Προς το περιεχόμενο

Samsung SyncMaster 2443NW - no tilt!!!

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! μόλις έλαβα στο σπίτι τη συγκεκριμένη οθόνη 24 ιντσών και ενώ σε πολλά site είχα δει ότι έχει tilt option (δηλαδή να την κάνεις πάνω κάτω πχ http://www.lcdmonitor.org.uk/samsung/samsung-syncmaster-2443nw-black-lcd-monitor/, http://www.play.com/PC/PCs/4-/8115985/Samsung-SyncMaster-2443NW-24-Widescreen-TFT-Monitor/Product.html), η συγκεκριμένη δεν έχει αλλά έχει ένα σταθερό stand.

Στο set up guide μέσα λέει ότι το κινούμενο stand δεν το έχουν τα μοντέλα από 23 ιντσών και άνω.

τώρα φαντάζομαι δε μπορώ να την επιστρέψω κιολας ε; την πήρα από eshop. και είναι πολύ σημαντικό feature αυτό για μένα γιατί τώρα βλέπω τα χρώματα χάλια και δε μπορώ να την προσαρμόσω σε καλή γωνία θέασης!!

έχει κανείς τη ίδια οθόνη με adjustable stand; γιατί και στο youtube που βρήκα ένα videaki είναι έτσι (προσαρμόζεται δηλαδή)

Δημοσ.

Ε, προφανώς αυτό θα σου λέγαν.

Εδώ πάντως λέει :

Βάση Λειτουργίες Ρύθμιση οριζόντιας περιστροφής και κλίσης

Υποθέτω αυτό σημαίνει tilt;

Δεν ξέρω αν αξίζει ν ασχοληθείς...

Δημοσ.
Ε, προφανώς αυτό θα σου λέγαν.

Εδώ πάντως λέει :

Δεν ξέρω αν αξίζει ν ασχοληθείς...

ναι, αυτό είναι. αν και λέγοντας 'απλή" από κάτω δεν ξέρω μήπως αναφέρεται στη λειτουργία, και εννοεί έτσι ότι δεν έχει..

πάντως πήρα την εταιρεία από την οποία πήρε την οθόνη και το eshop, και μου είπαν θα με ενημερώσουν.

Δημοσ.
Εδώ πάντως λέει :

Όχι παιδιά. Το λέει ξεκάθαρα: Η κλίση είναι το μπροστά πίσω, και η οριζόντια περιστροφή είναι το δεξιά-αριστερά. Δεν λέει πουθενά ότι ρυθμίζεται καθ'ύψος...

Δημοσ.
Όχι παιδιά. Το λέει ξεκάθαρα: Η κλίση είναι το μπροστά πίσω, και η οριζόντια περιστροφή είναι το δεξιά-αριστερά. Δεν λέει πουθενά ότι ρυθμίζεται καθ'ύψος...

τελοσπάντων, ό,τι και να είναι, εμένα δεν κάνει τίποτα. είναι σταθερή βάση. Πάντως το μπροστά πίσω με ενδιαφέρει, η γωνία δηλαδή κλίσης.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
τελοσπάντων, ό,τι και να είναι, εμένα δεν κάνει τίποτα. είναι σταθερή βάση. Πάντως το μπροστά πίσω με ενδιαφέρει, η γωνία δηλαδή κλίσης.

γεια σου φιλε. θελω να σου πω πωσ ψαχνω να αγορασω την συγκεκριμενη οθονη. αν ενδιαφερεσε περιμενω μηνυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...