Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 (PS3, Xbox360)

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι φταιει το pc αμα εσυ εχεις dual core στα 1,6 ghz???

τα ποιο πολλα παιχνιδια υποστηριζουνε μεχρι 2 πυρινες τωρα τα καινουργια ειναι με 4 πυρινες πχ gta 4 ;)

το crysis ειναι ποιο πολυ gpu και λιγοτερο cpu game

αμα αγορασεις τωρα pc με 500Ε κανεις ενα πολυ καλυτερο hardware απο ενα ps3

οκ στις αρχες οταν βγηκε ητανε δυσκολα τα πραγματα αλλα με τον καιρο παλιωνουνε τα γραφικα ενω του pc ανανεωνοντε και πευτουνε μετα οι τιμες

για να πεις οτι παιζεις ενα game αξειοπρεπεις στο ps3 πρεπει να εχεις και μια tv των 1000+E

ειχα δει το far cry 2 στο xbox 360 σε μια tv τις παλιες μεγαλες τις χοντρες και τα επαιξα με αυτα τα μουφογραφικα.

το ps3 μονο για το blueray αξιζει για τιποτα αλλο

οσο για το dirt 2 εγω το παιζω με πληκτρολογιο γιατι οι μοχλοι δεν με βολευουνε μονο στο pro τον μπορω.

οσο για το patch δεν ειχα κανενα προβλημα εγω και δεν εχω βαλει καινουργιο patch :o

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:14 ----------

και με μεταχειρισμενα βρισκεις φτηνα cpu 4πυρινα αν σε απασχολουνε τοσο πολυ ;)

ok φιλε εσυ πηγαινε αγοραζε κα8ε λιγο καινουργιους επε3...κτλ..αφου τα εχεις δικο σου προβλημα...και δεν εχω φιλε 1,6ghz ειναι 3ghz...το εστησε τουλαχιστο μονο σου η σου το στησανε?χαχα ..αν σου εστησαν το πσ τι να πουμε μισο πες 1000 ευρο το πσ κατι εχτρα που 8α δςσεις για να σου βαλουν το επε3...κτλ...μεταχειρισμενα?χαχα...και ποσο καιρο 8α παει ενας μεταχειρισμενος?χαχα...εχτος αν ηταν εκεινος που το ειχε δεν του εχει βγαλει τα....:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ----------

ok φιλε εσυ πηγαινε αγοραζε κα8ε λιγο καινουργιους επε3...κτλ..αφου τα εχεις δικο σου προβλημα...και δεν εχω φιλε 1,6ghz ειναι 3ghz...το εστησε τουλαχιστο μονο σου η σου το στησανε?χαχα ..αν σου εστησαν το πσ τι να πουμε μισο πες 1000 ευρο το πσ κατι εχτρα που 8α δςσεις για να σου βαλουν το επε3...κτλ...μεταχειρισμενα?χαχα...και ποσο καιρο 8α παει ενας μεταχειρισμενος?χαχα...εχτος αν ηταν εκεινος που το ειχε δεν του εχει βγαλει τα....:P

a και κατι ακομα λιπουμε σε λυπαμε φιλε γιατι τα παραπανο games πχ...uncharted ,resistance,metal gear το παλιο...,killzone,και αλλα που βγαινουν σε πσ3 δεν μπορεις να τα παιξεις γιατι δεν βγαινουν στο πσ ,,,ποσα Games βγαινουν αποκλιστικα για το πσ ενα,δυο το πολυ,,, χασατε και το crysis...εγωτα εχω και τα παιζω εσυ?:P:p:p

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα παιξε fps game με μοχλουδακια και μετα βλεπουμε

μια χαρα παιζω φιλος....δεν ειναι οπως το keyboard mouse ειναι ενας μικρος μοχλος,,,,δεν χρειαζετε τα χερια σου να το εχεις το ενα στο πληκτρολογιο και το αλλο στο ποντικι...αλλο να εισε μπροστα στο πσ και αλλο να εχεις μια μεγαλη τν και να κα8εσε στο καναπε σου αναπαφτικα...

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν ειναι οπως το keyboard mouse ειναι ενας μικρος μοχλος,,,,δεν χρειαζετε τα χερια σου να το εχεις το ενα στο πληκτρολογιο και το αλλο στο ποντικι...

