Προς το περιεχόμενο

Αγορα Gpu

droperman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες αυτην την στιγμη εχω μια Ati x1900 xt και λεω να την αλλαξω γιατι βλεπω οτι δεν αντεχει αλλο.Αλλα θελω κατι οικονομικο γιατι θα παρω καινουργιο pc το πολυ σε ενα χρονο.Μax 70 euro και να εχει hdmi εξοδο.Εχω καταληξει σε αυτην τι λετε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516340 θα δω καμια διαφορα ή ειναι στα ιδια επιπεδα.?Θα χρησιμοποιειται για hd ταινιες,αλλα και κανα game pro10 και fallout 3 που αρχισα.Το υπολοιπο συστημα μου ειναι cpu dual core sta 2.9 ,3 giga ram mobo asus p5w dh deluxe και τροφοδοτικο tg580..Ευχαριστω

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήμουν σε 1900xtx και πήγα σε 8800GT και σίγουρα άξιζε τον κόπο. Η διαφορά 1900xt => 9600GT είναι παρόμοια, οπότε θα υπάρξει ορατή βελτίωση.

Με budget τα 70€ θα μπορούσες να δεις και κάποια 4670 από Ati μεριά, υπάρχουν και με HDMI. Έχει παρόμοιες επιδόσεις αν θυμάμαι καλά. Λίγο χαμηλότερη κατανάλωση (όχι ότι θα χεις πρόβλημα) και υποστήριξη dx10.1 (αντί για dx10 - ούτε αυτό είναι κάτι τρομερό).

Δημοσ.
Μια χαρά η 4670. Λίιιγο υποδεέστερη της 9600GT αλλά με passive ψύξη και χαμηλότερη κατανάλωση.

+1 για την 4670 ...

Πάντως αν ήμουν στην θέση σου θα έδινα τα +25 ευρώ για να πάρω μια 4770...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510706

Υ.Γ. δεν κοίταξα για την 4670, αλλά η η 4770 θέλει 450W τροφοδοτικό... Πες μας καλού κακού και το υπόλοιπο σύστημά σου & το τροφοδοτικό σου...

Δημοσ.
Η κατανάλωση της 4770 είναι χαμηλότερη της 4670. ;)

Τώρα είδα εντωμεταξύ ότι στο πρώτο ποστ λέει ο συμφορουμίτης τα spec του :P

Σοβαρά? Σε τι επίπεδα κυμαίνεται η κάθε μια γνωρίζεις?

Δημοσ.

Καλά έχω πάθε πλάκα έτσι... Περίμενα πως οι παλιότερες κάρτες γραφικών είχαν μεγαλύτερη ή ίση κατανάλωση... Βλέπω με έκπληξη όμως ότι μια Radeon 9600XT, κάρτα αντίστοιχη με μια HD4770 στην εποχή της, έχει το 1/4 σε κατανάλωση ενέργειας!!!Και αν σκεφτεί κανείς ότι η HD4770 θεωρείται καλή στην κατανάλωση ενέργειας... OMG!!!

Δημοσ.

Μα αυτό ισχύει στις περισσότερες των περιπτώσεων.. (δες για παράδειγμα την Χ1900ΧΤΧ και την 4670, που η τελευταία έχει περίπου 2πλάσιες επιδόσεις)

Μην παραβλέπεις και τον παράγοντα απόδοση.

Επίσης μην περιμένεις να είναι όλα τα νούμερα ακριβή.

Δημοσ.

@droperman : Βασικά για την 9600gt που προτείνει ο nikos21aek καλό θα ήταν να περάσεις από το πλαίσιο να την δεις από κοντά,γιατί υπάρχει περίπτωση να μην αντιστοιχεί η φωτογραφία του site με το προϊόν.

Η προηγούμενη palit 9600gt που είχαν προσφορά είχε τη συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά είχε dual-link dvi και hdmi.

Επίσης είχε ελαφρώς χαμηλότερους χρονισμούς.

Δημοσ.
+1 για την 4670 ...

Πάντως αν ήμουν στην θέση σου θα έδινα τα +25 ευρώ για να πάρω μια 4770...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510706

Υ.Γ. δεν κοίταξα για την 4670, αλλά η η 4770 θέλει 450W τροφοδοτικό... Πες μας καλού κακού και το υπόλοιπο σύστημά σου & το τροφοδοτικό σου...

Η καρτα που μου λες φιλε μου δεν εχει hdmi, θα τα εδινα τα 90 αν αξιζε αλλα δεν βρηκα κατι με hdmi.οποτε παιδια να παω για την 4670 και οχι για την 9600?ειναι πιο Silent?Πλαισο δεν εχουμε μαγαζι στην πολη μου οποτε θα γινει απο internet αν παrω κατι απο πλαισιο.

Δημοσ.
Η καρτα που μου λες φιλε μου δεν εχει hdmi,οποτε παιδια να παω για την 4670 και οχι για την 9600?ειναι πιο Silent?Πλαισο δεν εχουμε μαγαζι στην πολη μου οποτε θα γινει απο internet αν παrω κατι απο πλαισιο.

Έχει HDMI με adaptor DVI to HDMI που περιλαμβάνεται στην συσκευασία...

Αυτόν τον adaptor τον είχε μέχρι και μια ASUS HD3650 που πήρα πριν 2-3 χρόνια...

Δημοσ.
Έχει HDMI με adaptor DVI to HDMI που περιλαμβάνεται στην συσκευασία...

Αυτόν τον adaptor τον είχε μέχρι και μια ASUS HD3650 που πήρα πριν 2-3 χρόνια...

με ανταπρτορα απο οτι ξερω χανεται ο ηχος..κανω λαθος?

Δημοσ.
με ανταπρτορα απο οτι ξερω χανεται ο ηχος..κανω λαθος?

Όχι δουλεύει κανονικά... Μάλιστα τον adaptor από την 3650 τον έχω σε μια 3870 συνδεδεμένη σε μια LG 37' και όλα δουλεύουν ρολόι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...