Προς το περιεχόμενο

Ψύχτρα 1156 socket

TAKISTRIGONIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ούτε περισσότερο αποδοτική είναι από μια πραγματικά καλή αερόψυκτρα, ούτε περισσότερο αθόρυβη.

Μήπως να σου θαμπώσει; :-).

Λες ε..?Φανη δεν μου γυαλιζει τωρα πια..:P:-DΠεριμενω αμα ειναι να βγουν πιο πολλες ψυχτρες για s1156 και βλεπουμε..;)

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ετσι και αλλιως το εχω στησει το pc οποτε θα φαω που θα φαω την ταλαιπωρια βγαλε-βαλε μητρικη:mad: θα περιμενω να ερθουν κανονικα οι περισσοτερες για s1156..:P

Δημοσ.

Ετσι οπως την εχω δουλευει με το turbo mode στα 2.8ghz και λεω να βαλω μια καλη ψυχτρα για να μην ζοριζεται ο επεξεγαστης με θερμοκρασιες..Βεβαια σκεφτομαι να το ανεβασω και λιγο στα 3.2ghz(δεν εχω ιδεα βεβαια πως γινεται)οχι οτι μου χρειαζεται ομως:-)

Δημοσ.

Μα κανένας δεν είναι ικανός να φέρει την Freezer 7 Pro Rev.2 της Arctic Cooling; Με τέτοιο περονόσπορο που έχει πέσει στις ψύκτρες για 1156 θα έφευγε σαν πασατέμπος μιας και καλή είναι και οικονομική και universal socket.

Δεν έχουνε καταλάβει ακόμη ότι η εποχές των 60 ευρώ για ψήκτρες περνάνε ανεπιστρεπτί; Τόσο πολύ τους πειράζει το συγκεκριμένο προϊόν;

1zqxcp4.jpg

edit.

Άκυρο, την φέρνει επιτέλους το E-shop, children rejoice.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650134

[ame]

[/ame]
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελικα πηρε ενας φιλος την coolermaster V8 και δεν του χωρουσε στο κουτι και την τσεπωσα εγω+πηρα και δωρω τον ssd της intel postville 80gb και ειμαι κομπλε...:-DΠριν λιγο την εβαλα(ειναι τεραστια..:devil:) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος idle 17βαθμους...

Δεν ειναι και η καλυτερη οπως αυτες που λετε με push and pull αλλα μου αρεσε παλι..

Αυτη ειναι:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm

Φανη την αφηνω λιγο να στρωσει και μετα παμε για κανενα μικρο overclock στον i5..

Δημοσ.
Tελικα πηρε ενας φιλος την coolermaster V8 και δεν του χωρουσε στο κουτι και την τσεπωσα εγω+πηρα και δωρω τον ssd της intel postville 80gb και ειμαι κομπλε...:-DΠριν λιγο την εβαλα(ειναι τεραστια..:devil:) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος idle 17βαθμους...

Φανη την αφηνω λιγο να στρωσει και μετα παμε για κανενα μικρο overclock στον i5..

μπαινει η v8 σε s1156?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...