ας μην είχε "auto-aim" και τα λέγαμε μετά... :o

Δημοσ.

και σταματα αυτο το γελοιε μονο και μονο που πηρες ps3 απο οτι xbox καταλαβαινεις ποιος ειναι γελειος

εχεις σκεφτει ποσα mb εχει η καρτα σου??

256 τι?? πλακα με κανεις τωρα ε? :lol:

γιατι το ps3 δεν μπορουσανε να το χωσουνε εκεινη την εποχη γιατι αμα προσεξεις ειναι πολυ βαρυ game και θελει και ενα αξειολογο hardware ;)

ενω το crysis 2 οταν βγει στο ps3 τα γραφικα αμα τα κανουνε σε 2 επιλογες pc/concole τοτε τα γραφικα σου θα ειναι ισαξια με τα medium ενω εγω θα το παιζω στα high και ο αλλος με την 360 θα το παιζει στα very high :o

δεν ειπα οτι εχω καλο pc αλλα τουλαχιστων καλυτερο απο το ps 3

και εχω και του κοσμου τα game να νε καλα το ιντερνετ :P

αμα αγορασεις τωρα pc με 500Ε κανεις ενα πολυ καλυτερο hardware απο ενα ps3

οκ στις αρχες οταν βγηκε ητανε δυσκολα τα πραγματα αλλα με τον καιρο παλιωνουνε τα γραφικα ενω του pc ανανεωνοντε και πευτουνε μετα οι τιμες

για να πεις οτι παιζεις ενα game αξειοπρεπεις στο ps3 πρεπει να εχεις και μια tv των 1000+E

ειχα δει το far cry 2 στο xbox 360 σε μια tv τις παλιες μεγαλες τις χοντρες και τα επαιξα με αυτα τα μουφογραφικα.

το ps3 μονο για το blueray αξιζει για τιποτα αλλο

οσο για το dirt 2 εγω το παιζω με πληκτρολογιο γιατι οι μοχλοι δεν με βολευουνε μονο στο pro τον μπορω.

οσο για το patch δεν ειχα κανενα προβλημα εγω και δεν εχω βαλει καινουργιο patch :o

Κοίτα αν δεν σου αρέσει το PS3 το δέχομαι, αν πάλι το ζηλεύεις πάλι το δέχομαι.

Δεν νομίζεις όμως ότι το να κράζεις χωρίς επιχειρήματα, σε κάνει γελοίο όπως λέει και ο φίλος?

Συγγνώμη που θα το πως αλλά πέρα από το να προσβάλλεις συνεχώς και να αποκαλείς όσους έχουν PS3 γελοίους, επειδή ο μπαμπάς σου δεν στο αγοράζει και προφανώς ζηλεύεις, θα πρέπει να καταλάβεις ότι σε κάνει γελοίο^2.

Το PC είναι άλλο και η κονσόλα είναι άλλο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Hardware του PC με μιας κονσόλας, γιατί αν φτιάχναμε ένα PC με το Hardware του PS3, ούτε Mame δεν θα έπαιζες.

Είναι διαφορετική η φιλοσοφία της κονσόλας από ότι στου PC.

Και τέλος πάντων ποιο είναι το πρόβλημα σου? Πάντα ένα PC είχε καλύτερα γραφικά από μία κονσόλα και πάντα μία κονσόλα ήταν πιο εύκολη στο να παίξεις οτιδήποτε!

Καλα παιξε fps game με μοχλουδακια και μετα βλεπουμε

26883.png

Δημοσ.

Δεν νομίζεις όμως ότι το να κράζεις χωρίς επιχειρήματα, σε κάνει γελοίο όπως λέει και ο φίλος?

Συγγνώμη που θα το πως αλλά πέρα από το να προσβάλλεις συνεχώς και να αποκαλείς όσους έχουν PS3 γελοίους, επειδή ο μπαμπάς σου δεν στο αγοράζει και προφανώς ζηλεύεις, θα πρέπει να καταλάβεις ότι σε κάνει γελοίο^2.

Το PC είναι άλλο και η κονσόλα είναι άλλο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Hardware του PC με μιας κονσόλας, γιατί αν φτιάχναμε ένα PC με το Hardware του PS3, ούτε Mame δεν θα έπαιζες.

