Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 (PS3, Xbox360)

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, αν σας έβλεπε ξένο Forum να συγκρίνεται PC με κονσόλα, νομίζω ότι θα είχε βάλει τα γέλια.

Ειλικρινά το λέω το παραπάνω.

Συνεχίστε.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλύτερα γραφικά εννοείς από κονσόλα? Ε φαντάζομαι ότι στο PC θα έχει με ρυθμίσεις πάνω από το Μedium!!!

ενοω πως με αυτες τις ρυθμιζεις μπορει να μην εχεις σκιες και τα αλλα που δινει τα object αλλα με τα shader στο very high πετυχαινεις αποτελεσμα 2 φορες καλυτερο με τα ιδια fps απο οτι αμα τα ειχες ολα στα high καταλαβες τωρα?? :o

το paradise που κολαι δεν στο παιζει??

εμενα παντως το επαιζε στα φουλ......:rolleyes: (ξανακοιταξετο)

και οι driver βελτιωνοντε σε λιγο καιρο θα παιζουνε και οι 2 gpu ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ----------

Πάντως, αν σας έβλεπε ξένο Forum να συγκρίνεται PC με κονσόλα, νομίζω ότι θα είχε βάλει τα γέλια.

Ειλικρινά το λέω το παραπάνω.

Συνεχίστε.

2 πραγματα που εχουνε τον ιδιο σκοπο νομιζω πως μπορουνε να συγκριθουνε :P

Δημοσ.
με αυτες τις ρυθμιζεις μπορει να μην εχεις σκιες

Χωρίς σκιές... Μπιαξ!

αλλα με τα shader στο very high πετυχαινεις αποτελεσμα 2 φορες καλυτερο με τα ιδια fps απο οτι αμα τα ειχες ολα στα high καταλαβες τωρα??

Ναι, ok. :)

2 πραγματα που εχουνε τον ιδιο σκοπο νομιζω πως μπορουνε να συγκριθουνε

Ναι, αλλά όχι σε επίπεδο Hardware.

Ότι το PS3 έχει τη τάδε κάρτα γραφικών ενώ το PC καλύτερη.

Είπαμε παραπάνω πως λειτουργούν με διαφορετική φιλοσοφία...

Το τελικό αποτέλεσμα ωμά και στεγνά, ναι το κρίνουμε και το συγκρίνουμε, ειδικά για ένα παιχνίδι σαν το Crysis...

το paradise που κολαι δεν στο παιζει??

25-30FPS, έπαιζε και σε 50, αλλά όχι καλά τέλος πάντων, θα το δοκιμάσω πάλι παρόλα αυτά για το γαμώτο...

Δημοσ.

2 πραγματα που εχουνε τον ιδιο σκοπο νομιζω πως μπορουνε να συγκριθουνε :P

Ειλικρινά, θες να πάω να ρωτήσω σε κάποιο ξένο Forum της επιλογής σου, πως θα τους φαινότανε να συγκρίναν PS3-PC;

Άσε το θέμα ότι είστε OffTopic.

Συνεχίστε.

Δημοσ.

@giorgos147

Δεν διαφωνώ, αλλά όπως και να έχει οι περισσότεροι όταν ακούνε για PS3, πετάνε καντήλες...

Θες από ζήλια, θες από κακία, δεν ξέρω...

Για να κατεφέρεις κουβέντα πρέπει να το δεχτείς ότι πάντα θα υπάρχει σύγκριση και για να μη χαλάμε τις καρδιές μας, όπως βλέπεις το έχω δεχτεί.

Δημοσ.
Ειλικρινά, θες να πάω να ρωτήσω σε κάποιο ξένο Forum της επιλογής σου, πως θα τους φαινότανε να συγκρίναν PS3-PC;

Άσε το θέμα ότι είστε OffTopic.

Συνεχίστε.

