Προς το περιεχόμενο

Έρευνα αξιοπιστίας laptop

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ίσως δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες εταιρίες δίνουν 2 χρόνια εγγύηση με την αγορά, ενώ κάποιες άλλες το αποφεύγουν

Δημοσ.

επειδή ψάχνω για Laptop και βλέπω παντού τα περισσότερα με 1 μόλις χρόνο εγγύηση!!!!!

eιμαi τις άποψης ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε τίποτα μα τίποτα που να μην έχει τουλάχιστον 2 χρονια, όσο φθηνό και να είναι. είναι σαν να πετάμε τα λεφτά μας.

άποψη μου πάντα :P

Δημοσ.
επειδή ψάχνω για Laptop και βλέπω παντού τα περισσότερα με 1 μόλις χρόνο εγγύηση!!!!!

eιμαi τις άποψης ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε τίποτα μα τίποτα που να μην έχει τουλάχιστον 2 χρονια, όσο φθηνό και να είναι. είναι σαν να πετάμε τα λεφτά μας.

άποψη μου πάντα :P

και εκατο να σου δινουν αν ειναι οπως η αλμαν και η ινφοκουεστ τοτε κλαφτα. αναμονες για γερα νευρα εξυπηρετηση για κλαματα η οποια σε κανει να σκεφτεσαι αν αξιζει να τους κυνηγησεις για να τους παρουν τα ISO και το σημα του επισημου service (εχω δει περιπτωση που σε acer βιδωσαν βιδα οχι στην υποδοχη αλλα απευθειας στο σασι με οτι αυτο συνεπαγεται για το κουμπωμα του)

Δημοσ.

αν ειναι ετσι να παρω Turbo-X γιατι εχω πολυ καλες εντυπωσεις απο εγγυηση Plaisiou. δηλαδη να μην χρειαζεται να τρεχω σε αντιπρωσωπείες αλλα να τα αναλαβουν ολα αυτοι.

Δημοσ.

κοιτα και η acer στελνει κουριερ σπιτι με δικια τις χρεωση το τι γινεται μετα ειναι το θεμα...

dell και toshiba για αξιοπιστια. το καταλαβαινεις αν τα δεις εστω και για λιγο σε καταστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...