Προς το περιεχόμενο

WINDOWS 7 XP mode

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αν μιλουσες σοβαρα τοτε δεν εχεις ιδεα ή δεν εχεις τα 7.

Ενα προγραμμα που δεν τρεχει στα 7 λογω ασυμβατοτητας, δεν προκειται να το τρεξεις με την επιλογη που λες, ακομα κι αν χοροπηδηξεις...

To αν εχω ιδεα ασε να το ξερω καλυτερα απο σενα.Το οτι πηγα να σε βοηθησω να βρεις μια επιλογη που ρωτησες που ειναι πιο πανω ,δεν με κανει και υπευθυνο αν λειτουργει η οχι.Το οτι πας να μου τα χωσεις και απο πανω ενω πηγα να σε βοηθησω μαλλον σε κανει κατι που δεν θα κανω τον κοπο να αναφερω και σιγουρα κανει τον χρονο που εκανα να απαντησω,χαμενο.

Την καλησπερα μου.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To αν εχω ιδεα ασε να το ξερω καλυτερα απο σενα.Το οτι πηγα να σε βοηθησω να βρεις μια επιλογη που ρωτησες που ειναι πιο πανω ,δεν με κανει και υπευθυνο αν λειτουργει η οχι.Το οτι πας να μου τα χωσεις και απο πανω ενω πηγα να σε βοηθησω μαλλον σε κανει κατι που δεν θα κανω τον κοπο να αναφερω και σιγουρα κανει τον χρονο που εκανα να απαντησω,χαμενο.

Την καλησπερα μου.

Κι εγω το που θα κανω τα παραπονα μου ασε να το κρινω εγω. Την επιλογη που λες φυσικα και την γνωριζα και ειναι το πρωτο που δοκιμασα. Μη βαφτιζεις βοηθεια μια ανοησια που δεν ισχυει. Αν θες ευγενεια φροντισε προηγουμενως να την εχεις. Αναφορα χρειαζεσαι εσυ αλλα δεν αξιζεις το κοπο, ηδη μου ξοδεψες χρονο.

Καλησπερα κι απο μενα.

• Moderators
Δημοσ.
Κι εγω το που θα κανω τα παραπονα μου ασε να το κρινω εγω. Την επιλογη που λες φυσικα και την γνωριζα και ειναι το πρωτο που δοκιμασα. Εσυ πηγες να μου τα χωσεις χωρις λογο, αν θες ευγενεια φροντισε προηγουμενως να την εχεις. Αναφορα χρειαζεσαι εσυ αλλα δεν αξιζεις το κοπο, ηδη μου ξοδεψες χρονο.

Καλησπερα κι απο μενα.

Που ακριβως στα εχωσα????Για κανε ενα quote να καταλαβω.

• Moderators
Δημοσ.
Αν μιλουσες σοβαρα τοτε δεν εχεις ιδεα ή δεν εχεις τα 7.

Με ειδες πουθενα να κρινω αν εχεις ιδεα ή οχι?Εκτος και αν ηταν φιλοφρονηση που πηγα να σε βοηθησω το παραπανω.

Δημοσ.

Ειπες " Τα παραπονα σου στον κατασκευαστη του προγραμματος/στην ms για το compatibility"

και σου απαντησα στο ιδιο μηκος κυματος.

Εξαλλου, οταν λες κατι τοσο κουλο (properties-Properties-->Compatibility) λογικο ειναι να συμπερανει κανεις οτι δεν εχεις 7, γιατι αυτο δεν δουλευει στα 7.

• Moderators
Δημοσ.
Ειπες " Τα παραπονα σου στον κατασκευαστη του προγραμματος/στην ms για το compatibility"

και σου απαντησα στο ιδιο μηκος κυματος.

Πως ακριβως σε προσβαλει το παραπανω δεν ξερω,αλλα τελοσπαντων,να στο ξεκαθαρισω,δεν μ απασχολει να στην πω.Μπορεις αλλωστε να το καταλαβεις απτο οτι εθελοντικα μπηκα να σου πω που βρισκεται η επιλογη που αναφερθηκε πιο πανω και ρωτησες που ειναι.Δεν μπαινω σε threads με στοχο να την λεω σε αγνωστους,ενα search θα σε πεισει.

Εξαλλου, οταν λες κατι τοσο κουλο (properties-Properties-->Compatibility) λογικο ειναι να συμπερανει κανεις οτι δεν εχεις 7, γιατι αυτο δεν δουλευει στα 7.

Πιο ειναι το κουλο?Το οτι στο ειπα?Να μην στο λεγα αφου ρωτησες που ειναι?Η μηπως ειναι κουλο πως υπαρχει?(και δεν ειπα properties-Properties-->Compatibility αλλα δεξι κλικ-->properties-->compatibility πανω στο προγραμμα που θελεις.)

7 εχω και ασε να εχω μια καλυτερη ιδεα απο σενα για τις γνωσεις μου πανω σ αυτα.

Δημοσ.

Για να τελειωνουμε, γιατι δεν εχω αλλο χρονο για αηδιες, ΔΕΝ ρωτησα αυτο που εγραψες, και αυτο που εγραψες δεν λυνει σε καμμια περιπτωση το προβλημα των 7 με τα μη συμβατα προγραμματα.

• Moderators
Δημοσ.
Για να τελειωνουμε, γιατι δεν εχω αλλο χρονο για αηδιες, ΔΕΝ ρωτησα αυτο που εγραψες, και αυτο που εγραψες δεν λυνει σε καμμια περιπτωση το προβλημα των 7 με τα μη συμβατα προγραμματα.

