Προς το περιεχόμενο

Omnia2 VS iphone 3gs VS Nokia N900

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να προχωρησω σε αλλαγη κινητου(εχω ενα πολυ απαρχαιωμενο)

και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3..

τι θελω:να μπαινω στο ιντερνετ με ανεση,ταινιουλες,μουσικη,κ επεξεργαστη κειμενου(word,pdf...) ,και να βαζω κανα προγραμματακι

Omnia 2:το γουσταρω τρελα την οθοναρα του,τα win6 με 800 επεξεργαστη.το μειον μονο γαι μενα:τα 65000 χρωματα οθονης(αν και AMOLED)

Nokia N900:λατρης νοκια,καλη οθονη,μου δινει και το qwerty,maemo αγνωστο ακομα..μεγα μειον:NO JAVA

iphone:γιατι ειναι iphone αλλα μου τη σπαει που υστερει σε χαρακτηριστικα κ το omnia μαρεσει πιο πολυ

Ποια η γνωμη σας?

Δημοσ.

επειδη τα 2-3 ειναι βομβες ακτινοβολιας θα ελεγα για το ομνια,αν και δεν ειμαι σιγουρος ποσο ακτινοβολει κι αυτο.

οσο για την οθονη αν δεν κανω λαθος τα win δεν τρεχουν σε οθονες με περισσοτερα χρωματα

για μενα ομνια με ενα ερωτηματικο για την τσουχτερη τιμη του

Δημοσ.

δηλαδή τη γνώμη θες? όσοι έχουμε iphone θα λέμε τι τέλειο που είναι, όσοι δεν έχουν θα υποστηρίζουν τα άλλα...

Δημοσ.

μακρια απο n900 λογω του αγνωστο maemo

ας περιμενουμε να το δουμε πως παει, και μετα το συζηταμε. Προς το παρων πειραματισμο με τοσα λεφτα δε θα κανα

Μεταξυ omnia2 iphone διαλεξα το 2ο λογω του οτι δε συμπαθω τα wm(ειχα το kaizer)

Δημοσ.
μακρια απο n900 λογω του αγνωστο maemo

ας περιμενουμε να το δουμε πως παει, και μετα το συζηταμε. Προς το παρων πειραματισμο με τοσα λεφτα δε θα κανα

Μεταξυ omnia2 iphone διαλεξα το 2ο λογω του οτι δε συμπαθω τα wm(ειχα το kaizer)

Δεν είναι άγνωστο το maemo επειδή δεν το ξέρεις εσύ. Σόρι κι όλας.

Αν βγάλει προβλήματα σαν συσκευή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φταίει το λειτουργικό (είδαμε και τα Win Mobile που είναι παλιά και περπατημένα...). Άλλωστε η Νοκια έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει ολοκήρωμένο προϊόν στην αγορά και με όσο το δυνατόν λιγότερ bugs (το "καθόλου bugs" είναι αναπόφευκτο).

Με το γεγονός ότι πρέπει πρώτα να λειτουργήσει η συσκευή για λίγο καιρό, έχω ήδη συμφωνήσει, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Η Wnd μάλλον θα το έχει πριν τα Xmas

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δε το εχουμε χρησιμοποιησει καθολου, αγνωστο δε μας ειναι;Στην ουσια το ιδιο πραγμα λεμε. Οτι πρεπει να το δουμε καποιο καιρο πως θα παει. Εγραψες 1-2 μηνες και συμφωνω απολυτα

το θεμα ειναι αν μπορει ο φιλος να περιμενει τοσο

Δημοσ.
Απο τη στιγμη που δε το εχουμε χρησιμοποιησει καθολου, αγνωστο δε μας ειναι;Στην ουσια το ιδιο πραγμα λεμε. Οτι πρεπει να το δουμε καποιο καιρο πως θα παει. Εγραψες 1-2 μηνες και συμφωνω απολυτα

το θεμα ειναι αν μπορει ο φιλος να περιμενει τοσο

ναι, απλά το ότι δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει εγώ κι εσύ, και δεν έχει φορεθεί ακόμη σε τηλέφωνα, δεν το καθιστά και πρωτόγονο λειτουργικό ώστε να λες με τόση άνεση "μακριά". Το λέω γιατί αυτό κατάλαβα από το πρώτο post σου.

Δημοσ.

xaxa...το ξερα οτι ανοιξα κ γαμω τα τοπικ:P

Λοιπον,2 μηνες δεν μπορω να περιμενω..τελη μηνα με αρχη δεκεμβρη το θελω (οταν πληρωθω δλδ),γιατι παει πολυς καιρος χωρις κινητο..

