Προς το περιεχόμενο

MyBook Essential 1.5TB 3.5,89.99€

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν τον πάρετε ή αν πάρετε κάποιον παραπλήσιο και σας ενοχλεί το wd smartware που έχει θέλεις δεν θέλεις, δείτε αυτό:

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdsmartwareutilities

πρόσφατα απέκτησα έναν από τους καινούριους passport και ψάχτηκα λίγο γιατί με ενοχλούσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yπαρχει η δυνατοτητα να χρησιμοποιησω http://www.pixmania.gr/gr/gr/3828120/art/power-star/iaoao-ciaoeoo-o-usb-2-0-o.html] ωστε να μετατρεψω τον εξωτερικο σε esata ;(να αυξησω την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων):o

Yπαρχει η δυνατοτητα να χρησιμοποιησω http://www.pixmania.gr/gr/gr/3828120/art/power-star/iaoao-ciaoeoo-o-usb-2-0-o.html] ωστε να μετατρεψω τον εξωτερικο σε esata ;(να αυξησω την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων):o

Δεν θα κερδίσεις κάτι σε ταχύτητα, αφού θα περνάει απο USB έτσι κι αλλιώς, και θα σε περιορίζει το bandwidth του USB. Μην σου πω ότι μπορεί να χάσεις κι όλας με τις πολλές μετατροπές :P.

Μόνο σε μένα φαίνεται ως 'λάθος' η προσφορά;; Εκτός και αν το σύντομα διαθέσιμο υποννοεί τα Χριστούγεννα... Και παραθέτω τα στοιχεία που με έβαλαν σε σκέψεις:

- Η σειρά essential έχει και firewire 800...; Από πότε; Νομίζω μόνο USB αλλά μπορεί να άλλαξε κάτι τωρα τελευταία και να χάνω κάτι...

- Ο ίδιος σκληρός στο 1TB κοστίζει 1 ευρώ παραπάνω...!;!; :S

Ελπίζω να βγω ψεύτης και να ισχύσει η προσφορά γιατί οι σκληροί δεν είναι ποτέ αρκετοί...!! :P

...- Ο ίδιος σκληρός στο 1TB κοστίζει 1 ευρώ παραπάνω...!;!; :S
Μα γι αυτό τιτλοφορείται "Προσφορές"...:-)

...γιατί οι σκληροί δεν είναι ποτέ αρκετοί...!! :P

Oι κατασκευαστικές εταιρείες φταίνε,που τους πουλάνε ...τρύπιους.:P

Είμαι στο τσακ να τον παραγγείλω αλλά όπως παρατήρησε και ο loubas... πόσο περίπου να υπολογίζουμε; 1 εβδομάδα δεν με νοιάζει... από εκεί και πάνω όμως έχω θέμα

Btw όπως είπε κι ο Stefanaras δεν έχει firewire (και μάλιστα 800άρι). Όχι τίποτα άλλο αλλά αρχικά ψιλοξενέρωσα που πήρα πριν καν δυο βδομάδες τούτον (μετά από ενημέρωση του καταστηματάρχη και πάλι :P).

μετά από χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία, μου ανέφεραν ότι αν τον παραγγείλω θα τον πάρω μετά από 10 - 15 ημέρες.... καλά χριστούγεννα δηλαδή για να είμαστε μέσα...

μετά από χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία, μου ανέφεραν ότι αν τον παραγγείλω θα τον πάρω μετά από 10 - 15 ημέρες.... καλά χριστούγεννα δηλαδή για να είμαστε μέσα...

Οπότε περιμένουμε να εφοδιαστούν και μετά ορμάμε.

Εγώ πάντως γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω.Πρέπει να το δω,να το αγγίξω,να έχει δηλ έννοια η ύπαρξη καταστήματος,να φάει και κανας πωλητάκος ψωμάκι...

Οπότε περιμένουμε να εφοδιαστούν και μετά ορμάμε.

Εγώ πάντως γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω.Πρέπει να το δω,να το αγγίξω,να έχει δηλ έννοια η ύπαρξη καταστήματος,να φάει και κανας πωλητάκος ψωμάκι...

αν τυχόν έρθει φίλε μαγαζάτορα δεν τον βλέπω κάτω από 120 πάντως...

Όχι μωρε,έχει σταθεροποιηθεί το νουνί,μην ανησυχείς,θα φάμε ψάρια.Ήδη αρκετές μέρες και με απόθεμα στους saturnοmediomarktάδες στα 0.666(!!!)€ το gb.(1.5tb στα 99€).Νταξ,όχι ο ίδιος,αλλά δώσε ρε παιδάκι μου χωρητικότητα στο λαό.Αφού δεν τους δίνεις ψωμάκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...