gmch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κανά νέο βρε παιδιά από τις εφορίες ?? Πληρώνουν ή ακόμα. Άντε και έρχεται το νέο τουτου σε λίγο και θα αρχίσουν τα έξοδα : δόσεις, ασφάλιστρα, βενζίνες, νέα τέλη κυκλοφορίας, αξεσουάρ κλπ.
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το 1000άρικο περιμένεις εσύ. ΑΪΝΤΑ ΛΑ ΦΟΥΜΕΝΤΟ! Ελπίζω να σου περισσεύουν για φαρμακείο μπρο.
gmch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το φαρμακείο είναι δώρο. Θα πάρω τσίχλες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αυριο θα εχω το κ@λοχαρτο της αποσυρσης του αυτοκινητου, αυριο παω να παρω τα 2 χαρτια απο τη νομαρχια. Απο δευτερα θα βγαλω ασφαλεια και θα μπορω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κινω το άλλο αυτοκινητο που αγοραστηκε λογω της αποσυρσης. Αρα απο την ερχομενη βδομαδα θα πάω και στην εφορια να δουμε τι γινεται με το 1+1 χιλιαρικο. Και, Χοφντινγπραπαπα, οχι δεν περιμενουμε το χιλιαρικο, το νεο αυτοκινητο ηδη το εχω ξεπληρωσει. Αλλα θα τους παρει και θα τους σηκωσει αν δε το δωσουν Δικαστικως εννοω, αν αργησει κι αλλο η πληρωμη...
Stefanaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως πήγα σήμερα να εισπράξω το 1 χιλιάρικο αλλά μου είπαν οτί ακόμα δεν τους έχει έρθει εγγύκλιος, και εισέπραξα όχι 1, όχι 2, αλλά 3 (οχι χιλιάρικα...)!! Δεν ξέρουν τίποτα απολύτως. Και αυτοί μαύρα μεσάνυχτα σαν κι εμάς. Με συμβούλεψαν όμως ότι θα το πει η τηλεόραση και να μην αγχώνομαι (τους σαχλούς... λες και πλησιάζουν Χριστούγεννα και τα χρειάζομαι τα 2 χιλιαρικάκια).
The_Judas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν περιμένετε τα χρήματα αυτά για άμεσες αναγκες καήκατε. Το κράτος θα προσπαθήσει να μεταθέσει όσο μπορεί τις υποχρεώσεις. Την στιγμή που είναι απλήρωτοι πόσους μήνες οι προμηθευτές του κράτους... με τα δικά μας χιλιάρικα θα ασχολούνται? Εδώ χρωστάει σε νοσοκομεία-φαρμακοποιούς και πόσους άλλους δισεκατομμύρια... και θα φοβηθεί το κράτος τις μυνήσεις για ενα χιλιάρικο? Στο νομοσχέδιο της απόσυρσης δεν αναφερόταν η χρονική διάρκεια αποπληρωμής οπότε δεν τίθεται δικαστικό ζήτημα.
Stefanaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν έχω να συντηρήσω και οικογένεια για να πεις ότι καίγομαι. Απλά η καταναλωτική μου ανάγκη μεγαλώνει (όπως φαντάζομαι όλων μας...) τις μέρες των Χριστουγέννων.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλώ να αποφεύγονται αναφορές και κρίσεις σε πολιτικά κόμματα.
The_Judas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν έχω να συντηρήσω και οικογένεια για να πεις ότι καίγομαι. Απλά η καταναλωτική μου ανάγκη μεγαλώνει (όπως φαντάζομαι όλων μας...) τις μέρες των Χριστουγέννων. Οι γιορτές είναι η χειρότερη περίοδος για αγορές. Τότε είναι που ανεβάζουν τις τιμές γιατί είμαστε όλοι τυφλωμένοι απο την καταναλωτική μανία και απο τα χριστουγενιάτικα τραγουδάκια. Οπότε καλύτερα να πληρωθούμε αργότερα
jason_rethymno Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Κανα νέο ρε σεις ? το αποσυρανε το μέτρο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εδω δεν πηρα ακομα στην εφορια για τα χιλιαρικα. Η διαδικασια μεχρι τωρα κυλισε ομως ομαλα και εχω στα χερια μου τα δυο χαρτια για τα 2 χιλιαρικα (αποσυρση+ κινητρο αγορας νεου). Και ναι το μετρο το εχουν αποσυρει απο 2 Νοεμβριου, αλλα οσοι προλαβαν πρεπει να παρουν τα λεφτα που ελεγε ο νομος πριν καταργηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.