Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα για αγορά iMac

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά...

σχετικά με το νέο iMac 21,5" που σε όλες τις εταιρίες κοστίζει 1169 euro (eshop, multirama, plaisio, αντιπροσωπεία)...

το είδα σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το Maconline στη Ναυαρίνου στα 999 τελική τιμή

ξέρει κάποιος πώς μπορεί να είναι τόσο φτηνο; είναι δική τους εισαγωγή; μπορεί να παίζει κάτι που πρέπει να αποφύγουμε;

ΥΓ έχει το ασύρματο πληκτρολόγιο (μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες) ενώ όλοι οι άλλοι φέρνουν με το ενσύρματο

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το MacOnline δεν παίρνει από τη Rainbow, κάνει παραεισαγωγή μόνος του, νομίζω από Αγγλία. Που σημαίνει ότι και το σέρβις του είναι στην Αγγλία.

Αλλά και πάλι η τιμή μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή...Το Mini, πχ, που ενδιαφερόμουν εγώ, έβγαινε περίπου ίδια τιμή με εδώ, σε καμία περίπτωση 15% κάτω.

Δημοσ.

εγω πιστευω η καλητερη τιμη ειναι τις elite που το εχει 1159 και δωρο +2gb ram.τωρα αυτο που λες ειναι παραεισαγωγη αλλα η τιμη ειναι ευκαιρια.παρε ενα τηλ. καλητερα και ρωτα λεπτομεριες.

Δημοσ.

Και η Elite - Madmacs.gr είναι παραεισαγωγή, ΜΗΝ παραπληροφορητε τον κόσμο.

H πείρα μου λέει για Mac ΜΟΝΟ απο Rainbow - iSquare αλλίως παρακάλα να μην χαλάσει.

Δημοσ.
Και η Elite - Madmacs.gr είναι παραεισαγωγή, ΜΗΝ παραπληροφορητε τον κόσμο.

H πείρα μου λέει για Mac ΜΟΝΟ απο Rainbow - iSquare αλλίως παρακάλα να μην χαλάσει.

μαλλον εσυ παραπληροφορης τον κοσμο φιλε.εγω το πηρα χτες απο εκει και ειναι κανονικοτατα απο rainbow-isquare.αλιως δεν θα το ελεγα!

Δημοσ.
μαλλον εσυ παραπληροφορης τον κοσμο φιλε.εγω το πηρα χτες απο εκει και ειναι κανονικοτατα απο rainbow-isquare.αλιως δεν θα το ελεγα!

ακριβώς αυτό. Και συγκεκριμένα, αν δεν ήταν η @#@#$# Rainbow να μας πρήζει τον έρωτα ("τωρα θα στείλω - αυρίο θα έχω απόθεμα - αυτήν τη στιγμή μου πονάει ο κ*λος ξαναπάρτε αργότερα") πιθανότατα θα είχε έρθει το Mini μου ως τώρα.

Για αυτό και τελικά προτίμησα ελληνικό κατάστημα, μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τύχει κάτι. Απλά από όσο ξέρω η Elite έχει και δικό της σερβις, αντίθετα με διάφορα άλλα μαγαζιά τα οποία επίσης συνεργάζονται με Rainbow.

Δημοσ.
Το MacOnline δεν παίρνει από τη Rainbow, κάνει παραεισαγωγή μόνος του, νομίζω από Αγγλία. Που σημαίνει ότι και το σέρβις του είναι στην Αγγλία.

Αυτό κατα πόσο ισχύει;;; Νομίζω είναι global οι εγγυήσεις, οπότε εάν η εδώ αντιπροσωπεία είναι η rainbow/i-square θα πρέπει να στο φτιάξει. No?

Δημοσ.
Αυτό κατα πόσο ισχύει;;; Νομίζω είναι global οι εγγυήσεις, οπότε εάν η εδώ αντιπροσωπεία είναι η rainbow/i-square θα πρέπει να στο φτιάξει. No?

No. Σορι dude.