Και αυτο τι ειναι?

Που υπαρχει αυτη η επιλογη , εγω ηδη δοκιμασα πολλα προγραμματα και λενε οτι ειναι αυμβατα με αυτη την εκδοση των Win (7 Ultimate 64) και ως εκ τουτου δεν μπορουν να τρεξουν λεει, και κλεινουν....

Αυτο που εγραψα το εγραψα γιατι ρωτησες που ειναι αυτη η επιλογη.Ποτε δεν ειπα οτι θα σου λυσει το προβλημα ποτε δεν προτεινα την λυση αυτη και οτι αλλη ΑΗΔΙΑ ρωτησες(..το μηκος κυμματος που ειπες πριν,μπηκα και γω).Σε πληροφορησα που ειναι αν δεν το πηρες ακομα χαμπαρι.

Καλησπερα;)

Δημοσ.

Αντε παλι... Μα δεν ρωτησα εσενα αλλα τον jtsc21.

Ηθελα να δω την απαντηση του, οταν προτεινει κατι που ειναι αχρηστο στη περιπτωση μας. Εσυ τι δουλεια ειχες να αναφερεις μια τετοια επιλογη οταν οπως λες, γνωριζες οτι ειναι αχρηστη? Τελος, το μηκος κυματος δημιουργηθηκε απο σενα, οχι απο μενα.

• Moderators
Δημοσ.
Αντε παλι... Μα δεν ρωτησα εσενα αλλα τον jtsc21.

Σε forum εισαι,μαθε πως λειτουργει.Δεν μου απαγορευει κανεις να σου απαντησω,μαλλον το αντιθετο.

Εσυ τι δουλεια ειχες να αναφερεις μια τετοια επιλογη

Αφου δεν θελεις να καταλαβεις πως προσπαθησα να σε βοηθησω,θα στο πω αλλιως:Θα μου πεις τι να κανω?Δυσκολο.

οταν οπως λες, γνωριζες οτι ειναι αχρηστη?

Που ακριβως ειπα οτι ειναι αχρηστη?Μηπως μπερδευεσαι?

Τελος, το μηκος κυματος δημιουργηθηκε απο σενα, οχι απο μενα.

Δεν ξεκινησα εγω τα"δεν εχεις ιδεα";)Εσυ αναφερθηκες με το παραπανω σε μενα,τι περιμενες?Να σου πω ευχαριστω?Εκτος,ειπαμε,αν ηταν φιλοφρονηση,οποτε δεκτη!:lol:

• Moderators
Δημοσ.
δε χαλαρωνετε λεω εγω? μου μαμησατε το θεμα....!!!!!!

Σε σενα οφειλω οντως ειλικρινη συγνωμη.

Κανε report τα posts,πιστευω πως ενας administrator θα σβησει οτι χρειαστει.

Δημοσ.
στο HTPC της υπογραφης μου παντως, με τον ATHLON 64 4000+ X2, εγκατασταθηκε μια χαρα.

Φιλε μου, ιδιο επεξστη εχουμε, toledo ειναι?

Πες μου κατι, το havdetectiontool.exe το ετρεξες? τι σου λεει?

Σε forum εισαι,μαθε πως λειτουργει.Δεν μου απαγορευει κανεις να σου απαντησω,μαλλον το αντιθετο.

Αφου δεν θελεις να καταλαβεις πως προσπαθησα να σε βοηθησω,θα στο πω αλλιως:Θα μου πεις τι να κανω?Δυσκολο.

Που ακριβως ειπα οτι ειναι αχρηστη?Μηπως μπερδευεσαι?

Oxι, εσυ μπερδευεσαι. Μολις πριν απο λιγο ειπες "το εγραψα γιατι ρωτησες που ειναι αυτη η επιλογη.Ποτε δεν ειπα οτι θα σου λυσει το προβλημα", το ξεχασες?

Τωρα που ξαναδιαβασα το θεμα θυμηθηκα οτι οταν ρωτουσα που ειναι αυτη η επιλογη, εννοουσα το XP mode. Τοτε νομιζα οτι ειναι ενσωματομενο στα XP.

Συνεχιζεις να εισαι προκλητικος. Τα fοrums ξερω πως δουλευουνε, εσυ ομως πρεπει να αποκτησεις τη σωστη συμπεριφορα οταν συμμετεχεις σε αυτα;)

Το τι θα κανεις με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Δεν ξεκινησα εγω τα"δεν εχεις ιδεα";)Εσυ αναφερθηκες με το παραπανω σε μενα,τι περιμενες?Να σου πω ευχαριστω?Εκτος,ειπαμε,αν ηταν φιλοφρονηση,οποτε δεκτη!:lol:

Παλι μπερδευεσαι, δεν ξεκινησες εσυ τα "δεν εχεις ιδεα" (που σιγουρα δεν εχεις αν κρινω απ την επιμονη σου να καλυψεις τη πατατα), ξεκινησες ομως τη φασαρια λεγοντας με υφος "τα παραπονα μoυ στη ms..."

δε χαλαρωνετε λεω εγω? μου μαμησατε το θεμα....!!!!!!

Συγνωμη αλλα βλεπεις τι γινεται, με προκαλει συνεχως, δε γινεται να μην απανταω γιατι στο τελος θα βγει και... δικαιωμενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...