S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Η εταιρεία Activision ανακοίνωσε ότι το βιντεοπαιχνίδι της Call of Duty: Modern Warfare 2 απέφερε έσοδα 550 εκατομμυρίων δολαρίων τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για όλη τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι ξεπέρασε την ταινία Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, η οποία έφτασε τα 394 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο πενθήμερο προβολής, αλλά και το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto IV, που απέφερε 500 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το Reuters, αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι το Modern Warfare 2 θα πουλήσει μέχρι το τέλος του έτους 11 με 13 εκατομμύρια αντίγραφα. Στο παιχνίδι «βολής πρώτου προσώπου» ο παίκτης αναλαμβάνει να πολεμήσει ως στρατιώτης σε διάφορα πεδία μαχών, από τη Νότιο Αμερική μέχρι το Αφγανιστάν. Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του παιχνιδιού εκτίναξε την κίνηση στην υπηρεσία online βιντεοπαιχνιδιών Xbox Live της Microsoft. Όπως αναφέρει το CNet, στις 10 Νοεμβρίου η υπηρεσία σημείωσε ρεκόρ εξυπηρετώντας 2,2 εκατομμύρια διαφορετικούς χρήστες. Newsroom ΔΟΛ Πηγή: In.gr Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2009 από dimitris2006
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ούτε εγώ το περίμενα μετά το κράξιμο που είδα εδώ πέρα. Αλλά κλασικά τα χώνουμε πριν καν δοκιμάσουμε. Γράψε το σχόλιο σου κάτω απ το δικό μου μην κλειδωθεί η είδηση.
johnny21a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξερω ποιος εκραξε και ποιος οχι αλλα το παιχνιδακι τα σπαει, πολυ αντιρρησίες εχουν καταντησει πολλοι. Μαλλον νομιζουν οτι ειναι in να εισαι εναντια...
avraam5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 550.000.000 εσοδα/45euro(το παιχνιδι)=12.222.222 (αντιγραφα του παιχνιδιου) την εκτιμηση για 11-13 εκ τεμαχια του Reuters ηδη την εχει ξεπερασει
linuxovios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ούτε εγώ το περίμενα μετά το κράξιμο που είδα εδώ πέρα.Αλλά κλασικά τα χώνουμε πριν καν δοκιμάσουμε. Δεν ξερω ποιος εκραξε και ποιος οχι αλλα το παιχνιδακι τα σπαει, πολυ αντιρρησίες εχουν καταντησει πολλοι. Μαλλον νομιζουν οτι ειναι in να εισαι εναντια... Σκέψου ή ενημερώσου πριν μιλήσεις. Δεν είπε κανείς ότι το παιχνίδι δεν "τα σπάει" σε συγκεκριμένα μέρη του. Οι αντιρρήσεις είχαν να κάνουνε με την υποβάθμιση του online κομματιού για τους pc users ( κατάργηση dedicated servers και όλα τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται , που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ - ενημερώσου ). Επίσης δεν είναι απαραίτητα σωστό να συνδέουμε την εμπορική επιτυχία με την ποιότητα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μπορεί να συνυπάρχουν, μπορεί και όχι. Ο τίτλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την επιτυχία του COD4 και το πολύ καλό marketing. Δε νομίζω ότι αξίζει ως προς την ποιότητα το ρεκόρ που έκανε.
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σκέψου ή ενημερώσου πριν μιλήσεις. Δεν είπε κανείς ότι το παιχνίδι δεν "τα σπάει" σε συγκεκριμένα μέρη του. Οι αντιρρήσεις είχαν να κάνουνε με την υποβάθμιση του online κομματιού για τους pc users ( κατάργηση dedicated servers και όλα τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται , που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ - ενημερώσου ). Αχμ, έχω παίξει online. Πρέπει να ενημερωθώ και πάλι; Αν βοηθάει έχω παίξει και τα προηγούμενα της σειράς (online απ το 2 και μετά αν θυμάμαι καλά).
linuxovios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 E τότε δεν καταλαβαίνεις ποια τα θετικά των dedicated servers και τα αρνητικά του p2p. Ίσως να μη σε ενδιαφέρει να παίξεις ανταγωνιστικά και είσαι casual gamer. Τότε το p2p δε σου δημιουργεί πρόβλημα. Υπάρχει πολύς κόσμος όμως που έχει σοβαρές ενστάσεις με το online του παιχνιδιού (για SP δε συζητάμε, ο τίτλος για το online του έγινε επιτυχία)
S2Katana Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 550.000.000 εσοδα/45euro(το παιχνιδι)=12.222.222 (αντιγραφα του παιχνιδιου)την εκτιμηση για 11-13 εκ τεμαχια του Reuters ηδη την εχει ξεπερασει Φανταστείτε installation base με όλα τα αντιγραμμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα