Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤO ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ VODAFONE


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤO ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ VODAFONE A LA CARTE KAI VODAFONE CU ME KΑΡΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ VODAFONE ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !

 

 

H Vodafone είναι το πρώτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα που προσφέρει στους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων Vodafone à la carte και Vodafone CU τη δυνατότητα να ανανεώνουν χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία τον χρόνο ομιλίας τους στο εξωτερικό. Η ανανέωση γίνεται απλά, με τη χρήση καρτών από τα τοπικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας του Ομίλου Vodafone στις χώρες τις οποίες επισκέπτονται οι συνδρομητές.

Η νέα αυτή υπηρεσία της Vodafone έρχεται να καλύψει τη σημαντική ανάγκη όλων εκείνων των χρηστών καρτοκινητής τηλεφωνίας που πιθανά δεν προμηθεύτηκαν από την Ελλάδα όσες κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα χρειάζονταν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εξωτερικό.

 

Αρχικά αυτή η δυνατότητα θα προσφέρεται για κάρτες δικτύων Vodafone στη Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ιρλανδία και Μάλτα, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν και άλλες χώρες.

 

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοχοι καρτοκινητών της εταιρίας είναι εξαιρετικά απλή. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας ξένων δικτύων του Ομίλου Vodafone, οι συνδρομητές αποκαλύπτουν τον τυπωμένο κωδικό ξύνοντας την επιφάνεια της κάρτας, όπως ακριβώς κάνουν και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια καλούν την υπηρεσία ανανέωσης χρόνου ομιλίας στο 1268, χωρίς καμία χρέωση, όπου ο εκπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών τους κατευθύνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Με τον τρόπο αυτό το αντίτιμο της αξίας της κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας προστίθεται αυτόματα στο υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας του συνδρομητή.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διαδικασία γίνεται στην ελληνική γλώσσα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...