pcos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Οχι, οχι μονο με RCA στην εισοδο για παιχνιδια στην tv ! τον ηχο τον δινω δικαναλο ενισχυτη!!αλλα τωρα χρησιμοποιω το s/v και ετσι γλυτωσα και την αναβαθμιση. χε χε !! το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μου δειχνει το cold boot αλλα δε με χαλαει... τωρα εχεις μεγαλυτερη αναλυση απο 800χ600? χθες παντως ετυχε να συνδεσω με s-video μια παλια TV (το μπαουλο ) και μου εδωσε 1024χ768! οποτε εφταιγε οντως το RCA.
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μου δειχνει το cold boot αλλα δε με χαλαει... Ίσως να διορθωνόταν με κάποια ρύθμιση περί delay, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα υπάρχει κάτι σχετικό στο BIOS της συγκεκριμένης μητρικής..
tripsifios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 τωρα εχεις μεγαλυτερη αναλυση απο 800χ600?χθες παντως ετυχε να συνδεσω με s-video μια παλια TV (το μπαουλο ) και μου εδωσε 1024χ768! οποτε εφταιγε οντως το RCA. ναι ηταν θεμα RCA! 1024χ768 χρησιμοποιω η tv ειναι TFT-LCD PHILIPS 32' 100Ηz(3ms) και η εικονα ειναι χαρτι. Αν βαλω ανταπτορα VGA to DVI παιζετε να δειχνει ακομα καλυτερα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ---------- Ίσως να διορθωνόταν με κάποια ρύθμιση περί delay, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα υπάρχει κάτι σχετικό στο BIOS της συγκεκριμένης μητρικής.. και να περνει ¨χειρουργειο¨ εκει δυστυχως δε ξερω να το κανω !!!! χεχεχε οποτε κολοκυθοπιτα!!!!! {ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ}!!!!! ενα απο τα πολλα πραγματα που εχω μετανοιωσει στη ζωη μου..........
pcos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ναι ηταν θεμα RCA! 1024χ768 χρησιμοποιω η tv ειναι TFT-LCD PHILIPS 32' 100Ηz(3ms) και η εικονα ειναι χαρτι. Αν βαλω ανταπτορα VGA to DVI παιζετε να δειχνει ακομα καλυτερα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ---------- και να περνει ¨χειρουργειο¨ εκει δυστυχως δε ξερω να το κανω !!!! χεχεχε οποτε κολοκυθοπιτα!!!!! {ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ}!!!!! ενα απο τα πολλα πραγματα που εχω μετανοιωσει στη ζωη μου.......... φιλε μου ποτε δεν ειναι αργα. π.χ1 ο πατερας μου στα 60 φευγα... πηρε laptop και μαθαινει υπολογιστες που δεν ειχε ιδεα! π.χ2 εγω στα 30 φευγα... λεω να μαθω japanese για να βλεπω τα αγαπημενα μου anime χωρις υποτιτλους... οποτε! και να σκεφτεις οτι τα Αγγλικα ειναι η ευκολοτερη γλωσσα στην υφηλιο, οχι επειδη γνωριζω, αλλα αντικειμενικα
sozz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 εγω στα 16 φευγα εχω μαθει μονο 5-6 αγγλικα που ειναι στους υπολογιστες πανω να φανταστεις δεν εχω αγγιξει ποτε βιβλιο και σε ενα παιχνιδι καταλαβαινω ποιο καλα απο ενα ξαδερφακι μου που εχει παρει λοουερ. σιγα σιγα με τον καιρο αμα ασχολισε με κατι το μαθαινεις απο μονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.