paravatis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 paides exo win2k professional ellinika me SP1 apo to cd. tha itela na matho posa SP exoun vgei os tora kai an mporo na ta kateveso apo kapou. thx alot
mandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 exei bgei mexri kai SP3 alla den xero na sou po gia ta ellhnika ypotheto omos oti to 2 tha exei bgei gia 2000, pithanotata kai to 3, den mporo na po me sigouria omos www.microsoft.com psaxe gia service pack kai tha sto bgalei amesos (auto psaxno kai ego tora!!!!)
mandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 http://www.microsoft.com/windows2000/downloads/servicepacks/sp3/sp3lang.asp
jimakos00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Ο δικός μου υπολογιστής, από τότε που εγκατέστησα όλα τα updates από το site της Microsoft, άρχισε πολλά αδικαιολόγητα καθημερινά κολήματα. Χωρίς να ξέρω τι φταίει, δοκίμασα πολλά, όπως αλλαγή ram ρυθμίσεις bios απεγκατάσταση διάφορων προγραμμάτων. Πριν να φτάσω στην έσχατη λύση του format είπα να απεγκαταστήσω όλα τα updates, όπως sp2, sp3, critical, explorer 6 και δια μαγείας εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματα. Γιαυτό κατά τη γνώμη μου μακριά απο το windows update critical ή μη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.