Προς το περιεχόμενο

GPU ως 150 ευρω

speed_fire08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι φθηνότερες από τις 4890 είναι στην ίδια τιμή με τις 5770. Για κάποιον που θέλει να παίξει DX10.1 παιχνίδια τώρα, δεν ενδιαφέρεται για τους καινούριους τίτλους που θα έρθουν και αλλάζει κάρτες ανά χρόνο η 4890 δεν είναι η καλύτερη λύση;

Εγώ θα έλεγα να πάρετε την HD3870X2, κάνει γύρω στα 150 ευρά και έχει περισσότερο Bandwidth απ'όλες... Επίσης έχει καλύτερες επιδόσεις από την 4890, την 4770, την 5770 και την GTX260...

Είστε ρε παιδιά σοβαροί??? Μιλάμε δλδ για τον ορισμό της χοντροκεφαλιάς... Δείξε μου δλδ ένα άτομο που θέλει να παίζει τα τωρινά games, αλλά δεν ενδιαφέρεται να παίξει αυτά του επόμενου μήνα... Τι λογικές είναι αυτές δεν μπορώ να καταλάβω... Είναι κάρτες προηγούμενης γενιάς... Τέλος... Δεν έχω να πω κάτι άλλο...

Είναι σαν να μου λες πως δεν θα αγοράσω το καινούργιο αυτοκίνητο Χ, αλλά θα πάρω το 10ετίας αυτοκίνητο Ψ γιατί έχει 10 άλογα παραπάνω... Άσχετα που θα πληρώνω 300 ευρώ παραπάνω τέλη ο μαλάκας...

Υ.Γ. no offence αλλα δεν κρατήθηκα...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ παιδια ο καθενας εχει τις αποψεις του...Αλλα οπως κ να το κανουμε προτιμω nvidia γιατι δεν εχουν τα προβληματα με drivers που εχει η ATI με τους catalyst...Ξερετε ολοι φανταζομαι τι γινεται με το PES 2010..

Και ο καθενας το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να διαλεξει οποια καρτα θελει συμφωνα με τις αναγκες του..Δεν θεωρω παντως αναγκη να εχω ντε και καλα μια καρτα με DX11 μονο και μονο για να δω ενα extra feature σε καποιο παιχνιδι...

Αν αυτο το υποθετικο παιχνιδι δεν παιζοταν παρα μονο με DX11 τοτε το συζητουσα...

Προσωπικα παντως...με το συστημα της υπογραφης μου δεν εχω το παραμικρο προβλημα σε παιχνιδια στη max αναλυση της οθονης, εκτος απο το crysis βεβαια που εχει καταντησει αηδεια η κατασταση..

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα να πάρετε την HD3870X2, κάνει γύρω στα 150 ευρά και έχει περισσότερο Bandwidth απ'όλες... Επίσης έχει καλύτερες επιδόσεις από την 4890, την 4770, την 5770 και την GTX260...

Έχει καλύτερες επιδόσεις από την 4890; Η οποία είναι μάλιστα μονή και όχι διπλή. Τελείως τραβηγμένο παράδειγμα.

Είστε ρε παιδιά σοβαροί??? Μιλάμε δλδ για τον ορισμό της χοντροκεφαλιάς...

Δε μου λες για πόση χοντροκεφαλιά δική μου μιλάμε; Απ' ότι φαίνεται, αν τα γράμματα δεν λαθεύουν δηλαδή εκτός από μια ερώτηση που έκανα δεν έχω άλλη συμμετοχή στο νήμα. Λοιπόν, ποιος δεν είναι καθόλου σοβαρός και συμπεριφέρεται υστερικά; Ίσως είναι καλό να μάθουμε να μην ξεφορτώνουμε τα απωθημένα μας (χρησιμοποιείς πληθυντικό πρόσωπο, όχι ενικό ;) ) όπου να 'ναι και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι πάντα οι απόψεις θα διίστανται.

Δείξε μου δλδ ένα άτομο που θέλει να παίζει τα τωρινά games, αλλά δεν ενδιαφέρεται να παίξει αυτά του επόμενου μήνα... Τι λογικές είναι αυτές δεν μπορώ να καταλάβω...

Κάποιος που γνωρίζει τους επερχόμενους τίτλους και αποφάσισε πως δε του πολυαρέσουν και ότι θα είναι ΟΚ με τους ήδη υπάρχοντες; Έτσι το σκέφτηκα. Αν νομίζεις πως δε σκέφτηκα καλά γιατί τρελαίνεσαι; Ε; Παραπάνω σου έγραψα γιατί. ;)

Και κάτι άλλο που σκέφτηκα τώρα.

Ρωτάω, αναρωτιέμαι πόσα dx11 παιχνίδια θα βγουν τον επόμενο χρόνο (1) και αν η 5770 με επιδόσεις χαμηλότερες από την 4870 θα τα παίζει με ικανοποιητικά fps σε 24άρες οθόνες σαν αυτή που έχει ο νηματοθέτης(2). Μήπως κάποιος που θέλει να παίξει τα καινούρια παιχνίδια να μην το σκέφτεται για καμία από τις δύο, μήπως να πάει για 5850 ή να περιμένει τις καινούριες της NVidia οπότε να ρωτούσαμε το παιδί να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ανάγκες του; Μήπως τα παιχνιδάκια που παίζει πού και πού του αρέσει να τρέχουν με φίλτρα και τα σχετικά;

Υ.Γ. no offence αλλα δεν κρατήθηκα...

Όχι καλέ, σιγά. Με αποκάλεσες ασόβαρο, ξεροκέφαλο, εμέσως μαλάκα, δεν πρόσεξες ότι δεν εκφράζω ισχυρή θέση αλλά ρωτάω και περιμένεις να παρεξηγηθώ; Εσύ θα παρεξηγιόσουν στη θέση μου; Πάντως έστω και αν δεν επικροτώ κατανοώ.

