Προς το περιεχόμενο

αναβαθμηση καρτας γραφικων

tripsifios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! Διαθετω το παρακατω συστημα και θελω να κανω αναβαθμηση στη καρτα γραφικων μου για να εχω καλυτερη αναλυση στη tv μου. Τι προτεινετε για το συγκεκριμενο συστημα (εκτος απο αλλαγης εξ ολοκληρου ) χαχα!!!

ευχαριστω εκ των προτερων.

Intel P4 2.53 GHz / RAM 1500 GB - DDR 400MB

Win XP PRO ( 5.1.2600 ) SP2

ASUSTeK Computer INC.P4PE-333

NVIDIA Geforce2 MX/MX 400 ( 800x600 -64 MB -32Bit )

τροφ.-500w

2 σκληρους (320 και 40)

Δημοσ.
Μέγιστη ανάλυση της Geforce2 MX/MX 400 είναι η 2048*1536 @75Hz.

Δε γνωρίζω αν σε καλύπτει όμως, παρόλ' αυτά..

Ανοιγωντας τις ιδιοτητες της καρτας γραφικων δεν εχω ενδειξη για μεγαλυτερη αναλυση απο (800Χ600) -60Ηz, εκτος δεν μπορει το συστημα να ανταποκριθει λογο ελειψη μνημης???????

η μηπως δεν σου εδωσα να καταλαβεις σωστα το τυπο καρτας μου δεν ξερω αν μιλαμε για την ιδια καρτα??? ( 64mb μνημη καρτας )

δε ξερω......... ευχαριστω παντος για την απαντηση σου !!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:37 ----------

Δεν ξερω αν μπορω να χρησιμοποιησω καρτα γραφικων DDR2 (πιστευω πως οχι) , οταν η μητρiκη μου ειναι

τυπο DDR 333( παλαιοτερου τυπου ) απλος εχω αντικαταστηση τις μνημες τις μητρiκης αντι για 333M στα 400M ( γιατι δεν εβρησκα μεγαλες χωρητικοτητες στα333M }

παντος υποψιαζομαι οτι δεν ειναι θεμα καρτας γραφικων η υψηλοτερη αναλυση ειναι θεμα μνημης της μητρiκης μου...............

νομιζω οτι πρεπει να ψαξω κατι DDR με μεγαλυτερη μνημη καρτας γραφικων ( αν υπαρχει..... )

ευχαριστω παντος !!!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια η μνημη της καρτας γραφικων με την μνημη του συστηματος. Μπορει η καρτα να εχει πανω ddr5 και το συστημα σου να ειναι με ddr.

Drivers για την κάρτα εχεις βάλει ;

Ποια τηλεόραση έχεις και η μητρικη σου agp καρτα γραφικών παίρνει ;

Δημοσ.
Δεν εχει σημασια η μνημη της καρτας γραφικων με την μνημη του συστηματος. Μπορει η καρτα να εχει πανω ddr5 και το συστημα σου να ειναι με ddr.

Drivers για την κάρτα εχεις βάλει ;

Ποια τηλεόραση έχεις και η μητρικη σου agp καρτα γραφικών παίρνει ;

οκ δεν το γνωριζα αυτο!!! ναι εχω κανει update στους driver της καρτας γραφικων

και η tv μου ειναι PHILIPS 32' HD ready 100hz (με ολα τα υπολοιπα) την οποια χρησιμοποιω για μονιτορ,αλλα αριστερα και δεξια της οδηνης μου αφηνει ενα κενο 5cm ( που και που και βλεποντας και καμια ταινια ανοιγει ολη η οθονη αλλα για πολυ λιγο χρονο σε ολο το υπολοιπο χρονο απο την εκκινηση του συστηματος παραμενει το κενο) ,oσο αν παιρνει agp καρτα δεν το γνωριζω!!!!

ΥΓ. η συνδεση του pc - tv γινετε με rca οσον αφορα το video (δεν υπαρχει αλλος τροπος )

Δημοσ.

Την σύνδεση με την τηλεόραση πως την κάνεις ;

Κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πηγαινε >

ρυθμίσεις > για προχωρημένους > προσαρμογεας > λίστα καταστάσεων λειτουργίας. Εκει εχει την ανάλυση που θελεις ; επέλεξε την και πάτα οκ να δεις.

Δημοσ.
Την σύνδεση με την τηλεόραση πως την κάνεις ;

Κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πηγαινε >

ρυθμίσεις > για προχωρημένους > προσαρμογεας > λίστα καταστάσεων λειτουργίας. Εκει εχει την ανάλυση που θελεις ; επέλεξε την και πάτα οκ να δεις.

εχω επιλεξει την μεγαλυτερη αναλυση που μπορει να μου δωσει (800Χ600 δεν εχω μεγαλυτερη ενδειξη αναλυσης....)οσο για την συνδεση γινετε με RCA(δεν υπαρχει αλλος τροπος)

Δημοσ.
Απάντησε και στο πρώτο σκέλος της ερώτησης..

η συνδεση γινετε με rca (δεν υπαρχει αλλος τροπος) s-v , rca και vga μονο η εξοδοι της καρτας

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά με RCA δεν μπορείς να πας παραπάνω σε ανάλυση, ίσως κάνω λάθος. "δοκιmασε" με σύνδεση VGA, δηλαδή βγάλε το monitor και βάλε την TV πάνω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ----------

η συνδεση γινετε με rca (δεν υπαρχει αλλος τροπος) s-v και rca μονο

δηλαδή δεν έχει VGA in ?

Δημοσ.
αν θυμάμαι καλά με RCA δεν μπορείς να πας παραπάνω σε ανάλυση, ίσως κάνω λάθος. "δοκιmασε" με σύνδεση VGA, δηλαδή βγάλε το monitor και βάλε την TV πάνω.

δ

ηλαδή δεν έχει VGA in ?[/Q

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ----------

αν θυμάμαι καλά με RCA δεν μπορείς να πας παραπάνω σε ανάλυση' date=' ίσως κάνω λάθος. "δοκιmασε" με σύνδεση VGA, δηλαδή βγάλε το monitor και βάλε την TV πάνω.

δ

ηλαδή δεν έχει VGA in ?[/Q

Την tv χρησιμοποιω παντα , εχω καταργησει αλλο μονιτορ.

δυστυχως η tv δεν διαθετει VGA in !!(οποτε βλεπω αν η μητρικη περνει agp καρτα με digital εξοδους και πρατω αναλογως) !! Τωρα πως θα το δω ειναι μια αλλη ιστορια. πιστευω να τα καταφερω.........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!

ΤΕΛΙΚΑ , οριστικη λυση κατα το πλεον δυνατο, την εδωσε η συνδεση s/video !!!!!

Τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα,καμια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Ωραίος.. :-)

Πριν η σύνδεση γινόταν εφικτή μέσω RCA και SCART;

Οχι, οχι μονο με RCA στην εισοδο για παιχνιδια στην tv ! τον ηχο τον δινω δικαναλο ενισχυτη!!

αλλα τωρα χρησιμοποιω το s/v και ετσι γλυτωσα και την αναβαθμιση. χε χε !!

το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μου δειχνει το cold boot αλλα δε με χαλαει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...