ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τσιμπα μια τιμονιερα να τελειωνεις και εσυ!
Heatspreader Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου αρέσουν και δεν έχω και χρήμα τώρα...
dimi5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μισο ρε παιδια απο οτι διαβασα απο πανω λετε οτι τα γραφικα του ps3 και του xbox ειναι για τα σκουπιδια?δλδ τα γραφικα του πσ ειναι καλυτερα απο μια κονσολα ?και ειναι μετριας ποιοτητας γραφικα?ελεος...(μην λεμε και οτι 8ελουμε)....
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μισο ρε παιδια απο οτι διαβασα απο πανω λετε οτι τα γραφικα του ps3 και του xbox ειναι για τα σκουπιδια?δλδ τα γραφικα του πσ ειναι καλυτερα απο μια κονσολα ?και ειναι μετριας ποιοτητας γραφικα?ελεος...(μην λεμε και οτι 8ελουμε).... ναι τα γραφικα ενως ps3 και xbox 360 ειναι μετριας ποιοητατας απο μιας καλης καρτα γραφικων για pc οι εποχες στα γραφικα αλλαζουνε και στις καρτες γραφικων ενω στα ps3 xbox 360 μαινουνε σταθερα και ριχνουνε τα καλα μπας και τα παιξετε και εσεις νομιζω δεν ειμαι σιγουρος πως η καρτα του ps3 ειναι μια 7800
dimi5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ναι τα γραφικα ενως ps3 και xbox 360 ειναι μετριας ποιοητατας απο μιας καλης καρτα γραφικων για pc Ναι και με ποια συκρινετε το πσ3 με τες ατι?5870..κτλ..? (γνωμη μου)...και κατι ακομα δεν τους συμφερει ρε φιλε τωρα ετσι χωρις (μαΛκιες) γιατι να σου πω λογο πειρατειας φιλε ετσι ειναι...ποιος παει να αγορασει game για το πψ σχεδον κανενας ετσι να πουμε την αλη8εια....σου λεει η ετερεια ειμαστε μ@λκες εμεις να βγαζουμε μονο για το πσ να κανουν τοσο κοπο για το τιποτα...δεν λεει...ενω με τις κονσολες εκει ειναι στανταρτ οτι θα αγορασουν οriginal οι ανθρωποι...αν τα games εβγεναν στο πσ μονο υπολογισε να πιασουν τα μισα απο οτι υπολογιζουν...ενω με τες κονσολες ειναι σιγουροι οτι θα πουλησουν.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:26 ---------- ναι τα γραφικα ενως ps3 και xbox 360 ειναι μετριας ποιοητατας απο μιας καλης καρτα γραφικων για pc ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:21 ---------- οι εποχες στα γραφικα αλλαζουνε και στις καρτες γραφικων ενω στα ps3 xbox 360 μαινουνε σταθερα και ριχνουνε τα καλα μπας και τα παιξετε και εσεις νομιζω δεν ειμαι σιγουρος πως η καρτα του ps3 ειναι μια 7800 χαχα εισαι αστιος ρε φιλε εσυ εισε το (κοροιδο) που πας και αγοραζεις καθε λιγο νεα καρτα ρε φιλε για να παιξεις ενα παιχνιδι...και εγω ετσι εκανα πχ το crysis δεν μπορω να το παιξω κανονικα γιατι 8ελει επε3εργαστη τετραπιρινο οχι 2 GB ραμ οχι αλλη δυνατοτερη καρτα γραφικων...σκεψου το νεο crysis τι 8α 8ελει....(χωρις παραξηγηση φιλε ετσι)..
