kalmik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πάρτε καλύτερα τον Samsung της άλλης προσφοράς (mediamarkt) γιατί οι WD κτυπάνε με το κιλό. Νάχετε καλά τα data σας είναι το βασικό και όχι 10-20 ευρώ πάνω κάτω.
SATELLITE Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ο δίσκος δεν υπάρχει πλέον στην σελίδα τους. όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. οι υπόλοιποι θα περιμένουμε κάτι άλλο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 γιατί οι WD κτυπάνε με το κιλό. Γινεται σε καθε θεμα με δισκους να αποφευγουμε τετοιου ειδους μηνυματα?Δηλαδη φταιω γω τωρα να πω οτι εχω τα δεδομενα μου οχι σε εναν, αλλα σε τεσσερις WD 640GB οι οποιοι μαλιστα δουλευουν 24/7 και εδω και ενα χρονο δεν εχουν βγαλει κιχ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γινεται σε καθε θεμα με δισκους να αποφευγουμε τετοιου ειδους μηνυματα?Δηλαδη φταιω γω τωρα να πω οτι εχω τα δεδομενα μου οχι σε εναν, αλλα σε τεσσερις WD 640GB οι οποιοι μαλιστα δουλευουν 24/7 και εδω και ενα χρονο δεν εχουν βγαλει κιχ? προφανώς λες ψέματα φίλε Γιώργο...
Stefanaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Πάρτε καλύτερα τον Samsung της άλλης προσφοράς (mediamarkt) γιατί οι WD κτυπάνε με το κιλό. Νάχετε καλά τα data σας είναι το βασικό και όχι 10-20 ευρώ πάνω κάτω. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω άσχημη εμπειρία με εξωτερικούς της WD. Συγκεκρημένα οι 2 από τους 3 μου χτύπησαν πριν συμπηρώσουν χρόνο και από τότε τους αποφεύγω. Από την άλλη με Seagate και Hitachi δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Sotosgl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εγω δλδ με 6 WD2500JD SATA 5ετιας που εχω μοιρασει σε 3 pc πρεπει να παιξω κανενα τζοκερ ε;!
Fronimitis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ούτως ή αλλος όλοι οι σκληροί δίσκοι ή WD σκληρό φοράνε ή Seagate.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ούτως ή αλλος όλοι οι σκληροί δίσκοι ή WD σκληρό φοράνε ή Seagate. Προφανως εννοεις οι εξωτερικοι. Οχι μονο WD ή Seagate. Φορανε και samsung και hitachi. Και δεν ειναι σπανιο. Σε τεσσερα ισα κοματια αν κοψεις την πιτα χοντρικα, ενα κοματι εχει ο καθε κατασκευαστης (σε εξωτερικους τριτων μιλαμε) Εντελως offtopic - ρε παιδια το εχετε ξαναδει αυτο;;;!!! (ebay)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 προφανώς λες ψέματα φίλε Γιώργο... Wat?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Wat? sarcasm
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσες τη λέξη obvious
censOred Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Προφανως εννοεις οι εξωτερικοι.Οχι μονο WD ή Seagate. Φορανε και samsung και hitachi. Και δεν ειναι σπανιο. Σε τεσσερα ισα κοματια αν κοψεις την πιτα χοντρικα, ενα κοματι εχει ο καθε κατασκευαστης (σε εξωτερικους τριτων μιλαμε) Εντελως offtopic - ρε παιδια το εχετε ξαναδει αυτο;;;!!! (ebay) Πολλα συμβαινουν.ενας πωλητης εμένα μου είχε στείλει ενα προιον και δεν ειχε πατησει το κουμπι αποστολής και τώρα εγινε κανονικα η αγοραπωλησια (το παρελαβα) και φαινεται σαν να μην εχει σταλεί.
nikgl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μεγάλη κοροϊδία!!! Την πάτησα άσχημα. Είχα παραγγείλει 2 δίσκους στην εξαιρετική τιμή φάντασμα και μετά από 10ήμερο που τηλεφώνησα να μάθω που βρίσκονται μου είπαν ότι θα καθυστερήσουν πάνω από 1 μήνα!. Ήταν η 1η και η τελευταία αγορά μου από το eshop του Κοτσόβολου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μεγάλη κοροϊδία!!!Την πάτησα άσχημα. Είχα παραγγείλει 2 δίσκους στην εξαιρετική τιμή φάντασμα και μετά από 10ήμερο που τηλεφώνησα να μάθω που βρίσκονται μου είπαν ότι θα καθυστερήσουν πάνω από 1 μήνα!. Ήταν η 1η και η τελευταία αγορά μου από το eshop του Κοτσόβολου. Πληρωσες με πιστωτικη δηλαδη; Γιατι την πατησες;
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 να και μια φορά που το ότι δεν είχα λεφτά στην προπληρωμένη βγήκε σε καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.