Προς το περιεχόμενο

WINDOWS 7 XP mode

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγηκε ηδη το ΧΡ mode για τα 7. οσοι το εχουν εγκαταστησει ας πουν τις εντυπωσεις τους. εγω το εγκατεστησα σημερα αλλα δεν προλαβα να δοκιμασω προγραμματα. παντως ειναι μια πιο ευχρηστη λυση απο το να εχεις ξεχωριστα τα 2 λετουργικα. αν λειτουργει και 100%, οπως πρεπει να λειτουργει, τοτε δεν θα υπαρχει λογος να υπαρχουν 2 ανεξαρτητες εγκαταστασεις. η πρωτη εντυπωση ειναι θετικη. μολις δοκιμασω και προγραμματα θα αναφερω..!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσωπικα δε βρισκω καποιον ιδιαιτερο λογο να το χρησιμοποιησει καποιος αφου στα 7 οπως και στα vista υπαρχει δυνατοτητα να τρεξεις μια εφαρμογη με ρυθμισεις παλιοτερης εκδοσης windows(98/xp,κλπ)..

Δημοσ.

ναι, αλλα πρωτιστως το εκαναν για ψυχολογικους λογους και δευτερευοντως για καποιες ισως, παλιοτερες, εφαρμογες που μπορει να μην τρεξουν με συμβατοτητα...!

Δημοσ.

Σε Athlon 64 X2 δεν τρέχει καθόλου ούτε το virtual machine ούτε το xp mode. Θέλει επεξεργαστές που να υποστηρίζουν virtualization.

Με την ευκαιρία δοκίμασα και το vmware και άλλο ένα πρόγραμμα για να εγκαταστήσω τα windows 98 σε παράθυρο, και δεν φορτώνουν. Υποψιάζομαι ότι σε νέους επεξεργαστές δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
προσωπικα δε βρισκω καποιον ιδιαιτερο λογο να το χρησιμοποιησει καποιος αφου στα 7 οπως και στα vista υπαρχει δυνατοτητα να τρεξεις μια εφαρμογη με ρυθμισεις παλιοτερης εκδοσης windows(98/xp,κλπ)..

Παρόλα αυτά υπάρχουν προγράμματα που δεν λειτουργούν σωστά σε vista και windows7, ακόμη και σε κατάσταση συμβατότητας.

Ο λόγος που προσωπικά αγόρασα το νέο λειτουργικό είναι και αυτή η δυνατότητα.

Δημοσ.

σταυρο, δεν θυμαμαι αν οι athlon 64 χ2 εχουν τη δυνατοτητα VT, νομιζω οτι την ειχαν, αλλα για να λειτουργησει πρεπει να ενεργοποιηθει και μεσα απο το BIOS.

Δημοσ.

οχι δεν μπαινει με την εγκατασταση των 7. μπαινει μετα. πας στο site της microsoft http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

και κατεβαζεις 2 προγραμματακια. ενα ειναι Virtual Machine και το αλλο ειναι τα ΧΡ. τα εγκαθιστας, αφου πρωτα τσεκαρεις στο BIOS να ειναι enabled το virualization. και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
Σε Athlon 64 X2 δεν τρέχει καθόλου ούτε το virtual machine ούτε το xp mode. Θέλει επεξεργαστές που να υποστηρίζουν virtualization.

Εγώ πάλι στο desktop της υπογραφής μου που έχω δοκιμάσει το virtualbox τρέχει μια χαρά. Και μιλάμε για μονοπύρηνο celeron 430. Όταν λέω μια χαρά, δεν εννοώ ότι πάει καλά, σέρνεται το σύμπαν. Αλλά γίνεται, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Δημοσ.

μηπωσ καποιος εχει εγκαταστησει σε vitrual machine [ας αναφερει σε ποιο] να κανει εγκατασταση τα 98 σε pc με amd64x2? ευχαριστω για τι πληροφορια οσο αναφορα το bios .....

Δημοσ.

Που υπαρχει αυτη η επιλογη , εγω ηδη δοκιμασα πολλα προγραμματα και λενε οτι ειναι αυμβατα με αυτη την εκδοση των Win (7 Ultimate 64) και ως εκ τουτου δεν μπορουν να τρεξουν λεει, και κλεινουν...

Μπορω να τα τρεξω κανονικα μεσω αυτου του XP mode?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:32 ----------

Αυτο διαπιστωσα κι εγω μολις... Αρα Athlon 64X2 και 7 = διαζυγιο...

• Moderators
Δημοσ.
Που υπαρχει αυτη η επιλογη , εγω ηδη δοκιμασα πολλα προγραμματα και λενε οτι ειναι αυμβατα με αυτη την εκδοση των Win (7 Ultimate 64) και ως εκ τουτου δεν μπορουν να τρεξουν λεει, και κλεινουν...

Δεξι κλικ πανω στο προγραμμα που θελεις να τρεξεις,Properties-->Compatibility και επιλεγεις πιο λειτουργικο θελεις.

• Moderators
Δημοσ.
Πλακα κανεις ετσι... αυτο δεν εχει κανενα αποτελεσμα.

Οχι σοβαρα μιλουσα:rolleyes:Τα παραπονα σου στον κατασκευαστη του προγραμματος/στην ms για το compatibility.

Δημοσ.

Αν μιλουσες σοβαρα τοτε δεν εχεις ιδεα ή δεν εχεις τα 7.

Ενα προγραμμα που δεν τρεχει στα 7 λογω ασυμβατοτητας, δεν προκειται να το τρεξεις με την επιλογη που λες, ακομα κι αν χοροπηδηξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...