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 παντως εγω απο το ps1,2 δεν θυμαμε να ειχα ποτε μου γνησιο μονο το gt 1,4 ειχα για αυτο και τα γραφικα ειναι μπλιαχ γιατι το ps3 με ενα pc των 500Ε ειναι ισα βαλε ομως και την tv που πρεπει να εχεις για το ps3 και ποσες δουλειες μπορεις να κανει με το pc η gpu που εχει το ps3 νομιζω ειναι η 7900 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:29 ---------- ναι αλλα εγω δεν θελω να παιζω το game μισο πετσοκομενο στα μετρα μου κατεβαζω τα γραφικα και ειμαι κομπλε και στο μελλον αμα αγορασω καρτα καθομαι και χαζευω.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:30 ---------- και το crysis θελει 2πυρινο καλο cpu μαλλον λαθος επιλογες εκανες βασικα 2gb ουτε για τα απλα δεν μπορω να κανω εγω με τα vista οχι να παιξω και game ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:32 ---------- οπως λεει και η γιαγια μου οτι πληρωνεις περνεις... ποιο πολλα δινεις εσυ για τα παιχνιδια παρα εγω να αλλαζω καθε 6 μηνες μια καρτα γραφικων(αν σκεφτει οτι την πουλας και περνεις πισω τα μισα απο οτι εδωσες)
dimi5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 παντως εγω απο το ps1,2 δεν θυμαμε να ειχα ποτε μου γνησιο μονο το gt 1,4 ειχα για αυτο και τα γραφικα ειναι μπλιαχ γιατι το ps3 με ενα pc των 500Ε ειναι ισα βαλε ομως και την tv που πρεπει να εχεις για το ps3 και ποσες δουλειες μπορεις να κανει με το pc η gpu που εχει το ps3 νομιζω ειναι η 7900 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:29 ---------- ναι αλλα εγω δεν θελω να παιζω το game μισο πετσοκομενο στα μετρα μου κατεβαζω τα γραφικα και ειμαι κομπλε και στο μελλον αμα αγορασω καρτα καθομαι και χαζευω.... χαχα φιλε εισε καλος συγκρινεις το πσ1,2 με το 3 με blue ray σιντι και High definition τν...ελα τωρα ....δεν ειχες ποτε σου ρε φιλε γνησιο?οταν το αγορασες εσυ δηλ περιμενες να το hack η σονυ ?χαχα εισε αστιος...χαχα...αν το σκεφτεις καλα παλι και στο πσ σου το crysis 2 ετσι που σε κοβω να το παιζει με low kai 8a σου κολλαει ....λολ...εχτος φισικα αν πας να αλλα3ει χιλια πραγματα για ενα game ....τι να πω,,,χαχα
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 χαχα φιλε εισε καλος συγκρινεις το πσ1,2 με το 3 με blue ray σιντι και High definition τν...ελα τωρα ....δεν ειχες ποτε σου ρε φιλε γνησιο?οταν το αγορασες εσυ δηλ περιμενες να το hack η σονυ ?χαχα εισε αστιος...χαχα...αν το σκεφτεις καλα παλι και στο πσ σου το crysis 2 ετσι που σε κοβω να το παιζει με low kai 8a σου κολλαει ....λολ...εχτος φισικα αν πας να αλλα3ει χιλια πραγματα για ενα game ....τι να πω,,,χαχα μπορεις να δεις την υπογραφη μου και σταματα αυτο το γελοιε μονο και μονο που πηρες ps3 απο οτι xbox καταλαβαινεις ποιος ειναι γελειος εχεις σκεφτει ποσα mb εχει η καρτα σου?? 256 τι?? πλακα με κανεις τωρα ε?