Δημοσ.

οκ παρτε την 5770 και οταν ερθουνε τα dx11 game και βγαζετε 30 fps και θα αναγκαζεστε η αν ριξετε τα γραφικα η να πατε σε dx10 μπας και τα βαλετε φουλ και θα ερχετε η 4890 με παραπανο επιδοσεις και τοτε για να παρηγορηθητε θα λετε αααα εγω εχω dx11 εχω καλυτερη καρτα :lol:

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι το DX11 θα τρεξει καλυτερα και με περισσοτερα FPS στην ιδια καρτα απο οτι το DX10 και θα εχει και τα χαρακτηριστικα του DX11. Τρανο παραδειγμα το bench του STALKER 3 που τρεχει αρκετα καλυτερα σε DX11 mode ΚΑΙ εχει και τα χαρακτηριστικα του DX11.

Οποτε ναι ειναι καλυτερα να παει σε νεα καρτα, οχι οτι μια 5770 δεν ειναι καλη μιας και ειναι στα επιπεδα επιδοσεων μιας 4870. Ειναι πολυ κριμα να παει καποιος τωρα σε παλιοτερη γενια τωρα που φτιαχνει νεο PC. Δεν συμφερει οπως και να το κανουμε απο οποια μερια και αν το δεις και ειδικα στα επιπεδα τιμης που θετει ο ποστερ.

Τωρα το αν προτιμας Nvidia για τους -και καλα- προβληματικους drivers εγω θα ελεγα να μας ερθεις στο 2009 που ζουμε και να αφησεις τις ιστοριες για αγριους πισω στο 1997 οπου και ανηκουν.

Δημοσ.

εγω λεω να βαλει λιγα παραπανο λεφτα να παρει μια 5850

μας και παιξει κανενα dx11 παιχνιδι στα φουλ (με λιγα aa) ;)

Δημοσ.

1. Ο TS αναφέρει: "παιχνιδακια που κ που".

2. Είσαι τόσο σίγουρος ότι θα παίξει με full details τα DX11 παιχνίδια όταν έρθουν με την 5850;

3. Δεν το χαλαρώνουμε λίγο; Ο TS δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα..

Δημοσ.
Έχει καλύτερες επιδόσεις από την 4890; Η οποία είναι μάλιστα μονή και όχι διπλή. Τελείως τραβηγμένο παράδειγμα.

Δε μου λες για πόση χοντροκεφαλιά δική μου μιλάμε; Απ' ότι φαίνεται, αν τα γράμματα δεν λαθεύουν δηλαδή εκτός από μια ερώτηση που έκανα δεν έχω άλλη συμμετοχή στο νήμα. Λοιπόν, ποιος δεν είναι καθόλου σοβαρός και συμπεριφέρεται υστερικά; Ίσως είναι καλό να μάθουμε να μην ξεφορτώνουμε τα απωθημένα μας (χρησιμοποιείς πληθυντικό πρόσωπο, όχι ενικό ;) ) όπου να 'ναι και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι πάντα οι απόψεις θα διίστανται.

Κάποιος που γνωρίζει τους επερχόμενους τίτλους και αποφάσισε πως δε του πολυαρέσουν και ότι θα είναι ΟΚ με τους ήδη υπάρχοντες; Έτσι το σκέφτηκα. Αν νομίζεις πως δε σκέφτηκα καλά γιατί τρελαίνεσαι; Ε; Παραπάνω σου έγραψα γιατί. ;)

Και κάτι άλλο που σκέφτηκα τώρα.

Ρωτάω, αναρωτιέμαι πόσα dx11 παιχνίδια θα βγουν τον επόμενο χρόνο (1) και αν η 5770 με επιδόσεις χαμηλότερες από την 4870 θα τα παίζει με ικανοποιητικά fps σε 24άρες οθόνες σαν αυτή που έχει ο νηματοθέτης(2). Μήπως κάποιος που θέλει να παίξει τα καινούρια παιχνίδια να μην το σκέφτεται για καμία από τις δύο, μήπως να πάει για 5850 ή να περιμένει τις καινούριες της NVidia οπότε να ρωτούσαμε το παιδί να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ανάγκες του; Μήπως τα παιχνιδάκια που παίζει πού και πού του αρέσει να τρέχουν με φίλτρα και τα σχετικά;

Όχι καλέ, σιγά. Με αποκάλεσες ασόβαρο, ξεροκέφαλο, εμέσως μαλάκα, δεν πρόσεξες ότι δεν εκφράζω ισχυρή θέση αλλά ρωτάω και περιμένεις να παρεξηγηθώ; Εσύ θα παρεξηγιόσουν στη θέση μου; Πάντως έστω και αν δεν επικροτώ κατανοώ.

Καταρχάς συγνώμη για τυχόν προσβολές... Αναφέρθηκα γενικά όταν μιλούσα για χοντροκέφαλους (εξ'ού και ο πληθυντικός)... Φιλικά παντα :-)

Δημοσ.
1. Ο TS αναφέρει: "παιχνιδακια που κ που".

2. Είσαι τόσο σίγουρος ότι θα παίξει με full details τα DX11 παιχνίδια όταν έρθουν με την 5850;

3. Δεν το χαλαρώνουμε λίγο; Ο TS δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα..

παντως παραπολυ καλυτερα απο την 5770

αν σκεφτεις οτι η 5770<gtx260(η ισον γιατι οπου να νε βλεπω τα σχολια :lol:)

και η 5850<gtx 285 ;)

Δημοσ.

Alchemist ;)

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...