yiayia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Tι πρέπει να κάνω για να γράψω ένα πρόγραμμα τηλεόρασης στο laptop
johnny21a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Να εχεις TV-Tuner usb ή firewire (αν εχει το λαπτοπ σου) που να υποστηριζει εγγραφη, ή αλλιως να εχει το λαπτοπ σου ενσωματωμενο tv-tuner
yiayia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 δηλαδή αν αγοράσω μια κάρτα tv θα είμαι εντάξει ; με σύνδεση usb τη κάρτα μου προτείνεται γύρω στα 30 με 40 euro
Kostaskouk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 δηλαδή αν αγοράσω μια κάρτα tv θα είμαι εντάξει ;με σύνδεση usb τη κάρτα μου προτείνεται γύρω στα 30 με 40 euro Ουσιαστικά δεν πρόκειται για κάρτα, αλλά για μία εξωτερική συσκευή που συνδέεται με το laptop μέσω USB. Και βέβαια για λήψη σήματος, θα πρέπει αυτή η συσκευή να συνδεθεί και με μια κεραία τηλεόρασης (εσωτερική ή εξωτερική, ανάλογα με την ισχύ τηλεοπτικού σήματος στην περιοχή σου). Μπορείς να διαλέξεις εσύ μία από πάρα πολλές τέτοιες συσκευές, ψάχνοντας εδώ Εγώ, θα σου πρότεινα να επιλέξεις μία συσκευή και με ψηφιακή λήψη, που όμως είναι σε τιμή λίγο πιό πάνω απ' αυτό που εσύ ζητάς. Να δεις π.χ. εδώ
yiayia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 βασικά για τέτοια ενδιαφέρομαι αλλά προβληματίζομαι με την νέα ψηφιακή πλατφόρμα που θα έρθει, έχω την εντύπωση ότι οι σημερινές κάρτες θα είναι άχρηστες σε λίγο καιρό ή κάνω λάθος ; περιμένω γνώμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.