dimi5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 παντως εγω απο το ps1,2 δεν θυμαμε να ειχα ποτε μου γνησιο μονο το gt 1,4 ειχα για αυτο και τα γραφικα ειναι μπλιαχ γιατι το ps3 με ενα pc των 500Ε ειναι ισα βαλε ομως και την tv που πρεπει να εχεις για το ps3 και ποσες δουλειες μπορεις να κανει με το pc η gpu που εχει το ps3 νομιζω ειναι η 7900 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:29 ---------- ναι αλλα εγω δεν θελω να παιζω το game μισο πετσοκομενο στα μετρα μου κατεβαζω τα γραφικα και ειμαι κομπλε και στο μελλον αμα αγορασω καρτα καθομαι και χαζευω.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:30 ---------- και το crysis θελει 2πυρινο καλο cpu μαλλον λαθος επιλογες εκανες βασικα 2gb ουτε για τα απλα δεν μπορω να κανω εγω με τα vista οχι να παιξω και game ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:32 ---------- οπως λεει και η γιαγια μου οτι πληρωνεις περνεις... ποιο πολλα δινεις εσυ για τα παιχνιδια παρα εγω να αλλαζω καθε 6 μηνες μια καρτα γραφικων(αν σκεφτει οτι την πουλας και περνεις πισω τα μισα απο οτι εδωσες) ρε φιλε το εχω το Crysis με κοροιδεβεις???????δεν το παιζεις με full φιλος...λυπαμε...το εχω εγω και δεν μπορω να παιξω full γιατι 8ελει τετραπιρινο και μου αλλα νταλον τωρα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:46 ---------- μπορεις να δεις την υπογραφη μου και σταματα αυτο το γελοιε μονο και μονο που πηρες ps3 απο οτι xbox καταλαβαινεις ποιος ειναι γελειος εχεις σκεφτει ποσα mb εχει η καρτα σου?? 256 τι?? πλακα με κανεις τωρα ε? ποσα εδωσε ρε smartguy για αυτο τον τετραπυρινο ??ενταχει πρεπει να εχεις πολλα λεφτα εσυ...εχεις καμια συγκενεια με κανενα εκει στην Ελλαδα κανενα παπαδρεου..η δουλευεις δηκηγορος κατι?τι? αν 8ες να μα8εις εγω αγοραζω σιγκεκριμενα παιχνιαδια φιλε ετσι...απλα τα πραγματα...
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 το game δεν θελει 4πυρινο θελει μια παρα πολυ δυνατη καρτα γραφικων δεν ειπα οτι το παιζω φουλ το παιζω στα high με 0 aa και τα shader στα very high και τα shadow στο medium το καλο ειναι πως εγω το παιζω γιατι το ps3 δεν μπορουσανε να το χωσουνε εκεινη την εποχη γιατι αμα προσεξεις ειναι πολυ βαρυ game και θελει και ενα αξειολογο hardware ενω το crysis 2 οταν βγει στο ps3 τα γραφικα αμα τα κανουνε σε 2 επιλογες pc/concole τοτε τα γραφικα σου θα ειναι ισαξια με τα medium ενω εγω θα το παιζω στα high και ο αλλος με την 360 θα το παιζει στα very high ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:49 ---------- εγω ειμαι μαθητης και οταν το αγορασα εκανε 220Ε μεχρι τωρα εχω δωσει 1100Ε πριν 2 χρονια και 350-150Ε(αγορα και πουλησα την καρτα που ειχα) τον φεβρουαριο δεν ειπα οτι εχω καλο pc αλλα τουλαχιστων καλυτερο απο το ps 3 και εχω και του κοσμου τα game να νε καλα το ιντερνετ
dimi5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 το game δεν θελει 4πυρινο θελει μια παρα πολυ δυνατη καρτα γραφικωνδεν ειπα οτι το παιζω φουλ το παιζω στα high με 0 aa και τα shader στα very high και τα shadow στο medium το καλο ειναι πως εγω το παιζω γιατι το ps3 δεν μπορουσανε να το χωσουνε εκεινη την εποχη γιατι αμα προσεξεις ειναι πολυ βαρυ game και θελει και ενα αξειολογο hardware ενω το crysis 2 οταν βγει στο ps3 τα γραφικα αμα τα κανουνε σε 2 επιλογες pc/concole τοτε τα γραφικα σου θα ειναι ισαξια με τα medium ενω εγω θα το παιζω στα high και ο αλλος με την 360 θα το παιζει στα very high ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:49 ---------- εγω ειμαι μαθητης και οταν το αγορασα εκανε 220Ε μεχρι τωρα εχω δωσει 1100Ε πριν 2 χρονια και 350-150Ε(αγορα και πουλησα την καρτα που ειχα) τον φεβρουαριο δεν ειπα οτι εχω καλο pc αλλα τουλαχιστων καλυτερο απο το ps 3 και εχω και του κοσμου τα game να νε καλα το ιντερνετ φιλε μου ακου εγω εχω διπλοπιρινο επε3..σκεψου δλδ να βαλω ενα τεραπιρινο για ενα game/...ελα τωρα δεν λεει...το πσ φιλε εγω το χρησιμοποιο για ιντερνετ ,μουσικη κανενα εργο αλλα εχω δεν κατι...πες οκ με το crysis,τι γινετε με τα αλλα παιχνιδια?dirt 2?πχ...για προσπα8α να το παιξει με μοχλο?8α τα καταφερεις ...ασε που 8ελουν και δεκα patch για να δουλεψουν...για δοκιμασε το sims3...το εχω εγω και εχω 2πλοπιρινο και μαγγονει και 8ελει patch γιατι ειναι προβληματικο...ασε μας τωρα ....
