Προς το περιεχόμενο

xbox 360 wired controler for pc Προβλημα...

deviljin666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον.... εχω ενα μικρο προβλημα. εχω το εν λογω χειριστηριο και το προβλημα που εχω ειναι το εξης.

Πρωτον εχω 2 pc. στο ενα εχω vista. στον αλλο εχω xp sp3.

στα vista παιζει κανονικα!!. στα xp ομως..... ενω εχω περασει τους drivers απο micromalaki αρνειται κατηγορηματικα να συνδεθει με το αλλο του μισο.

Εχω δοκιμασει απο ελληνικους drivers αλλα και αγγλικους. επανακκινησεις... Τιποτα ομως. παταω το "Χ" και αναβει, μετα το connect που ειναι αναμεσα στους μοχλους, αρχιζει να γυριζει το λαμπακι (πρασινο), μετα παταω και απο τον connectora το κουμπακι αλλα τιποτα....

Δημοσ.

Τι να σου πω φιλε μου εμενα επεζε κανονικα και στα XP και στα 7αρια που εχω τωρα. Να σε ρωτησω ομως αν εχεις την εκδοση για windows ή εχεις παρει χειριστηριο για ΧΒΟΧ 360 γιατι παιζει με τον τελευταιο οδηγο της microsoft να το δημιουργειτε το προβλημα. Αν μπορεις δοκιμασε να βρεις το οδηγο για ΧΡ που εχει το δισκακι του χειριστηρίου που δινουν μαζι με την εκδοση για Windows.

Δημοσ.

τι να σου πω φιλε μου μπορει να εχει γινει corrupt καποιο αρχειο των windows. Εφοσον παιζει κανονικα στα vista σιγουρα δεν ειναι απο το χειριστήριο το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...