Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 (PS3, Xbox360)

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα, ελα να πουλαμε τα pc σιγα σιγα, ενα crysis υπηρχε που δεν ηταν port απο κονσολες και αυτο θα μας το φανε.

Δυστηχως οι κονσολες ειναι οπισθοδρομηση, το παιχνιδι αντι να παει στο DX11 με την μια να γουσταρουμε, θα γυρισει στο dx9 720p με medium γραφικα, για να παιζει στο hardware 4ετιας που εχουν οι ''next gen'' consoles, αμα ειναι ετσι παιζει και σε pc με καρτα γραφικων των 50ε.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το βασικο ερωτημα ειναι στο pc ετσι οπως θα ηθελε να το παιξει ο καθενας το crysis 2 ,οπου θα φαινεται η τεραστια σαφως διαφορα σε σχεση με τις κονσολες ,τι καρτα γραφικων θα θελει ?Μηπως θα θελει καρτες αντι για καρτα ?

Δημοσ.
Το βασικο ερωτημα ειναι στο pc ετσι οπως θα ηθελε να το παιξει ο καθενας το crysis 2 ,οπου θα φαινεται η τεραστια σαφως διαφορα σε σχεση με τις κονσολες ,τι καρτα γραφικων θα θελει ?Μηπως θα θελει καρτες αντι για καρτα ?

Με 360/5870 θα παιζει high ανετα

Δημοσ.
Χαχαχα, ελα να πουλαμε τα pc σιγα σιγα, ενα crysis υπηρχε που δεν ηταν port απο κονσολες και αυτο θα μας το φανε.

Δυστηχως οι κονσολες ειναι οπισθοδρομηση, το παιχνιδι αντι να παει στο DX11 με την μια να γουσταρουμε, θα γυρισει στο dx9 720p με medium γραφικα, για να παιζει στο hardware 4ετιας που εχουν οι ''next gen'' consoles, αμα ειναι ετσι παιζει και σε pc με καρτα γραφικων των 50ε.

δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα λεφτά να αγοράσουμε ένα πανάκριβο pc και είμαστε ικανοποιημένοι με τα γραφικά τις κονσόλα που αγοράσαμε προ τριετίας...

Δημοσ.
δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα λεφτά να αγοράσουμε ένα πανάκριβο pc και είμαστε ικανοποιημένοι με τα γραφικά τις κονσόλα που αγοράσαμε προ τριετίας...

ολοι εχουν pc , απλα μια 9800 gt να παρεις παιζεις οτι multiplatform υπαρχει σε καλυτερη αναλυση και συναμα συνολικη ποιοτητα απο τις κονσολες και το crysis δεν αποτελει εξαιρεση.

Εχεις σκεφτει ποσα λεφτα πετας αδικα στα μετρια multiplatform ports των κονσολων?

Δημοσ.

Το βρισκω εξαιρετικα ειρωνικο οτι πριν λιγο καιρο το PS3 ειχε περι τα 600 ευρα. Με τα ιδια λεφτα αγοραζα ολοκληρο PC αρκετα ισχυροτερο απο το PS3 και δεν παιζει μονο παιχνιδια.

Το PC της sister που εχει πανω 4850 που της το πηρα 1 χρονο πριν ακομα παιζει τελεια σχεδον τα παντα και μου βγηκε απο την αρχη ολοκληρο στα 620.

Δημοσ.

Τώρα γιατί trollάρετε ένα παιχνίδι που προσφέρεται για παίκτες κονσολών? Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε high-end PC και δεν συμμαζεύεται. Λες και είμαστε χαιβάνια, και δεν ξέρουμε οτι υστερεί σε σχέση με το PC. Μην προσπαθείτε να το παίξετε ξερόλες θυμίζοντας μας το.

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι τετοια κολληματα ? Ειπε κανεις οτι το ps3 ή το 360 ειναι καλυτερα απο pc? To μονο πλεονεκτημα ειναι οτι δεν θα ξοδευεις λεφτα καθε τρεις και λιγο για αναβαθμισεις για να παιξεις ενα γα...νο παιχνιδι .Αυτο ειναι ολο .Βαζεις το παιχνιδακι ετσι οπως ειναι ,εστω λιγοτερο καλο απο το pc και το παιζεις σε μια 40-46αρα τηλεοραση και τερμα .Επισης εχεις και αρκετα παιχνιδια στις κονσολες που δεν ειναι multiplatform .

Δημοσ.

Παντως το crysis σαν σεναριο, δεν λεει και πολλα, οτι αξιζει ειναι τα γραφικα του, αν λοιπον τα κοψεις για να το παιξεις ειτε με low end pc ή με μια κονσολα δεν προκειται να το ευχαριστηθεις σαν παιχνιδι.

Οποτε απορω ποια ειναι οι χαρα σας? Δεν πιστευω οτι ενα pc με μια καρτα των 50ε δεν μπορει να το σηκωσει στα 720p και medium settings!

