gatoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Λογικά το άνοιξα γιατί έκανα update το antivirus και μου βρήκε τον trojan.απλά μου κάνει εντύπωση ενώ τον καθαρίζει όποτε τον ανοίξω βρίσκει το explorer.exe με ιο. αλλά θα ακολουθήσω την συμβουλή του φίλου πιο πάνω να απενεργοποίησω το system restore. να ρωτήσω μια μ@@@ία? όλα τα antivirus έχουν την επιλογή να απενεργοποίησουμε το system restore?
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Λογικά το άνοιξα γιατί έκανα update το antivirus και μου βρήκε τον trojan.απλά μου κάνει εντύπωση ενώ τον καθαρίζει όποτε τον ανοίξω βρίσκει το explorer.exe με ιο.αλλά θα ακολουθήσω την συμβουλή του φίλου πιο πάνω να απενεργοποίησω το system restore. Πέρα από αυτό να ρυθμίσεις το antivirus να κοιτάξει ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ανεξάρτητα επεκτάματος. Θα πάρει ώρες αλλα για καλό είναι. ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ ότι όσο κάνει έλεγχο και καθαρισμό, ΔΕΝ είσαι συνδεμένος στο νετ, έτσι; να ρωτήσω μια μ@@@ία? όλα τα antivirus έχουν την επιλογή να απενεργοποίησουμε το system restore? To system restore το απενεργοποιείς από τα windows, όχι από το antivirus. Επειδή είναι άλλη διαδικασία ανάλογα με τα windows, ψάξε λίγο τη βοήθεια των windows που έχεις. Δες System restore ή Επαναφορά Συστήματος
gatoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 χμχμμ είναι στο νετ αλλά απλά συνδεδεμένος,όχι να ανοίγω σελίδες.παίζει ρόλο και αυτό? ααα θα το κοιτάξω απο κει φίλε μου.ευχαριστώ και σένα!
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 χμχμμ είναι στο νετ αλλά απλά συνδεδεμένος,όχι να ανοίγω σελίδες.παίζει ρόλο και αυτό? Ναι παίζει ρόλο. Εσύ μπορεί να μην κάνεις τίποτα, αλλά ο ιός να προσπαθεί να κατεβάσει
gatoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 οκ φίλε μου θα τα κάνω και θα σας ενημερώσω...
gatoulis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 επανέρχομαι.....παιδιά δυστυχώς τα έκανα όλα και πάλι βρίσκει ιο στο explorer.exe μήπως τελικά πρέπει να το φορματάρω? καμία άλλη λύση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.