δεν με απασχολουνε τα ξενα φορουμ πηγαινε εκει να διαβαζεις αμα κανω κατι κακο υπαρχουνε mod να μου σβηνουνε τα μηνυματα η να με τιμωρουν :fear:

τις σκιες ειπα

στο medium ειπα οχι στο 0 :o

οταν θα δεις τι διαφορα στο game στα shader απο high σε very high θα καταλαβεις τι λεω :P

αν εισαι τωρα στο pc την υπογραφεις σου και εχεις το crysis βαλε αυτες τις επιλογες να δεις που ειναι καλυτερα

1 shadow medium , shader very high , objects medium

2 ολα στα high

3 shadow very high,shader medium,object high

υγ βασικα αυτο το game αμα εχεις ορεξει το φτιαχνεις και μεσα απο εδω CVarGroups ενα ενα :P

Δημοσ.

Εκεί είναι χειρότερα τα πράγματα. Πίστεψε με...

Δημοσ.

Aπορω ρε παιδια πως καθοσαστε και συγκρινετε 2 τοσο ανομοια πραγματα ps3 με pc που στην τελικη την ουσια της συζητησης ολοι την κανουν αποδεκτη ,οτι δηλαδη το pc εχει καλυτερες επιδοσεις.Εγω θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με τον Heatspreader διοτι αναφερει κατι το οποιο ειναι πολυ απλο και το εχω διαπιστωσει και εγω.Με το ps3 εχεις μια ευκολια οταν παιρνεις ενα game ,το βαζεις ,παιζεις τελειωσε.Ουτε μανουριαζεις με ποιους drivers δεν παιζει -παιζει ή ποιες ρυθμισεις να βαλεις ,ή αν εχει ρυθμιση Dual gpu,ή bugs ή ποτε θα διορθωθουν τα bugs και παει λεγοντας.Εμενα μου αρεσει να κανω και τα 2 .Να εχω το pc οπου οταν παιζεις ενα game που αξιζει σε 1920χ1200 με την ταχυτητα μιας 295 (ή μιας 5χχχ) ειναι αλλο πραγμα ,αλλα και οταν απλα θελω να βαλω ενα παιχνιδι χωρις πολλα πολλα να παιξω και επισης τα γραφικα του δεν θα με χαλασουν στην κονσολα τοτε ps3(xbox).

Δημοσ.

Πραγματικά σε επίπεδο hardware ένα high-end pc είναι έτη φωτός μπροστά από ένα ps3, αλλά η σύκριση μεταξύ τους είναι άτοπη για άλλο λόγο: γιατί η τελευταία φορά που κάποιος developer ασχολήθηκε σοβαρά με το hardware των pc και το έσπρωξε στα όριά του ήταν το crysis... από τότε και μετά όλοι οι pc-users παίζουμε ports από consoles και ευχόμαστε κάθε φορά μην είναι γτπ. Οι μόνες διαφορές στα γραφικά είναι καλύτερα textures και υψηλότερες αναλύσεις.

ΥΓ: Το uncharted 2 είναι το best-looking game αυτής της γενιάς μετά το crysis, και είναι για ps3...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Πραγματικά σε επίπεδο hardware ένα high-end pc είναι έτη φωτός μπροστά από ένα ps3, αλλά η σύκριση μεταξύ τους είναι άτοπη για άλλο λόγο: γιατί η τελευταία φορά που κάποιος developer ασχολήθηκε σοβαρά με το hardware των pc και το έσπρωξε στα όριά του ήταν το crysis... από τότε και μετά όλοι οι pc-users παίζουμε ports από consoles και ευχόμαστε κάθε φορά μην είναι γτπ. Οι μόνες διαφορές στα γραφικά είναι καλύτερα textures και υψηλότερες αναλύσεις.

ΥΓ: Το uncharted 2 είναι το best-looking game αυτής της γενιάς μετά το crysis, και είναι για ps3...

Το uncharted 2 εχει ηδη ξεπεραστει απο το heavy rain που ερχεται σε λιγες μερες , και απο το god of war 3 πιθανον , αλλα μην ξεχναμε και το uncharted3 που θα κυκλοφορησει

Οσο για το pc , ειναι εκτος συγκρισης μονο απο το crysis να παρουμε παραδειγμα δεν παινεται με τιποτα και εχουν περσαει 3 χρονια απο τοτε

Το crysis 2 μενει να δουμε πως θα μεταφερθει στην εκδοση του pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...