arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δείτε εδώ την προσφορά της Elite που φαίνεται ενδιαφέρουσα με δεδομένο ότι οι τιμές στις μνήμες για Mac είναι τσιμπημένες. Προσφέρει αναβάθμιση στα 6g για τα 200 πρώτα μηχανήματα. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω σε τι φάση είναι οι παραγγελίες τους, αλλά αμφιβάλλω αν έχουν ήδη αγγίξει τις 200, οπότε νομίζω ότι είναικαλό deal. Να σημειωθεί ότι προφανώς δεν έχουν διαθέσιμα μηχανήματα άμεσα, όπως και κανένα άλλο μαγαζί από ότι φαίνεται, οπότε αν δεν το βιάζεστεδεν είναι κακό.
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 TS καλά κάνεις και ενημερώνεις για την προσφορά, αλλά η συγκεκριμένη μου θυμίζει, παλιά στα φαρμάκια που σου δίναν δώρο ένα σαπούνι... 1600€ ευρώ αγορά και θα μου κάνουν δώρο 2gb της πιο αργής ddr3; Ohh dear god - I am lucky
nikoskg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Αργή ξεαργή αυτά έχουν τα iMac. Τουλάχιστον παίρνουν μέχρι 16GB. Ρώτησα στο madmacs.gr και τα 21,5 τα έχουν in stock, και τις 2 εκδόσεις.
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ( δεν έκραξα τα mac ( αν θέλεις βέβαια ... ) αλλά την cheapικη προσφορά )
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η λογική σε αυτήν την προσφορά είναι ότι τα Mac έχουν ίδια τιμή από όπου κι αν τα πάρεις, οπότε μπορεί να σκεφτεί κανείς γιατί να μην τα πάρω από εκέι που θα μου βάλουν και παραπάνω μνήμη, αφού δεν παίζει να το βρω φθηνότερα. Και επειδή γίνετα μακελειό με τις παραγγελίες 27", έστω και το κατιτίς παραπάνω (αφού όλοι το ίδιο πουλάνε) μπορεί να κάνει τη διαφορά για ένα κατάστημα. Για μένα λόγου χάρη θα την έκανε αν σκόπευα να αγοράσω τώρα iMac.
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μωρέ δίκιο έχεις... καταλαβαίνω το σκεπτικό... αλλά still με τις cheap προσφορές νιώθω σαν χελώνα/καρότο φάση...
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ε, καλά, αφού τα ξέρεις... Τα Mac πάντα πωλούνται με τη λογική "τόσο έχει κι άμα σ'αρεσει" οπότε και το λίγο μοιάζει αρκετά καλό, αν έχει φτάσει κάποιος στην τελική απόφαση να πάρει Mac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.