Dimitris_il_mix Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μην με κοροιδέψετε αλλά δεν είμαι κ πολύ σίγουρος.. Το μπροστινό fan του κουτίου πρέπει να φυσάει μέσα στο κουτί και το πίσω fan του κουτιού πρέπει να φυσάει έξω απο το κουτί.. ετσι δεν είναι ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σωστα !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 intake(εισαγωγη):Μπροστα,κατω(αν υπαρχουν ανεμιστηρια)και το πλαινο exhaust(εξαγωγη):Πισω και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_il_mix Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ παιδιά !! Γιατι έβαζα το χέρι μου στο μπροστινό μέρος του κουτίου κ φύσαγε αέρας !! άρα θέλει αλλαγή το μπροστινό !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ πολύ παιδιά !! Γιατι έβαζα το χέρι μου στο μπροστινό μέρος του κουτίου κ φύσαγε αέρας !! άρα θέλει αλλαγή το μπροστινό !! τα fanakia έχουν 2 βελάκια πάνω...το ένα δείχνει προς τα που φυσάει και το άλλο την φορά των πτερυγίων..αυτά θα είναι ο οδηγός σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχουν ολα τα fans ομως βελακια.... Ενας μπακαλιστικος τροπος αλλα και ο πιο σιγουρος ειναι να βλεπεις τα 4 στηριγματακια του μοτερ.Προς τα εκει φυσανε παντα τα ανεμιστηρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Και με το χέρι που λέει ο λόγος μπορείς να καταλάβεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.