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τι φταιει το pc αμα εσυ εχεις dual core στα 1,6 ghz??? τα ποιο πολλα παιχνιδια υποστηριζουνε μεχρι 2 πυρινες τωρα τα καινουργια ειναι με 4 πυρινες πχ gta 4 το crysis ειναι ποιο πολυ gpu και λιγοτερο cpu game αμα αγορασεις τωρα pc με 500Ε κανεις ενα πολυ καλυτερο hardware απο ενα ps3 οκ στις αρχες οταν βγηκε ητανε δυσκολα τα πραγματα αλλα με τον καιρο παλιωνουνε τα γραφικα ενω του pc ανανεωνοντε και πευτουνε μετα οι τιμες για να πεις οτι παιζεις ενα game αξειοπρεπεις στο ps3 πρεπει να εχεις και μια tv των 1000+E ειχα δει το far cry 2 στο xbox 360 σε μια tv τις παλιες μεγαλες τις χοντρες και τα επαιξα με αυτα τα μουφογραφικα. το ps3 μονο για το blueray αξιζει για τιποτα αλλο οσο για το dirt 2 εγω το παιζω με πληκτρολογιο γιατι οι μοχλοι δεν με βολευουνε μονο στο pro τον μπορω. οσο για το patch δεν ειχα κανενα προβλημα εγω και δεν εχω βαλει καινουργιο patch ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:14 ---------- και με μεταχειρισμενα βρισκεις φτηνα cpu 4πυρινα αν σε απασχολουνε τοσο πολυ
timekeeper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κύριοι, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το νοήμα του thread δεν είναι "Σε ποιο hardware θα τρέξει καλύτερα το Crysis 2" αλλά κουβέντα και νέα για το Crysis στις κονσόλες. Εντάξει, το καταλάβαμε, είμαστε κορόιδα που αγοράσαμε PS3-XBOX360 και όχι PC των 500 ευρώ, αλλά μας τα έχετε κάνει τούμπανα...
sozz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Κύριοι, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το νοήμα του thread δεν είναι "Σε ποιο hardware θα τρέξει καλύτερα το Crysis 2" αλλά κουβέντα και νέα για το Crysis στις κονσόλες. Εντάξει, το καταλάβαμε, είμαστε κορόιδα που αγοράσαμε PS3-XBOX360 και όχι PC των 500 ευρώ, αλλά μας τα έχετε κάνει τούμπανα... τελευαιο ποστ γιατι δεν μου αρεσει να γραφει εδω nsomnia.gr > Software > Console Games(μιας και δεν εχει και πολλα για ps2 ) τι παραπανο θα μαθεις και βιασετε τοσο πολυ?? αφου οταν βγει θα το εχουνε τα καταστηματα αφου εχεις ps3 εμενα με νιαζει ποιο πολυ για να δω αμα το εχουνε ανεβασει πουθενα
timekeeper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τελευαιο ποστ γιατι δεν μου αρεσει να γραφει εδωnsomnia.gr > Software > Console Games(μιας και δεν εχει και πολλα για ps2 ) τι παραπανο θα μαθεις και βιασετε τοσο πολυ?? αφου οταν βγει θα το εχουνε τα καταστηματα αφου εχεις ps3 εμενα με νιαζει ποιο πολυ για να δω αμα το εχουνε ανεβασει πουθενα No comment...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.