Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 (PS3, Xbox360)

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα αν δεν σου αρέσει το PS3 το δέχομαι, αν πάλι το ζηλεύεις πάλι το δέχομαι.

Δεν νομίζεις όμως ότι το να κράζεις χωρίς επιχειρήματα, σε κάνει γελοίο όπως λέει και ο φίλος?

Συγγνώμη που θα το πως αλλά πέρα από το να προσβάλλεις συνεχώς και να αποκαλείς όσους έχουν PS3 γελοίους, επειδή ο μπαμπάς σου δεν στο αγοράζει και προφανώς ζηλεύεις, θα πρέπει να καταλάβεις ότι σε κάνει γελοίο^2.

Το PC είναι άλλο και η κονσόλα είναι άλλο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Hardware του PC με μιας κονσόλας, γιατί αν φτιάχναμε ένα PC με το Hardware του PS3, ούτε Mame δεν θα έπαιζες.

Είναι διαφορετική η φιλοσοφία της κονσόλας από ότι στου PC.

Και τέλος πάντων ποιο είναι το πρόβλημα σου? Πάντα ένα PC είχε καλύτερα γραφικά από μία κονσόλα και πάντα μία κονσόλα ήταν πιο εύκολη στο να παίξεις οτιδήποτε!

26883.png

εγω τα λεω για τον αλλον που συγκρινει τα γραφικα του ps 3 με ενα καλο pc

Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Hardware του PC με μιας κονσόλας, γιατί αν φτιάχναμε ένα PC με το Hardware του PS3, ούτε Mame δεν θα έπαιζες.

για αυτον τον λογο το pc εχει καλυτερα γραφικα :P

οσο για τα game οταν καταφερετε να παιξετε κανενα rts τις προκοπης θα παω να το παρω το ps3 :lol:

οποτε τι να ζηλεψω απο ενα μηχανημα που ειναι 5ετιας πισω σε γραφικα

7900 :lol:

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι είναι καλύτερο το joypad από το mouse, διότι αν δεν υπήρχε το auto aim η πλειοψηφία δεν θα πετύχαινε θάλασσα...

Εμένα δεν με βολεύει το joypad, αν όμως βάλεις κάποιον που είναι κονσολάκιας χρόνια και δεν ασχολείται με PC, δεν ξέρει ούτε το Mouse να κουνήσει και έχω τέτοιους φίλους.

Αν τώρα κάποιος παίζει και σε PC και σε κονσόλα, είναι παράλογο όντως να λέει ότι το Joypad είναι πιο βολικό.

για αυτον τον λογο το pc εχει καλυτερα γραφικα

Δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια στο PS3 ή και σε Xbox360 που έχουν ωραία γραφικά.

Βλέπε MGS4, GOW3, Killzone2, Uncharted 1 & 2, και άλλα πολλά...

οσο για τα game οταν καταφερετε να παιξετε κανενα rts τις προκοπης θα παω να το παρω το ps3

Τι είναι το rts?

οποτε τι να ζηλεψω απο ενα μηχανημα που ειναι 5ετιας πισω σε γραφικα

7900

Οι κονσόλες βγαίνουν κάθε 7 χρόνια περίπου και οι devs βελτιώνουν τα γραφικά όσο μια κονσόλα είναι στην αγορά.

Επίσης πριν μιλήσεις να ξέρεις τι λες, η κονσόλα δεν είναι 5 χρόνια στην αγορά, μιας και πρώτη φορά κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 11 Νοεμβρίου του 2006. Οπότε είναι 3 χρόνια...

Συνεχίζεις να συγκρίνεις το Hardware μιας κονσόλας με το Hardware του PC.

Αυτό είναι άτοπο εντελώς αφού πάνω στο Hardware μιας κονσόλας βασίζεται το λειτουργικό της και πάνω από όλα το κάθε παιχνίδι. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όλα είναι 100% συμβατά και 100% Optimized για την εκάστοτε κονσόλα.

τι να ζηλεψω απο ενα μηχανημα

Να ζηλέψεις ότι βάζεις το δισκάκι και παίζεις...

Δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις χειριστήρια, γραφικά, αναλύσεις.

