IOSTEFO Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας χρειάζομαι την βοήθεια σας Σήμερα που πήγα να ξεκινήσω το PC η οθόνη ήταν άσπρη με μαύρες ρίγες και αναβόσβηνε, ποια μπορεί να είναι η αιτία ? η videocarta η μητρική η ο σκληρός δίσκος αυτό το λέω διότι προχτές είχα δυο ώρες διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ώμος το desktop το είχα στο sleepstand όταν ξαναήρθε το ρεύμα και το έβαλα μπρος όλα ήταν ένταξή και την επομένη ημέρα μου παρουσιάστηκε η άσπρη οθόνη με τις οριζόντιες ρίγες, Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω τη γνώμη σας για το πρόβλημα μου.
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σε οθόνη θα έλεγα πως παραπέμπουν τα "συμπτώματα" που αναφέρεις. Δοκίμασε με άλλη αν υπάρχει η δυνατότητα.
IOSTEFO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Σε οθόνη θα έλεγα πως παραπέμπουν τα "συμπτώματα" που αναφέρεις. Δοκίμασε με άλλη αν υπάρχει η δυνατότητα. Επιδη δεν είχα άλλη οθόνη σκέφτηκα να το συνδέσω με την τηλεόραση όπως και έκανα, στην τηλεόραση κανονικά μπουταρε το λειτουργικό, και ενώ σκεφτόμουνα για αγορά νέου μόνιτορ μπήκα σε πειρασμό να ανοίξω αυτό το χαλασμένο γιατί είμαι περίεργος τύπος για να δω τη έχει μέσα και σημείωσα κάτι κωδικούς αριθμούς μην τυχόν βρω στην αγορά την ίδια μαύρη πλάκα και την αντικαταστήσω, μετά που το περιεργάστηκα το ξαναμονταρα το συνέδεσα και με τα καλώδια,και είπα να το μπουταρω και για μεγάλη μου έκπληξη αντί για μαυρόασπρες γραμμές βλέπω το λειτουργικό, η χαρά μου είναι μεγάλη όχι γιατί θα γλίτωνα εκατό η διακόσια ευρό γιατί τόλμησα και το άνοιξα και μου βγήκε σε καλό. :lol::lol:
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Χεχε ωραίος. Μπορεί απλά να μην υπήρχε καλή επαφή με τα καλώδια or something.. Αν δεν ήταν κάτι τέτοιο όμως, μπορεί να εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.