κλεινω περισσοτερο προς omnia2,διοτι σε apple μου τη σπαει που ειναι υποδιαιστερο σε χαρακτηριστικα συν οτι για εφαρμογες πρεπει να δωσεις κατι τις παραπανω..

καλο το touch tou iphone,αλλα η amoled του omnia2 λεει πολυ..(και δεν νομιζω οτι θα χει τοσο χειροτερο touch)

το νοκια σαν να αργει λιγακι.δεν εχω προβλημα που φοραει maemo,αλλα δεν ξερω σε τι ποσοτητες βρισκεις εφαρμογες+ το γεγονος οτι δεν εχει java.

Δημοσ.

Αν ειναι να πας σε WM παρε το HD2, αν και προσωπικα αφου λες οτι το θες για επεξεργασια κειμενου θα σου συνιστουσα ενα με hardware qwerty

Δημοσ.

απολυτα σωστος..Απλα δεν διευκρυνησα οτι το θελω σαν viwer,δηλαδη να τα βλεπω..

Το τοπικ το κανω κυριως για να γραψουμε διαφορες,πλεονεκτηματα,μειονεκτηματα αναμεσα στις συσκευες..

κατι που δεν ξερω ειναι αν το ομνια2 υποστηριζει, OpenGL 3D PowerVR SGX – SGX530,οπως το iphone(530) και το Νοκια(535+)

Δημοσ.

Και viewer να το θες απλα και παλι το HD2 ειναι σαφως ανωτερο απο το Omnia2 (εξαρταται σε τι τιμη θα το βρεις βεβαια).Αν και γενικα εχω περασει σε Αndroid ενω ημουν για χρονια πιστος στα WM και δεν προκειται να γυρισω πισω... Απο λειτουργικοτητα Android και iPhone ειναι πρωτα και με διαφορα...

• Moderators
Δημοσ.

N900.Κατοχος iphone 2g εδω και 2+ χρονια,το οποιο το χω ξεσκισει/γνωρισει απ εξω κ ανακατωτα.Και το επομενο μου τηλ θα ναι το παραπανω οπως φαινεται απο τα πρωτα hands on reviews που διαβαζω.Κανε τον κοπο να παρεις γνωμες απο καποιον που εχει στα χερια του το n900 ομως και μετα αποφασισε για το συγκεκριμενο.Ενας moderator/administrator στο myphone το εχει και τονιζει πως οσοι τρεξουν να το παρουν να ξερουν εξ αρχης πως ΔΕΝ μιλαμε για συσκευη που αποτελει το απολυτο κινητο.Αλλες ειναι οι λειτουργιες του που το κανουν να ξεχωριζει και οχι αυτες του τηλεφωνου.

Φυσικα μιλαμε παντα σε συναρτηση των απαιτησεων και των αναγκων του καθενα.Το omnia δεν το εχω δει και δεν εχω ιδεα τι παιζει.

(ps το maemo μονο αγνωστο δεν ειναι,μην λεμε οτι θελουμε...)

• Moderators
Δημοσ.
δηλαδή τη γνώμη θες? όσοι έχουμε iphone θα λέμε τι τέλειο που είναι, όσοι δεν έχουν θα υποστηρίζουν τα άλλα...

Ναι, δεν ισχυει απαραιτητα αυτο.

Θα προτεινα και εγω το hd2 οπως ο φιλος παραπανω. Μεγαλυτερη οθονη απο ολα τα προαναφερθεντα αν και του λειπει ενα πληκτρολογιο που για μενα ειναι απαραιτητο. Αν παλι θελεις αποκλειστικα καποιο απο αυτα που ειπες τοτε ΝΟΚΙΑ απο εμενα λογω hardware keyboard που σου λυνει τα χερια imo.

Εχω το ipod touch και πρεπει να πω πως ειναι φιλικοτατο στην χρηση, πλην μιας μικρης δυσκολιας στην γραφη (που αυτο κατα την γνωμη μου ειναι καθαρα θεμα οθονων αφης γενικα). Αλλα δεν ειναι οσο παραμετροποιησιμο θα ηθελα εγω. Εχω ξαναγραψει πως τα wm ειναι μαλλον παρεξηγημενα και δεδομενων των shells που κυκλοφορουν ουσιαστικα δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις το περιβαλλον τους αν δεν σου αρεσει.

Οσο για το νοκια αν εξαιρεσεις το feature που ανεφερα δεν εχω αλλη αποψη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...