deviljin666 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 λοιπον.... εχω ενα μικρο προβλημα. εχω το εν λογω χειριστηριο και το προβλημα που εχω ειναι το εξης. Πρωτον εχω 2 pc. στο ενα εχω vista. στον αλλο εχω xp sp3. στα vista παιζει κανονικα!!. στα xp ομως..... ενω εχω περασει τους drivers απο micromalaki αρνειται κατηγορηματικα να συνδεθει με το αλλο του μισο. Εχω δοκιμασει απο ελληνικους drivers αλλα και αγγλικους. επανακκινησεις... Τιποτα ομως. παταω το "Χ" και αναβει, μετα το connect που ειναι αναμεσα στους μοχλους, αρχιζει να γυριζει το λαμπακι (πρασινο), μετα παταω και απο τον connectora το κουμπακι αλλα τιποτα....
geoal1973 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τι να σου πω φιλε μου εμενα επεζε κανονικα και στα XP και στα 7αρια που εχω τωρα. Να σε ρωτησω ομως αν εχεις την εκδοση για windows ή εχεις παρει χειριστηριο για ΧΒΟΧ 360 γιατι παιζει με τον τελευταιο οδηγο της microsoft να το δημιουργειτε το προβλημα. Αν μπορεις δοκιμασε να βρεις το οδηγο για ΧΡ που εχει το δισκακι του χειριστηρίου που δινουν μαζι με την εκδοση για Windows.
deviljin666 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 εχω την εκδοση για windows...... και εχω δοκιμασει και απο το δισκακι.... :devil::devil:
geoal1973 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 τι να σου πω φιλε μου μπορει να εχει γινει corrupt καποιο αρχειο των windows. Εφοσον παιζει κανονικα στα vista σιγουρα δεν ειναι απο το χειριστήριο το προβλημα.
darksoho33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Στον πινακα ελεγχου στα χειριστηρια στο βρισκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.