Και τέλος πάντων ποιο είναι το πρόβλημα σου? Πάντα ένα PC είχε καλύτερα γραφικά από μία κονσόλα και πάντα μία κονσόλα ήταν πιο εύκολη στο να παίξεις οτιδήποτε!

26883.png

Και το Ps3 ετσι πως παιζει τα games, εκτος απο μερικα δεν βλεπω διαφορα απο ποιοτητα των Mame....θες να μιλησουμε για το πετσοκομμενο με χιλιαζορια 720p θες να μιλησουμε τα μηδενικα φιλτρα...θες να πουμε για τα μετρια ποιοτητας textures, θες να πουμε για το 30αρι που οταν το δεις κανεις παρτι!!! Ασε μας τωρα με το πεθαμενο μηχανημα.....θα παρουμε και frag fx...ΕΛΕΟΣ..

Δημοσ.
Και το Ps3 ετσι πως παιζει τα games, εκτος απο μερικα δεν βλεπω διαφορα απο ποιοτητα των Mame....θες να μιλησουμε για το πετσοκομμενο με χιλιαζορια 720p θες να μιλησουμε τα μηδενικα φιλτρα...θες να πουμε για τα μετρια ποιοτητας textures, θες να πουμε για το 30αρι που οταν το δεις κανεις παρτι!!! Ασε μας τωρα με το πεθαμενο μηχανημα.....θα παρουμε και frag fx...ΕΛΕΟΣ..

Εσύ είσαι για εδώ.

Μη σε ξαναδώ εδώ να ρίχνεις στάχτη στο PlayStation. Έχεις το άλλο θέμα για να το κάνεις αυτό. Έχω το δικαίωμα να μη παρακολουθώ εκείνο το θέμα επειδή δε μου αρέσει, αλλά δε θα χαλάσεις εσύ προσωπικά όλα τα θέματα. Σε έχω βαρεθεί, και στο έχω ξαναπεί. Σε παρακαλώ πολύ μην αρχίσεις ΚΑΙ εδώ αυτή την ιστορία. Άσε να συγκρίνουν το PS3 με τον υπολογιστή. Μην αρχίσεις πάλι με το x-Box.

Δημοσ.

Με βάση αυτό που λέει ο giorgos147, αν είσαι φανμπόι XBOX 360 θα πρέπει να σου πω, ότι δυστυχώς ή ευτυχώς όταν μιλάμε για κονσόλες ίδια γενιάς, δεν υπάρχουν διαφορές...

Αν τώρα είσαι φανμπόι PC, θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι διαφορετικό πράγμα η κονσόλα με το PC και πάνω από όλα μη συγκρίσιμα πράγματα...

Edit:

Τώρα είδα ότι μιλάω στο Troll...

Δημοσ.
ας μην είχε "auto-aim" και τα λέγαμε μετά... :o

μισο ρε φιλε γιατι λες τρελλα πραγματα εχεις παιξει το killzone δεν ειναι αυτοματος ο στοχος...αντι8ετος ειναι σαν του πσ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:36 ----------

26883.png

χαχα σωστος φιλε ...καλα τα λες...

Δημοσ.

:lol::lol: Τα σπάς!

Δημοσ.
μισο ρε φιλε γιατι λες τρελλα πραγματα εχεις παιξει το killzone δεν ειναι αυτοματος ο στοχος...αντι8ετος ειναι σαν του πσ...

http://www.justin.tv/clip/0f34c82f109e2389

Υπάρχει aim assist και στο Killzone2, απλά δεν είναι σε τέτοιο τραγικό βαθμό όσο σε άλλα console FPS games

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.justin.tv/clip/0f34c82f109e2389

Υπάρχει aim assist και στο Killzone2, απλά δεν είναι σε τέτοιο τραγικό βαθμό όσο σε άλλα console FPS games

εγώ λέω τρελά πράγματα? εσύ ενημερώσου καλύτερα...

αλλά ακόμα και να ίσχυε αυτό που λες είναι εξαίρεση στον κανόνα...

Καλά κάνει και υπάρχει Aim Assist... Και μακάρι να υπήρχε παντού σε περισσότερο βαθμό, δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό?

δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι είναι καλύτερο το joypad από το mouse, διότι αν δεν υπήρχε το auto aim η πλειοψηφία δεν θα πετύχαινε θάλασσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...