lefterhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το docking station: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801914 Επειδή δε βλέπω να μου απαντούν από το site του κατασκευαστή, αν το έχει αγοράσει κανείς, μπορεί να μου πει: 1) Έχει μέσα USB & eSATA καλώδια; 2) Μάλλον θα πάρω 1.5ΤΒ HDD. Τους HDD > 1ΤΒ έχει πρόβλημα να τους δει;
lefterhs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Η raidsonic δεν μου απάντησε στο e-mail, αλλά το εμπορικό του e-shop.gr είπε ότι βλέπει μέχρι 2ΤΒ και έχει τα καλώδια στη συσκευασία.
vasman15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 πηρα ενα παρομοιο, τα καλωδια οντως υπαρχουν μεσα στο κουτι,τωρα για δισκο λογικα πρεπει να υποστηριζει μεχρι 2,εγω παντως το δοκιμασα σε 1 και ηταν οκ.
lefterhs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τελικά, δέησε και απάντησε και raidsonic: Ladies and Gentlemen, Thank you for your inquiry about our products. Yes, you can use drives up to 2TB capacity. Mit freundlichen Grüßen // Best regards Hr. Süßmuth (Support-Team)
lefterhs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τελικά, όλα πήγαν καλά. Είδε τον 1.5ΤΒ green sata2 WD χωρίς κανένα πρόβλημα από το USB. Με δυσκόλεψε λίγο να τον δει από την eSATA θύρα, αλλά αφού εγκατέστησα τον driver του controller από τον κατασκευαστή [JMicron], τα vista τον είδαν αμέσως. Με τον generic driver των windows είχε πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.