Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 (PS3, Xbox360)

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ, να σχολιάσω κι εγώ τώρα.. 25 σχεδόν χρόνια στα PC και μόλις φέτος με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ένιωσα πως τα γραφικά δεν παίζουν ΤΟΣΟ σημαντικό ρόλο όσο άλλοι παράγοντες. Εντάξει αν δε βλέπεται, δεν παίζεται μεν, αλλά εντάξει, κι εγώ σε pc θα το προτιμήσω το συγκεκριμένο, αλλά δε νομίζω ότι οι κονσολάδες θα το απολαύσουν λιγότερο.

Για το παιχνίδι που για μένα ανέτρεψε τα δεδομένα είναι της SimBin, το Race On. Αγόρασα το τιμόνη της Logitech, το G25 πρόσφατα και μετά απο το Gran Turismo στο PS3 που νόμιζα πως ήταν το χάος, από σπόντα δοκίμασα το Race On. Εντάξει γραφικά είναι και παλιάς γενιάς, και για τη γενιά του ήταν και μέτρια, αλλά η αίσθηση του στο τιμόνι είναι ΑΠΙΘΑΝΗ. Πρέπει να το παίξεις για να το πιστέψεις. Μάπα γραφικά η όχι, αυτή τη στιγμη και μέχρι να βγει το GT5 (επιτέλους πια!) είναι η μεγαλύτερη μου απόλαυση!

Και άσε που είναι τελείως υποκειμενικό το πόσο ευχαριστιέται ο καθένας το παιχνίδι. Έχουμε χάσει την αίσθηση της διασκέδασης. Δεν ξέρω για σας, εγώ και στο φιδάκι στα Nokia έλιωνα και δεν είχε καν γραφικά..

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι τα γραφικα, μπορει να σκεφτω σοβαρα να το παρω στο PS3 αν και δεν βολευομαι καθολου να παιξω FPS με το χειριστηριο.....:-)

Δημοσ.
Αν ειναι ετσι τα γραφικα, μπορει να σκεφτω σοβαρα να το παρω στο PS3 αν και δεν βολευομαι καθολου να παιξω FPS με το χειριστηριο.....:-)

Συνήθειο (που λεν και στο χωριό μου...)

Δημοσ.

Με ολα αυτα τα λεφτα που θα δωσεις κανεις ανετα μια αναβαθμιση στο pcaki σου και θα το παιξεις jet!

Παιρνα απο stock house plaisio παρε μια μητρικη με 30 ευρω, πετα πανω ενα q6600 κανε ενα oc στα 3.2ghz. Αγορασε και μια καρτουλα γραφικων απο τα μτχ και θα εισαι κομπλε παρε και μνημες τροφοδοτικο απο το πλαισιο με το κιλο απο το stock house και με 250 ευρω εισαι κομπλε!

Μην ψαρωνεις απο τις εικονες μετριοτητα θα ειναι στο sony!

Δημοσ.
Με ολα αυτα τα λεφτα που θα δωσεις κανεις ανετα μια αναβαθμιση στο pcaki σου και θα το παιξεις jet!

Παιρνα απο stock house plaisio παρε μια μητρικη με 30 ευρω, πετα πανω ενα q6600 κανε ενα oc στα 3.2ghz. Αγορασε και μια καρτουλα γραφικων απο τα μτχ και θα εισαι κομπλε παρε και μνημες τροφοδοτικο απο το πλαισιο με το κιλο απο το stock house και με 250 ευρω εισαι κομπλε!

Επειδή μένω Λάρισα, γίνεται να πάει κάποιος από εκεί να μου τα πάρει κι εμένα;;; Αδερφέ, συγνώμη κιόλας, δύο είναι τα πράγματα που πετάγονται έτσι όπως πετάγεσαι κι εσύ... Θες να σου τα απαριθμήσω; Έχεις γίνει κάτι παραπάνω από γραφικός... Μάλλον επειδή δεν "τρέχεις" σε PS3...

Δημοσ.

6-7 χρονια με το ιδιο pc αντεξα.... μου φαινεται ψιλοξεπετα να φτιαξω ενα τετοιο pc.....:-D

Σοβαρα τωρα.... το πρωτο Crysis και το Warhead τα παιξα στο pc αυτο σε 1024x768 αλλα και παλι το ευχαριστηθηκα...ασχετα αν δεν μπορεσα να απολαυσω τα γραφικα... Εν το μεταξυ απ οτι φαινεται παρεδωσε πνευμα και η καρτα γραφικων και τωρα εχω μεινει την 9600Pro.... τραγικο ετσι...:lol:

Επανερχομαι.... δυσκολα να το παρω για PS3 ή γενικα σε κονσολα γιατι σε FPS το ποντικι ειναι κορυφη.... (Razer Lachesis :-) ), χωρις βεβαια να χω δοκιμασει το FragFX...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

btw είδα το παιχνίδι σε 3D τόσο σε Xbox 360 όσο και σε PC. Εντάξει, μετά απ' αυτό τα είδα όλα, απίστευτο από κάθε άποψη. Γενικώς έχω την αίσθηση ότι στην Crytek έκαναν ακόμα καλύτερη δουλειά απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι και επιπρόσθετα άλλαξαν και νοοτροπία σε ότι αφορά τις υπερβολικές απαιτήσεις -χωρίς πάντως να έχουν αποκαλύψει μέχρι τώρα τις νέες. Για άλλη μια φορά πάντως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά στην 3D μορφή του. Τώρα, ποιος θα καταφέρει να το χαρεί (μιας και χρειάζεται και 3D τηλεόραση) είναι μια άλλη ιστορία...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ίδια γραφικά, απλά με λίγο λιγότερα πραγματάκια όπως πάντα... :-)

Aν δεν πιστέψει κάποιος τις μεγαλοστομίες της Crytek περί "ξεχωριστής ανάπτυξης" της έκδοσης του PC, τότε θα σπεύσω να συμφωνήσω. Εφόσον η βάση είναι οι κονσόλες (που η multiplatform ευελιξία της CE 3.0 αυτή την αίσθηση δίνει), τότε και το PC υποχρεωτικά θα περιοριστεί στα ίδια περιθώρια - με τα κλασικά "συν" σε αναλύσεις, ίσως textures, κλπ.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Δεν έχουμε χάσμα ανάμεσα στα γραφικά PC - κονσόλας. Ίδιου τύπου γραφικά είναι με ότι συν είπες εσύ, υπέρ του PC.

Μάλιστα αρκετές φορές με χαλάει που η εικόνα στο PC είναι ξυραφιασμένη. Στην κονσόλα υπάρχει μία θολούρα που δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Η θολουρα ή αλλιως blur πιστευω ξερουμε ολοι για πιο λογο υπαρχει στις κονσολες:P

Και το πρωτο crysis ειχε να βαλεις blur.

(btw οντως δημιουργει αρκετες φορες μια ατμοσφαιρα κυριως σε racing παιχνιδια ;), αποψη μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...