Προς το περιεχόμενο

Crysis 2 (PS3, Xbox360)

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συνέχεια του παιχνιδιού με το οποίο μετρούν οι σύγχρονοι PC gamers τα μηχανήματά τους, έρχεται στις κονσόλες νέας γενιάς! CryEngine 3 και τα μυαλά στα κάγκελα! Και φυσικά, χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη (2010;;; )...

Console Crysis 2 a "breakthrough"

E3: Crysis 2 'Maxing Out' the PS3

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

EDIT: Ημερομηνία κυκλοφορίας σύμφωνα με προ-παραγγελίες: 25/06/2010 http://www.gamestracker.com/buy-crysis-2-compare-prices-ps3.htm

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παει και το crysis το βιασαν!!!!

πλακα θα εχει να το κανουν και μεταφορα για υπολογηστες!!

το βιντεακια ειναι για κλαματα!!!! ουτε σκιες ουτε τιποτα!!!!

λιγο πριν το ''καρτουνιστικο'' ειναι!!!

Δημοσ.

εγώ θυμάμαι πριν από ένα η δύο χρόνια κάτι τύπους φανατικούς με τα pc τους που λέγανε ότι δεν πρόκειται να δούμε ποτέ το crysis στις κονσόλες...

Δημοσ.
εγώ θυμάμαι πριν από ένα η δύο χρόνια κάτι τύπους φανατικούς με τα pc τους που λέγανε ότι δεν πρόκειται να δούμε ποτέ το crysis στις κονσόλες...

Σκέψου όμως ότι η Crytek επί 3 χρόνια μάθαινε το hardware των νέων κονσολών πριν καθίσουν να γράψουν την πρώτη γραμμή κώδικα!

Δημοσ.

πιστευω στο pc να ειναι με γραφικα και οχι παπαριες οπως αυτα :)

που για να βγαλουνε λεφτα ριξανε αυτες τις γραφικαρες που ειχε η cry engine 2 :cry:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:14 ----------

και που το πειρατε σαν να παιζετε cod 6 ειναι σε γραφικα :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

θα το δούμε με χειρότερη ποιότητα γραφικών αναγκαστηκά...

Δημοσ.

Το CRYSIS ακομα και σε PSP και σε DS μπορεις να το δεις, ακομη και στα tiger στο περιπτερο, ακομα και σε κινητο nokia. Αλλα τι σχεση εχουν ολα αυτα με την εκδοση του pc???? Μην λεμε οτι να ναι, πριν σκεφτουμε....

Στις κονσολες θα ειναι οπως μπορει να αποδοσουν....μια 8800 gtχ πριν 4 χρονια το παιζει καλυτερο απο αυτο που βλεπουμε στις κονσολες που με τα βιας πιανουν Medium graphics και ενα frame rate κοντα στο 20 .....

Δημοσ.
Το CRYSIS ακομα και σε PSP και σε DS μπορεις να το δεις, ακομη και στα tiger στο περιπτερο, ακομα και σε κινητο nokia. Αλλα τι σχεση εχουν ολα αυτα με την εκδοση του pc???? Μην λεμε οτι να ναι, πριν σκεφτουμε....

Στις κονσολες θα ειναι οπως μπορει να αποδοσουν....μια 8800 gtχ πριν 4 χρονια το παιζει καλυτερο απο αυτο που βλεπουμε στις κονσολες που με τα βιας πιανουν Medium graphics και ενα frame rate κοντα στο 20 .....

Πάλι συγκρίνουμε Porsche με Hayabusa για να δούμε ποια πάει καλύτερα στο νερό... Ρε φίλε μου, πλάκα κάνεις; [ame]

[/ame] Που τα είδες όλα αυτά που λες; Το ότι κάποιοι είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν cluster για να παίξουν Crysis στο PC δεν σημαίνει ότι αποτελεί και μέτρο σύγκρισης για όλα τα υπόλοιπα. Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να σκάσω χιλιόευρα για να παίζω ένα παιχνίδι. Μια χαρά θα το απολαύσω και στην κονσολίτσα μου, στο σαλονάκι μου με 300 ευρώ.
Δημοσ.
Πάλι συγκρίνουμε Porsche με Hayabusa για να δούμε ποια πάει καλύτερα στο νερό... Ρε φίλε μου, πλάκα κάνεις;
Που τα είδες όλα αυτά που λες; Το ότι κάποιοι είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν cluster για να παίξουν Crysis στο PC δεν σημαίνει ότι αποτελεί και μέτρο σύγκρισης για όλα τα υπόλοιπα. Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να σκάσω χιλιόευρα για να παίζω ένα παιχνίδι. Μια χαρά θα το απολαύσω και στην κονσολίτσα μου, στο σαλονάκι μου με 300 ευρώ.

Οτι πληρωνεις περνεις, αλλος παει στη δουλεια του με ferrari και αλλος με καζανακι. Αλλα μην προσπαθεις να βγαλεις το καζανακι καλυτερο απο ferrari, επειδη καθαριζει καλυτερα τις αφοδευσεις ! :lol:

Δημοσ.

Ειναι η ιδια περιπτωση με αυτους που μπαινουν στην Porche Cayne τους για να πανε 100 μετρα στο περιπτερο....δεν σημαινει οτι εχουν περισσοτερο μυαλο απο ενα πομολο πορτας ομως ετσι δεν ειναι?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχως στο pc που θελουμε να το παιξουμε θα δουμε μετρια ποιοτητα αναλογικα με το hardware , αλλο ενα Multiplatform Port αλλα αυτη τη φορα βασισμενο στο hardware των κονσολων.

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς και εγώ για αυτό είμαι προετοιμασμένος όπως και για υπεράθλιο optimization

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...