Προς το περιεχόμενο

Απορια με Asus P6T

SomethingGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους τους insomniacs, εχω μια απορια σχετικα με την mobo μου επειδι δεν ξερω αν αυτο που μου κανει ειναι προβλημα η φυσιολογικο. Εχω επισης αυτες τις μνημες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-6Gb-Kit-Tr3X6G1600C8D-TR3X6G1600C8D-G.htm εχω κλοκαρει τον 920 στα 3.4 με χ21 πολλαπλασιαστη και εσω απενεργωποιησει hyper threading turbo mode και speed step, και το Bclk το εχω στα 166mhz. Τι γινεται τωρα, βαζω το dram frequency στα 1664 και timings 8-8-8-20 και command rate 2t. Ος εδω ολλα καλλα κανω αποθηκευση τις ρυθμισεις μου και μπαινω στα vista τρεχω stress test και τα λοιπα, με λιγα λογια rock stable. Οταν κλεισω το pc ομως και παω μετα απο μερικα λεπτα να το ξανα ανοιξω, βγαλω την πριζα , και πολλες φορες και εκεινη την στιγμη που το εκλεισα παω να το ξανα ανοιξω, ξεκινανε τα ανεμιστηρια αναβουν τα λαμπακια αλλα POST ουτε κατα διανεια:mad::mad:. ΑΝ ομως βαλω το Dram frequency στα 1333mhz ουδεν problem.

Τι γινεται τωρα, στο manual της mobo λεει οτι οτιδιποτε πανω απο 1300hmz ειναι (O.C) και μαλλον εκει κατι παιζει.

Εχω φαει το κεφαλι μου εχω φαει 20 ολοκληρα λεπτα στο bios πειραζοντας ρυθμισεις but to no avail...

Εδω http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20090608115815268&board_id=1&model=P6T&page=1&SLanguage=en-us βρικα και εναν αλλο που αντιμετοπιζει σχεδον το ιδιο προβλημα και λεω σχεδον γιατι με 1333 και 7-6-6-20 που παιζω τοσο καιρο δεν εχω προβλημα, και ας το βγαλω απο την πριζα.

Οπιος ξερει κατι ας ριξει λιγο φως στο τουνελ :-) διαφωρετικα θα προσπαθισω να την στειλω για RMA και να παρω πιστοτικο να παρω κατι αλλο, αλλα επειδι ειναι 6 και κατι μηνων το pc δεν ξερω αν θα δεχτουν στο πλαισιο.

Thanks in advance και συγνωμη που σας κουρασα..

Και κατι τελεφταιο που ξεχασα να αναφερω, εχω την τελεφταια εκδοση bios απο το site της Asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...