Προς το περιεχόμενο

Πόσο άντεξε η μπαταρία του Ιphone σας?

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαθώς πολλά Ιphone 2g φτάνουν τα 2 χρόνια ζωής, και εγώ βλέπω πως το 3GS μου θα το φορτίζω το πολύ κάθε δεύτερη μέρα, θέλω να ρωτήσω πως αντέχουν στο χρόνο οι μπαταρίες των Iphone.

Πείτε πόσο συχνά το φορτίζετε και αν έχει πέσει σταδιακά η διάρκεια της μπαταρίας σας, και βέβαια αν την έχετε αλλάξει!

Δημοσ.

Επί της ουσίας όποτε είμαι σπίτι, το συνδέω στο USB έτσι ώστε να είναι πάντα in sync, οπότε και φορτίζει.

Δεν έχω πάρει είδηση αν έχει πέσει η μπαταρία.

Δημοσ.

To 3G που εχω εγω, καθε μερα μπαινει στη φορτιση..Απο το Μαιο το εχω αλλα δεν εχω παρατηρησει καμια αλλαγη στο ποσο κραταει..

Δημοσ.

Εγώ το έχω σχεδόν από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε Αμερική και πλέον η μπαταρία τα έχει παίξει. Ανάλογα με τη χρήση, μου κρατάει 1 με 1,5 μέρα, όχι περισσότερο.

Δημοσ.
Εγώ το έχω σχεδόν από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε Αμερική και πλέον η μπαταρία τα έχει παίξει. Ανάλογα με τη χρήση, μου κρατάει 1 με 1,5 μέρα, όχι περισσότερο.

Aυτό θέλω να ακούσω. Πόσο σου άντεχε όσο ήταν "φρέσκια" η μπαταρία?

Πότε περίπου κατάλαβες ότι πλέον έχει πέσει η διάρκειά της?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο iphone, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα κινητά

η διάρκεια της μπαταρίας αυξάνεται αρκετά όταν απενεργοποιήσουμε το 3G (μόνο GPRS).

Η κατανάλωση είναι αρκετά μεγαλύτερη όταν η κεραία ψάχνει για 3G σήμα.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο iphone, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα κινητά

η διάρκεια της μπαταρίας αυξάνεται αρκετά όταν απενεργοποιήσουμε το 3G (μόνο GPRS).

Η κατανάλωση είναι αρκετά μεγαλύτερη όταν η κεραία ψάχνει για 3G σήμα.

Υπάρχει και στο iPhone. Πας Settings > General > Network > Enable 3G.

Το οποίο το έχω μόνιμα κλειστό, εκτός από όταν το χρειάζομαι πραγματικά. Δηλαδή πολύ σπάνια. Έτσι κι αλλιώς η 3G κάλυψη της Vodafone είναι κάτι παραπάνω από άθλια, οπότε δεν έχει και νόημα.

Δημοσ.

iphone 3g, μετά από 1χρόνο κ2μήνες δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή διαφορά..

συνήθως από την πρώτη κιόλας μέρα το φόρτιζα κάθε μέρα λόγω αρκετής χρήσης.. όμως υπήρξε διάστημα όπου λόγω διακοπών δεν το χρησιμοποιούσα πάρα μόνο για 1-2 κλίσεις του 1λεπτού κ 1-2λεπτά χρήση ιντερνετ τη μέρα και η μπαταρία κράτησε 4 ημέρες σε stand by με κάνα 2 άνοιξε κλείσε.. οπότε είναι καθαρά θέμα χρήσης..

χτές το φόρτησα 3 φορές :X , κάποιες εφαρμογές είναι πιο ενεργοβόρες από τις άλλες.. βέβαια ελπίζω να μην φτάσω κάποια στιγμή στο σημείο να ενεργοποιώ aiplane mode στο μετρό για να γλιτώσω μπαταρία.. :lol:

Δημοσ.
βέβαια ελπίζω να μην φτάσω κάποια στιγμή στο σημείο να ενεργοποιώ aiplane mode στο μετρό για να γλιτώσω μπαταρία..

Μεχρι εκεινη την σιγμη θα εχεις παρει το επομενο!

Δημοσ.