Δημοσ.
Τώρα γιατί trollάρετε ένα παιχνίδι που προσφέρεται για παίκτες κονσολών? Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε high-end PC και δεν συμμαζεύεται. Λες και είμαστε χαιβάνια, και δεν ξέρουμε οτι υστερεί σε σχέση με το PC. Μην προσπαθείτε να το παίξετε ξερόλες θυμίζοντας μας το.

Αναφερθηκε η ανακριβεια οτι το sequel θα ειναι port απο την κονσολα και για αυτο μπηκαν κατοχοι pc να πουν την αποψη τους.Δεν ειναι τρολαρισμα αυτο.Επισης μια εταιρια που χρονια τωρα καυχιεται για την συγκεκριμενη engine και την δημιουργει σε High-end μηχανηματα, θα ηταν εντελως αφελης να κανει downgrade το ιδιο προιον της και να το πουλησει σε pc.Οποτε φυσιολογικα κανει downgrade την μηχανη στις κονσολες για να εχει υπερκερδη.Απλα μαθηματικα ειναι και θεμα τζιρου εμπορικων εταιριων.

Δημοσ.

To ειπα και πριν, αγορασα PC για την αδερφη μου που ειναι 10 φορες ισχυροτερο στα games απο ενα PS3 στην ιδια τιμη με ενα PS3. Μπορεις να κανεις συστημα PC υπερβολικα φθηνα που κανει τις κονσολες να ντραπουν. Βεβαια με τις σημερινες τιμες των κονσολων μονο σε μεταχειρισμενο PC θα βρεις αυτο που ψαχνεις αλλα περυσι δεν υπηρχε δικαιολογια της ταξης "δεν εχω λεφτα για PC" ενω πηγαινες και εσκαγες 600 και 400 ευρω για κονσολα. Χωρια τα παρελκομενα, χωρια για οτιδηποτε αλλο (τσιπακια κτλ).

Τα PC εχουν εδω και καιρο ξεπερασει κατα πολυ το software γι αυτο και ειναι δυνατον να γινει.

Δημοσ.

Παιδιά άλλο η κονσόλα και άλλο το PC. Τη ζήλιες είναι αυτές?

Στη κονσόλα βάζεις το παιχνίδι και παίζεις! Εγώ κάποιες φορές έχω αγοράσει κάποιον τίτλο για κονσόλα ενώ υπάρχει και στο PC, λόγω των ρυθμίσεων. Πρέπει να σετάρεις το gamepad και άλλες ρυθμίσεις.

Το πετάς μέσα στη κονσόλα και σε ένα λεπτό παίζεις!

Όσον αφορά το Crysis, εγώ χαίρομαι που βγαίνει σε κονσόλες, γιατί δεν φαντάζομαι ότι εκεί θα κάνουν φουστιές ώστε να μη παίζει επίτηδες όπως στα PC για να αγοράσουμε νέες κάρτες γραφικών. Θα παίζει όσο πιο τέλεια γίνεται, ώστε να πουλάνε οι κονσόλες.

Πιστεύω ότι σε απόδοση/οπτικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο στις κονσόλες!

Δημοσ.

Δεν σνομπαρουμε τις κονσολες. Απλα ειναι ψιλογελοια η δικαιολογια "δεν εχουμε ολοι λεφτα για PC" τη στιγμη που μια κονσολα θα στοιχισει το ιδιο με ενα mid-range PC. Οτιδηποτε αλλο το δεχομαι και δεν θα με δεις καν να σχολιασω τιποτα αλλα η συγκεκριμενη δικαιολογια ειναι απλα....ακυρη.

Δημοσ.

Εντάξει ένα PC μαζί με οθόνη, όπου παίζει μία χαρά παιχνίδια βγαίνει γύρω κάπου στα 700-800Ευρώ (Οθόνη+Keyboard/mouse+ηχεία).

Αυτό για τα λεφτά είναι γενικότερα ένας μύθος. Ούτε στο PC χρειάζεσαι αναβαθμίσεις συνέχεια, ούτε τίποτα.

Η κονσόλα έχει ευκολία, άνεση!!!

Προσωπικά έχω φτάσει σε σημείο που όταν πρέπει να ψάξω πολύ κάτι για να παίξω από ρυθμίσεις, το έχω βγάλει ήδη...

Είμαι Gamer, όχι πυρηνικός επιστήμονας! Με ενδιαφέρει το Gameplay και όχι πως θα το κάνω να παίξει...

Το έχω ρίξει στο Ps3 τελευταία...

Πήρα το Dirt 2 για PC και δεν λειτουργεί το Gamepad. Το ρυθμίζω και όταν πάω να τρέξω δεν παίζει ούτε το keyboard, αφού έχω ρυθμίσει το Gamepad, αλλά ούτε το Gamepad... Θα το πάρω μάλλον στο PS3...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...