Αν μου πεις τώρα ότι δεν παίζεις με Joypad, θα σου πω ότι εγώ κοιτάω όπως η αγελάδα το τρένο όταν τα παιχνίδια μου λένε πάτα "LT" ή "Y" και πατάω ότι να ναι στο πληκτρολόγιο μέχρι να το πετύχω...

Επίσης να ζηλέψεις που ποτέ δεν θα παίξεις τίτλους που βγαίνουν σε αυτό... Θα σου έλεγα και για Xbox360, αλλά αν δεν κάνω λάθος ότι βγαίνει στο 360 βγαίνει και στο PC.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να ζηλέψεις σε μία κονσόλα και άλλα τόσα να ζηλέψεις σε ένα PC. Όπως βλέπεις έχω ένα αρκετά καλό PC για Gaming και έχω και PS3...

Τα λεφτά μου δεν μου αρέσει να τα σκορπάω σίγουρα.

Τέλος αν δεν σου αρέσει η κονσόλα πάω πάσο, αλλά άσε αυτούς που τους αρέσει να κουβεντιάσουν για το παιχνίδι για το οποίο κουβεντιάζουμε ή τουλάχιστον ρίξε λίγο τους τόνους σου και σταμάτα να τρολάρεις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το rts ειναι παιχνιδια στρατηγικης σε πραγματικο χρονο οχι πανω σε χαρτι.

οταν σε λεει ο αλλος γελειο επειδη εχεις pc( :P )με τον ιδιο ακριβως τροπο θα του απαντησεις.

εγω δεν ειπα οτι τα γραφικα στα παιχνιδια ειναι κακα απλως δεν μπορεις να τα συγκρινεις με του pc οπως κανει ο dim 5.

το μοναδικο για εμενα game που δεν θα παιξω και θα μου λυψει επειδη δεν εχω λεφτα για πεταμα στο ps3 (προτιμω να τα δωσω να παρω καμια καλυτερη καρτα απο αυτην που εχω) ειναι το gt 5 και το mgs4 δεν τα αλλα με αφισουνε παντελως αδιαφορω

ακομα και το deadrising για το xbox 360 το 2 θα βγει και στο pc :o

και πριν απαντησεις γυρνα πισω και ξαναδιαβασε τα ποστ μου με τον dim5 :P

Δημοσ.
απλως δεν μπορεις να τα συγκρινεις με του pc οπως κανει ο dim 5.

Συμφωνώ με ότι λες στο τελευταίο σου Post, αλλά κάποια παιχνίδια συγκρίνονται με τα γραφικά του PC.

Τα περισσότερα όμως όχι...

Μη ξεχνάς ότι κάποιος που δεν έχει PC και έχει PS3 μόνο είναι για κάποιον λόγο. Δεν του αρέσει να παίζει σε PC.

Φυσικά υπάρχει και το αντίθετο, δεν είναι τίποτα όμως κατακριτέο.

Όταν τέλος έχεις και PC και PS3, είναι λογικό να υπάρχει πιο αυστηρή κριτική στα γραφικά του PS3, χωρίς όμως να σημαίνει ότι πρέπει να έχει την απαίτηση κάποιος να έχει το PS3 ισάξια γραφικά με το PC.

Εκτός και αν είμαι τόσο βλάκας που έδωσα 500Ευρώ για κάρτα γραφικών και άλλος μόνο 250-350 Ευρώ μόνο για τη κονσόλα...

Δημοσ.
Όταν τέλος έχεις και PC και PS3, είναι λογικό να υπάρχει πιο αυστηρή κριτική στα γραφικά του PS3, χωρίς όμως να σημαίνει ότι πρέπει να έχει την απαίτηση κάποιος να έχει το PS3 ισάξια γραφικά με το PC.

Εκτός και αν είμαι τόσο βλάκας που έδωσα 500Ευρώ για κάρτα γραφικών και άλλος μόνο 250-350 Ευρώ μόνο για τη κονσόλα...

Για να μη λέμε ανακρίβειες, δε χρειάζεται να δώσεις 500€ για να παίξεις πολύ καλά (με max ρυθμίσεις) σχεδόν οποιοδήποτε game στο PC.