Στην αρχή μου κράταγε τουλάχιστον ένα 2ήμερο και μάλιστα με ανοιχτό Wifi, συνεχείς δοκιμές με νέες εφαρμογές κτλ (στις αρχές του το iPhone ήταν τρελό κόλλημα και έτρωγα ώρες με το να ψάχνω εφαρμογές κτλ.). Τώρα πλέον αν απλά αφήσω ανοιχτό το Wifi, σε μια μέρα έχει φύγει η μπαταρία. Άσε που εδώ και κανα χρόνο έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και την έχω βάλει έλάχιστα πιο πάνω από το χαμηλότερο επίπεδο. Παλιά το είχα στο αυτόματο και δεν μασούσε τίποτα. Άντε να βγει κανα καινούριο iPhone, γιατί δεν θα την παλέψω για πολύ καιρό ακόμη με την μπαταρία αυτουνού.

Δημοσ.
Στην αρχή μου κράταγε τουλάχιστον ένα 2ήμερο και μάλιστα με ανοιχτό Wifi, συνεχείς δοκιμές με νέες εφαρμογές κτλ (στις αρχές του το iPhone ήταν τρελό κόλλημα και έτρωγα ώρες με το να ψάχνω εφαρμογές κτλ.). Τώρα πλέον αν απλά αφήσω ανοιχτό το Wifi, σε μια μέρα έχει φύγει η μπαταρία. Άσε που εδώ και κανα χρόνο έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και την έχω βάλει έλάχιστα πιο πάνω από το χαμηλότερο επίπεδο. Παλιά το είχα στο αυτόματο και δεν μασούσε τίποτα. Άντε να βγει κανα καινούριο iPhone, γιατί δεν θα την παλέψω για πολύ καιρό ακόμη με την μπαταρία αυτουνού.

Εγώ το φορτίζω το βραδάκι πριν πέσω για ύπνο κάθε μέρα.

Wifi πάντα ανοικτό και συνήθως κουμπωμένο σε κάποιο router (είτε δουλειά είτε σπίτι), 3G πάντα κλειστό. Mail λαμβάνω διαρκώς και το έχω ρυθμίσει το Push στην μία ώρα.

Την άλλη μέρα το πρωί με τις άπειρες υπενθυμίσεις και κουδουνίσματα ξεκινάω με 85-90% μπαταρία.

Το βράδυ κατά τις 24:00 η μπαταρία θα είναι (με μερικά τηλεφωνήματα με μερικά SMS και ίσως με κανένα τραγουδάκι γύρω στο 50-70%. Αν κάνω περισσότερα τηλεφωνήματα μπορεί να πέσει στο 40%. Εξαρτάται την χρήση.

Το φορτίζω κάθε μέρα για να έχω μπαταρία και όποτε κρίνω ότι μπορώ, το αφήνω να ξεφορτιστεί τελείως.

Αν είναι Σαββατοκυριακο (χωρίς υπενθυμίσεις κλπ) ξεκινάει η μέρα με 99% μπαταρία.

Τα Σαββατοκύριακα το αφήνω να ξεφορτίσει τελείως και διαπιστώνω οτι αν πχ έχει κάποιος 30% μπαταρία, αυτό είναι πολύ τελικά. (περισσότερο είναι ο φόβος οτι θα μείνεις χωρίς μπαταρία παρά το πόσο μπαταρία έχεις).

Πρακτικά δηλαδή θεωρώ οτι με Wifi ανοικτό όλη μέρα, και Normal χρήση, θα διαρκέσει 2 μέρες περίπου.

Αλλιώς θα χρειαστεί κάθε μέρα φόρτισμα για να είσαι σίγουρος οτι θα βγάλεις την μέρα με ο,τι χρήση και να του κάνεις...

ΥΓ:

1) Το Brightness της οθόνης το έχω στο 50% πάντα και το Wifi συνεχώς ανοικτό με Push κάθε μία ώρα.

2) το iphone 3G 16GB μου, το έχω αγοράσει αρχές Απριλίου 2009. Γενικά δεν μπορώ να πω οτι έχω παρατηρήσει κάποια πτώση στην διάρκεια της μπαταρίας του.

3) Αυτό που τρώει πολύ μπαταρία είναι αν τυχόν χρησιμοποιήσω το 3G ή / και το GPS του. (ειδικά το GPS τρώει τη μπαταρία πολύ γρήγορα).

4) Όποτε μπορώ το ξεφορτίζω τελείως (μέχρι να κλείσει μόνο του ή όταν κοκκινίσει το σύμβολο της μπαταρίας (5-20%) αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως μια φορά την εβδομάδα περίπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...