και multimedia προιοντα..

Στις λευκες συσκευες ομως (ψυγεια, πλυντηρια κτλ) εχει κανονικες τιμες

εγω παντως στον κωτσοβολο βρισκω πιο φθηνα τους σκληρους δισκους απ οτι στους αλλους. Πηρα τονφορητο WD passport, 1tera στα 170 ευρω οταν οι αλλοι τον ζητανε 199!!!

• Moderators
Εννοείταιι ότι σε κανονική τιμη και κανονική ημέρα ούτε να μπαίνεις μέσα δεν είναι... το ζήτημα είναι ότι τις ημέρες προσφορών σε αντιμετωπίζουν σαν πρόβατο!

Μονο σε κανονικες μερες μπαινω και αγοραζω πραγματα σε χαμηλες τιμες. Θελει "ψαξιμο". Για να καταλαβεις τοτε με τους verbatim που σου λεω το ειδα απο τα μεσανυχτα, πηγα 10 η ωρα το πρωι, ειμουν εγω και οι υπαλληλοι μονο μεσα, πηγα μονος μου στο ραφι, πηρα τα 2 κομματια που ειχε, πηγα στο ταμειο, πληρωσα και εφυγα! Ολα αυτα σε 1 λεπτο!

Αλλη φορα πριν 1.5 χρονο ακριβως πηγα και πηρα εναν Fujitsu-Siemens (WD green μεσα) 1TB 99ευρω, οταν eshop ειχε ο φτηνοτερος 120 και Πλαισιο 125!

Σε μερες "προσφορων" δεν ειναι να μπαινεις και να κανεις και εσυ το προβατο...!

Μεσημεράκι,μου απλώσανε και χαλί,πωλητριούλες κι έτσι,αεράτα,δάγκωσα το πολυμηχάνημα και τον compaqάκο.

Χλίδα...

Τελικά τα έκαναν θάλασσα και στην πρόβλεψη για κόσμο και ταλαιπώρησαν πολύ κόσμο το πρωί...

Κατά τις 19:30 το βράδυ που επέστρεφα σπίτι ξαναπέρασα και είχε κόσμο αλλά όχι τίποτα το εξωπραγματικό! Νομίζω ότι μέσα τόσο και λιγότερο είχε το πρωί, όπου όμως είχαν τον κόσμο σε ουρές και τις διπλανές εισόδους κλειστές!

Τα αντικείμενα σε προσφορά ήταν σε αφθονία (μεγάλες ντάνες) και οι πιο πολλοί έφευγαν με netbook (τσίμπισα τελικά και εγώ ένα μαζί με ένα εξωτερικό DVD-R/W Samsung στα 245 ευρώ σε 3 άτοκες με κάρτα!), 22αρες Philips (TV-FullHD Monitor 179€), 1ΤΒ Toshiba USB 2 (59€), πολυμηχάνημα HP (30€) και Philips DVD player (22€)... τα ίδια τα αγόραζαν και οι πωλητές τους .... (βρε μπας και τους πληρώνουν σε είδος;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...