Physics_Rulez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν ξεκλειδώνει;;; Το μηχανηματάκι είναι της Mio... Το πρόγραμμα που έχει μέσα είναι το SmartST 2009 Στο βιβλιαράκι λέει ότι έχει Windows CE Core 5.0, αν παίζει κανένα ρόλο....
adamch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο- αλλά ούτε κάρτα μνήμης παίρνει, ούτε καλώδιο usb είχε στη συσκευασία. άρα θεωρώ ότι δεν παίζει να γίνεται αλλαγή προγράμματος πλοήγησης πάντως σε γενικές γραμμές είναι καλό για τα λεφτά του
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο- αλλά ούτε κάρτα μνήμης παίρνει, ούτε καλώδιο usb είχε στη συσκευασία. άρα θεωρώ ότι δεν παίζει να γίνεται αλλαγή προγράμματος πλοήγησης πάντως σε γενικές γραμμές είναι καλό για τα λεφτά του Επεστράφη ήδη. Το πρόγραμμα που είχε ήταν καλό, αλλά είχε χάρτη μόνο για Ελλάδα (και δε βρήκα χάρτες πουθενά). Τα ξεκλείδωτα έχουν και άλλη χάρη όπως και να το κάνουμε!
adamch Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 καλά δεν ήξερες ότι έχει μόνο ελληνικό χάρτη; και κατάφερες να το επιστρέψεις αφού το είχες ανοίξει; μπράβο
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 και κατάφερες να το επιστρέψεις αφού το είχες ανοίξει; μπράβο Φυσικά, αφού μπορώ! μέσα σε 10 μέρες με τη συσκευασία του και όλα. Στον κωτσόβολο όλα αυτά και ούτε κουβέντα δεν είπαν! πολύ εξυπηρετικοί! Το έχω κάνει και στο multirama.... μόνο στο plaisio σου βγάζουν την παναγία. Παρήγγειλα ένα rye που είναι ξεκλείδωτα από τη μάνα τους, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
Ardov Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ενα ερώτημα να κάνω, το Navman F35 έχει πλήρη φωνητική καθοδήγηση και για τις αποστάσεις (πόσα μέτρα χιλιόμετρα κλπ ευθεία) και για διασταυρώσεις και εξόδους αυτοκινητόδρομων?
adamch Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 φίλε μου αν κατάλαβα καλά τι εννοείς ναι έχει
Ardov Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εννοώ, εαν σε ειδοποιεί φωνητικά, "στα 300 μέτρα στρίψτε δεξιά" , "συνεχίστε ευθεία για 5 χιλιόμετρα" κλπ. Αν ναι, είναι στα ελληνικά? Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!
adamch Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ναι φίλε μου εννοείται πως το κάνει αυτό. είπαμε δεν είναι και για τα σκουπίδια- έχει τους ίδιες χάρτες με τα Mio. το κάνει στα ελληνικά και μάλιστα ενώ αρχικά μιλούσε ένας ψωλαράς, το ρύθμισα να τα λέει ένα γκομενάκι χαχα
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 για την ιστορια... το μηχανακι ειναι ''ξαδερφακι'' του miomoov200. ξεκλειδωνει μεσα σε 20 sec!!!! φορτωνεται οποιο προγραμμα θελετε...στη flash μειονεκτημα η μη υπαρξης slot/sd.
adamch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μπορείς να μας δώσεις κάποιες οδηγίες για το πώς ξεκλειδώνει; γιατί εγώ νόμιζα ότι επειδή δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν μπορείς να βάλεις άλλο λογισμικό
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μπορείς να μας δώσεις κάποιες οδηγίες για το πώς ξεκλειδώνει; γιατί εγώ νόμιζα ότι επειδή δεν παίρνει κάρτα μνήμης, δεν μπορείς να βάλεις άλλο λογισμικό ok σε λιγο θα δεις σχετικο thread...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.