Προς το περιεχόμενο

NETFASTER (HOL)- Κωδικοί WPA2 Πρόβλημα

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Προσπάθησα να αλλάξω το κλειδί για WPA2 στο Netfaster και αποθήκευσα τις αλλαγές. Ωστόσο, στον πίνακα με τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα, αντί για το δικό μου κλειδί υπάρχει αποθηκευμένος ένας 8ψήφιος κωδικός -ο οποίος δεν είναι ο δικός μου- και αν πατήσω "σύνδεση" μου δίνει κανονικά πρόσβαση στο internet. Τον 8ψήφιο που έχει δεν τον έχω βάλει εγώ, και δεν είναι αυτός που γράφει το αυτοκολλητάκι στο κάτω μέρος του ρούτερ. Έτσι, λοιπόν, συνδέεται κανονικά και με τον δικό μου WEP2 κωδικό (17ψηφία) αλλά και με τον 8ψήφιο που έχει αποθηκεύσει. Τον δικό μου δεν τον θυμάται όταν κάνω αποσύνδεση και σύνδεση. Θυμάται αυτόν τον 8ψήφιο που δεν έχω βάλει εγώ.

Να ανησυχώ; Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Είμαι συνδρομητής της HOL 5 μήνες και είχα το wireless κλειστό από το ρούτερ, άρα δεν παίζει να το έχει πειράξει κάποιος.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Δημοσ.

να το εχει πειραξει κανεις δυσκολο.απο την αλλη 2 κλειδια στο wpa2 δεν δινεις.στο wep δινεις.δοκιμασε πχ να βαλεις wep και μετα να το ξανακλειδωσεις με wpa2 και επισης απο το Pc σου να σβησεις τελειως αυτο το δικτυο και να το ξαναβρεις απο την αρχη.

Δημοσ.
να το εχει πειραξει κανεις δυσκολο.απο την αλλη 2 κλειδια στο wpa2 δεν δινεις.στο wep δινεις.δοκιμασε πχ να βαλεις wep και μετα να το ξανακλειδωσεις με wpa2 και επισης απο το Pc σου να σβησεις τελειως αυτο το δικτυο και να το ξαναβρεις απο την αρχη.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τα έκανα αυτά που λες, αλλά πάλι συνδέεται και με τον δικό μου κωδικό, αλλά και με έναν 8ψήφιο που δεν έχω δώσει εγώ. Μάλιστα τον 8ψήφιο τον κρατάει ως default στις συνδέσεις δικτύου. Είναι πολύ παράξενο.

Δημοσ.

τι να σοθ πω δεν ξερω.να το κανες reset sta defaults?αν σβησεις το δικτυο παλι σου εμφανιζει καποιον default????xp ειναι η vista?μηπως τον κωδικο τον κραταει διαμεσω καποιου αλλου προγραμματος διαχειρισης της ασυρματης καρτας και οχι των windows?Με αλλο pc το βγαζει κλειδωμενο και δεν βγαζει τιποτα σαν default.???/φτιαξε αλλο user sto pc για δοκιμη και λογικα ισως να μην κραταει κατι?μηπως αυτο που κραταει ειναι αυτο που βαζεις εσυ?μην μετρας τις τελιτσες διοτι συνηθως εμφανιζει παραπανω απο οσες ειναι το password σου

Δημοσ.
τι να σοθ πω δεν ξερω.να το κανες reset sta defaults?αν σβησεις το δικτυο παλι σου εμφανιζει καποιον default????xp ειναι η vista?μηπως τον κωδικο τον κραταει διαμεσω καποιου αλλου προγραμματος διαχειρισης της ασυρματης καρτας και οχι των windows?Με αλλο pc το βγαζει κλειδωμενο και δεν βγαζει τιποτα σαν default.???/φτιαξε αλλο user sto pc για δοκιμη και λογικα ισως να μην κραταει κατι?μηπως αυτο που κραταει ειναι αυτο που βαζεις εσυ?μην μετρας τις τελιτσες διοτι συνηθως εμφανιζει παραπανω απο οσες ειναι το password σου

Μα στα defaults είναι. Δεν το έχω πειράξει ποτέ. Χρησιμοποιώ XP. Θα το δοκιμάσω και με τα Vista της γυναίκας μου, και θα σου πω.

Δημοσ.

δοκιμασε το αλλιως να κανεις κανα reset to router στα defaults να δουμε τι γινεται.αν και μαλλον κατι με τα windows ειναι.γιατι αλλιως θα σου λεγα μεχρι και firmware ston router αλλα ειναι της hol οποτε δυσκολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...