Στην τελευταία μου αναβάθμιση το Σεπτέμβρη, πλήρωσα 89€ για μια GTS250 και δόξα τω Θεώ, όλα τα games που έχω παίξει πάνε σφαίρα, εκτός του Crysis που το παίζω στα High για ρευστό frame rate.

H καραμέλα του πανάκριβου PC έχει λιώσει πλέον.

Δημοσ.

Αν θέλεις το απόλυτο τότε πρέπει να πάρεις το High End. Αν θες το Value For Money πας σε κάτι με λιγότερα λεφτά...

Όσο για το αν χρειάζεται πραγματικά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Πάντα είχα High End κάρτες γραφικών και το 70% των παιχνιδιών παίζουν πολύ καλά...

Το άλλο 30% όμως δεν παίζει τόσο... Δηλαδή κάποιος με μικρότερη κάρτα γραφικών υποφέρει????

Επίσης δεν εννοούσα ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε τόσο καλή κάρτα γραφικών για να ανταγωνιστείς μία κονσόλα...

Δημοσ.
Αν θέλεις το απόλυτο τότε πρέπει να πάρεις το High End. Αν θες το Value For Money πας σε κάτι με λιγότερα λεφτά...

Όσο για το αν χρειάζεται πραγματικά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα. Πάντα είχα High End κάρτες γραφικών και το 70% των παιχνιδιών παίζουν πολύ καλά...

Το άλλο 30% όμως δεν παίζει τόσο... Δηλαδή κάποιος με μικρότερη κάρτα γραφικών υποφέρει????

Επίσης δεν εννοούσα ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε τόσο καλή κάρτα γραφικών για να ανταγωνιστείς μία κονσόλα...

και με μια 8800 εισαι μια χαρα για να ανταγωνιστεις μια κονσολα και εισαι και καλυτερος

απλως εσυ θα παιζεις σε μια οθονουλα των 22 ιντσων με 1680χ1050

ενω για να πεις οτι θες να εχεις τα ιδια γραφικα θα πρεπει να παρεις μια 32 tv full hd.

ΥΓδεν παει να πει οτι επειδη δεν παιζεις ενα game στα φουλ εισαι πισω απο την κονσολα γιατι αμα ητανε και στις κονσολες τα γραφικα στο pc θα εισουνα στα μετρια στα καινουργια game......

Δημοσ.

70%?LOL.....Η 295 παιζει το 100%

Δημοσ.
απλως εσυ θα παιζεις σε μια οθονουλα των 22 ιντσων με 1680χ1050

ενω για να πεις οτι θες να εχεις τα ιδια γραφικα θα πρεπει να παρεις μια 32 tv full hd.

Τα παιχνίδια στο PC τα παίζω στη TV της υπογραφής μου...

ΥΓδεν παει να πει οτι επειδη δεν παιζεις ενα game στα φουλ εισαι πισω απο την κονσολα γιατι αμα ητανε και στις κονσολες τα γραφικα στο pc θα εισουνα στα μετρια στα καινουργια game......

Ξέρεις τι γίνεται?

Στο PC όταν χαμηλώνεις τα γραφικά, φαίνεται πετσοκομμένο το Game...

Αντίθετα στη κονσόλα ναι μεν τα γραφικά είναι χειρότερα από του PC ως επί το πλείστον, αλλά πολλές φορές είναι blured και συνήθως αφαιρούν από όλα λίγο, οπότε το οπτικό αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πιο καλό.

70%?LOL.....Η 295 παιζει το 100%

Δεν μπορώ να το πω αυτό.

Θα το έλεγα αν σε όλα τα παιχνίδια σε 1920x1080 ή 1200 με Full Settings και 8ΑΑ δεν έπεφτα ποτέ κάτω από τα 50-60FPS σε κανέναν παιχνίδι (εκτός από Crysis).

Όταν στο Dirt 2 (και όχι μόνο) βλέπω κάτι 35-40 δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος...

Δημοσ.
Τα παιχνίδια στο PC τα παίζω στη TV της υπογραφής μου...

Ξέρεις τι γίνεται?