Η Rianbow δεν είναι επίσημα αντιπροσωπεία αλλά επίσημος εισαγωγέας, που όπως έμαθα στην πορεία έχει διαφορά. Η Rainbow οφείλει να τηρήσει τους όρους της επίσημης εγγύησης της Apple για τα προϊόντα που εισάγει η ίδια (άσχετα αν πολλές φορές σου αλλάζει τον αδόξαστο), αλλά δεν έχει υποχρέωση να αναγνωρίσει και να καλύψει εισαγωγές που δεν περνάνε από αυτήν. O MacOnline κάνει χρήση της διεθνούς εγγύησης, αλλά αν δεν βρεί δικούς του πιστοποιημένους τεχνικούς δεν μπορεί να τα δώσει στους τεχνικούς της Rainbow για επισκευή, γιατί αυτή ανήκουν στη Rainbow και όχι στην Apple.

δηλαδή, αν αγοράσω κάτι μόνος μουαπό το εξωτερικό και το φέρω, αν χαλάσει δεν θα πάω πχ στο E-shop ή στο Πλαίσιο απαιτώντας να να μου το φτιάξουν, αλλά θα πρέπει να απευθυνθώ στην επίσημη αντιπροσωπεία, που στηρίζει την εγγύηση του προϊόντος στη χώρα μου αν υπάρχει. Αν δεν υπάρχει το στέλνω από εκεί που το πήρα.

Επικοινώνησα με ΓΓ καταναλώτών για αυτό το θέμα, και μου είπαν ότι στις παραεισαγωγές ισχύει η εγγύηση του παραεισαγωγέα, όποια κι αν είναι αυτή, τους όρους της οποίας όμως οφείλει να σου παραδώσει εγγράφως κατά την αγορά

Δημοσ.
ακριβώς αυτό. Και συγκεκριμένα, αν δεν ήταν η @#@#$# Rainbow να μας πρήζει τον έρωτα ("τωρα θα στείλω - αυρίο θα έχω απόθεμα - αυτήν τη στιγμή μου πονάει ο κ*λος ξαναπάρτε αργότερα") πιθανότατα θα είχε έρθει το Mini μου ως τώρα.

Για αυτό και τελικά προτίμησα ελληνικό κατάστημα, μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τύχει κάτι. Απλά από όσο ξέρω η Elite έχει και δικό της σερβις, αντίθετα με διάφορα άλλα μαγαζιά τα οποία επίσης συνεργάζονται με Rainbow.

και εγω απο οτι μου ειπανε ειναι και επισημο σερβις .ετσι και αλιως την αναβαθμισει δωρο που μου εκαναν απο 4 στα 6gb την εκαναν οι ιδιοι.

Δημοσ.

Μολις επικοινωνησα με maconline για imac ι7 και μου ειπαν 10-15 μερες εργασιμες παραδοση και 1920 ευρω ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ !!!

Δημοσ.
Μολις επικοινωνησα με maconline για imac ι7 και μου ειπαν 10-15 μερες εργασιμες παραδοση και 1920 ευρω ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ !!!

Αν ρώτησες για το iMac όπως έρχεται στο κουτί του (χωρίς κάτι έξτρα δηλαδή) η τιμή στην Ελλάδα είναι χαμηλότερη. Το Madmacs το έχει τελική €1.889 με επιπλέον 2g Ram δώρο.

Για τον χρόνο παράδοσης πάω πάσο, αρκεί να μπορεί να σου τον εγγυηθεί ότι θα είναι τόσο και δεν θα σε πάει από αύριο σε αύριο.

Δημοσ.
Αν ρώτησες για το iMac όπως έρχεται στο κουτί του (χωρίς κάτι έξτρα δηλαδή) η τιμή στην Ελλάδα είναι χαμηλότερη. Το Madmacs το έχει τελική €1.889 με επιπλέον 2g Ram δώρο.

Για τον χρόνο παράδοσης πάω πάσο, αρκεί να μπορεί να σου τον εγγυηθεί ότι θα είναι τόσο και δεν θα σε πάει από αύριο σε αύριο.

Μονο που κανεις καποιο λαθος... εγω ειπα για i7 ενω η τιμη που λες ειναι για i5 !!!

Οπως βλεπεις ειναι σχεδον ιδια !!!

Τιποτα εχτρα δεν βαζουν εδω... και μη μου πεις για τα Ελληνικα της Rainbow , γιατι θα με πιασουν τα γελια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...