Στο PC όταν χαμηλώνεις τα γραφικά, φαίνεται πετσοκομμένο το Game...

Αντίθετα στη κονσόλα ναι μεν τα γραφικά είναι χειρότερα από του PC ως επί το πλείστον, αλλά πολλές φορές είναι blured και συνήθως αφαιρούν από όλα λίγο, οπότε το οπτικό αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πιο καλό.

Δεν μπορώ να το πω αυτό.

Θα το έλεγα αν σε όλα τα παιχνίδια σε 1920x1080 ή 1200 με Full Settings και 8ΑΑ δεν έπεφτα ποτέ κάτω από τα 50-60FPS σε κανέναν παιχνίδι (εκτός από Crysis).

Όταν στο Dirt 2 (και όχι μόνο) βλέπω κάτι 35-40 δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος...

ναι αλλα μπορεις να κανεις καλυτερα αποτελεσματα με το pc αρκει να κατσεις να τις φτιαξεις τις ρυθμισεις ;)

βασικα με μια 8800 τα παιζεις ολα τα game στα φουλ με 2-4 aa εχτως του crysis που και αυτο το παιζεις στα high me 0 αα αν βαλεις xp και εχεις σε ολα dx9 οπως στις κονσολες

αν παρεις μια καλει και βαλεις dx10 αλλαζει το πραγμα μετα.....ειδικα τωρα που βγαινει και το dx11 που αλλαζουνε πολυ τα πραγματα μεχρι να βγουνε τα ps4 και το επομενο xbox.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:46 ----------

περιπου των 95%

Δημοσ.
αρκει να κατσεις να τις φτιαξεις τις ρυθμισεις

Τα πάντα κάνεις στο PC, παπάδες, αλλά... ρυθμισεις!!!

Εσύ, εγώ και οι περισσότεροι στο Forum γνωρίζουν από αυτά, άλλοι δεν έχουν ιδέα και φυσικά δεν έχουν PC και κατ' επέκταση δεν γράφουν στο Forum.

Φυσικά αν έχεις και της δύο πλατφόρμες, το PC είναι καλύτερη λύση... Αν σκεφτείς ότι για ένα παιχνίδι PS3 θέλεις 40Ευρώ, ενώ για PC 0Ευρω, γιατί κακά τα ψέματα, θα κατεβάσεις κάποιο Game (αν όχι όλα).

Δημοσ.
Τα πάντα κάνεις στο PC, παπάδες, αλλά... ρυθμισεις!!!

βασικα εσυ τα εχεις ολα φουλ και δεν εχεις κατσει να δεις ποιο θα ειναι καλυτερο να μειωσεις και ποιο να μεγαλωσεις για να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα με τα ιδια fps

στο crysis βαλετα ολα στα high και δοκιμασε μετα να βαλεις shader very high shadow objects στα medium να δεις ποιο εχει καλυτερα γραφικα :rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:59 ----------

PC 0Ευρω, γιατί κακά τα ψέματα, θα κατεβάσεις κάποιο Game

βασικα εγω περιμενω οχι απο την εταιρια ποτε θα βγαλει το game αλλα ποιος θα το ανεβασει με τα αντιστοιχα κρακ :P

Δημοσ.
Αφου δεν υπαρχει SLI profile για το dirt 2 ποσα fps ηθελες? :o

Και εμένα τι με νοιάζει αυτό? Ας είχε...

Όπως και να έχει για τον λόγο που λες είναι στο 30%!

Θες να πούμε για Burnout Paradise??? Εκεί να δεις χάλι!

βασικα εσυ τα εχεις ολα φουλ και δεν εχεις κατσει να δεις ποιο θα ειναι καλυτερο να μειωσεις και ποιο να μεγαλωσεις για να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα με τα ιδια fps

στο crysis βαλετα ολα στα high και δοκιμασε μετα να βαλεις shader very high shadow objects στα medium να δεις ποιο εχει καλυτερα γραφικα :rolleyes:

Καλύτερα γραφικά εννοείς από κονσόλα? Ε φαντάζομαι ότι στο PC θα έχει με ρυθμίσεις πάνω από το Μedium!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...